Zaloguj się

View Full Version : [7.6] Siochanie Komu płacić, a komu NIE !!!

Vitale Haynes
09-01-2016, 15:15
Po trzech usunięciach Mojego tematu ( nie ten dział ). Zakładam jeszcze raz (ostatni) post na temat ofert "SIO" na serwerze APO.
W temacie będzie można napisać "Nick" postaci, która Nas "Siochała" , poziom doświadczenia , monster na którym świadczył Nam usługi i własną opinie na temat wykonanej przez Nasze "SIO" pracy...

Więc zaczynając:

1. Discover [3100] - Asian Hornet - 12uc/h - Bez zarzutów, wbiłem lvl ponad zakładany przeze Mnie ;) Mimo ceny polecam ...

2. Namasi [2000+] - Asian Hornet - 9uc/h - Mniejszy lvl od Discover'a ale rezultat znakomity... 3 uc TANIEJ!!! Ale lvl wbity - ponad ;) Polecam...

3. Myterro [2000+] - Asian Hornet - 8uc/h - Nie mogę złego słowa powiedzieć ale Panowie pkt. 1 i 2... BEZ PORÓWNANIA ;) Polecam...

4. Rijo [1500+] - Asian Hornet - 6uc/h - Po 30 minutach powiedział Mi, że musi pomóc koledze... Wbiłem ledwo 8 lvl ... Przy czym "SIO" padał częsciej ode mnie... Oddał 3 uc ale nawet w takiej sytuacji nie opłacało się... Przy moim lvl 1100+ "Elder Druid" nie polecam...

Sasha Rookslayer
09-01-2016, 15:18
Osobiście polecam 5 osób:

Farendar
Frist Druid
Discover
Xienus aka Czeczen
Namasi

Chodzi głównie o sio na Asian Hornetach. Każdy z nich bierze od 10 do 12uc za godzinę albo speed + oczywiście cały loot dla nich, który zbieram.

Zarexoholik?
10-01-2016, 19:54
Lord Pih [3050~] - Asian Hornet - 10uc/h - Najlepszy siocher.
Spyra [2600~] - Asian Hornet - 8uc/h - bez zarzutów.

Cinasek 2.0
11-01-2016, 00:35
Poleciłbym jedną osobę, ale niestety nie lubi siochac:)

Ale mega minus dla Frist Druid. W godzinkę siochania 2x poszedł do kibla po 5 minut, wliczając to w godzinę siochania. Na speedzie [o dziwo ta sama sytuacja spotkała 2 innych graczy, ktorzy mozliwe, ze sie wypowiedza] po 50 minutach dal loga, nie odzywajac sie przez 2 dni. Po tym czasie zaczal pisac czy nie potrzebuje sio XD, za speeda liczy 10uc, nie warto

Showtek
11-01-2016, 14:34
4. Rijo [1500+] - Asian Hornet - 6uc/h - Po 30 minutach powiedział Mi, że musi pomóc koledze... Wbiłem ledwo 8 lvl ... Przy czym "SIO" padał częsciej ode mnie... Oddał 3 uc ale nawet w takiej sytuacji nie opłacało się... Przy moim lvl 1100+ "Elder Druid" nie polecam...

Dlaczego wprowadzasz ludzi w błąd ?? Skoro padałeś sam co chwile bo nawet się ustawić nie potrafisz :/. Stwierdziłem że bardziej mi się opłaca pomóc koledze niż wracać ciągle na ta wyspę i tracić czas na siochanie ciebie :P

Ja polecam gracza
Myterro 2000+ poziom sio bierze 6uc za godzinę :P

Pierwszy Boonek
11-01-2016, 15:22
Czesto expie na asianach sam i widze kto jak ogarnia, pihowi od reki bym zaplacil wysoki poziom oraz doswiadczenie czyni go najlepszym siocherem (poza mna ale ja nie siocham) Spyra tez bylby dobry, nastepnie warto zwrocic uwage na discovera ktory takze ma wysoki poziom dzieki temu nie pada tak czesto jak jego slabsi koledzy niestety cena jest za wysoka. Frist Druid to jakis dzieciak do tej pory nie wysiochal mi speeda za ktory zaplacilem. Z moich obserwacji wynika, ze ten ed po namelocku (kali) tez spoko siocha), tak samo jak Mystero czy jakos tak - tyle odemnie

Hokage
11-01-2016, 15:30
Lord Pih [3050~] - Asian Hornet - 10uc/h - Najlepszy siocher.
Spyra [2600~] - Asian Hornet - 8uc/h - bez zarzutów.

szkoda, że siochają tylko was

Expiłem tam sporo speedów i najlepiej ogarniał Mard Geer z którym brałem po 15 szerszeni. później Discover, Pamalini,

Code Black
12-01-2016, 09:25
Ja mogę polecić Palldino vel Bambik bierze 8uc za siochanie było dobrze... jakby trochę wbił więcej lvli to sadze ze byłby znakomitym siocherem... lvl oczywiście wbity większy niż zakładałem !

Rudy Książe
12-01-2016, 17:37
polecam palldino vel vambik, jakby wbil jeszcze z 200 poziomow to bylby znakomitym sio
bierze malo a jest super ;)

Afroman
17-01-2016, 23:23
Farendar <10uc h> dobre sio polecam
Myterro <8uc h> wszystko git
Asis <6uc h> maly lvl ale ogar ;]

Nie polecam Frist Druid.. robi sio za sio, na jego speedzie wszystko bez problemow, a jak przychodzi zamiana co chwile znika "neta mu wywala" ;/
nie ogar totalny..padam 10x wiecej jak z 1.6k sio -,-

Dideek
18-01-2016, 02:33
Lorelay - polecam serdecznie. Policzył mnie 9uc/speed'a :)

Riveen
21-01-2016, 02:42
Polecam Infected. Początek był nieco słaby, ale później było zaje***cie, że tak powiem. Szybko i ładnie wbity lvl. Jak najbardziej polecam !

PS. doliczył jeszcze dodatkowy czas ! :)