View Full Version : Wprowadzenie ograniczenia na drzwi prowadzące do ołtarza obok Ebola Batów
Jak wyżej.
Ten osobnik przekracza wszelkie granice przyzwoitości przy wykorzystywaniu - ja to tak nazwę - błędu gry.
http://i65.tinypic.com/21jb2mv.jpg
Jestem za natychmiastowym wprowadzeniem ograniczenia na drzwi:
http://i64.tinypic.com/wcfupe.jpg
w postaci możliwości przejścia przez nie raz na dwie godziny [są to drzwi prowadzące jedynie do miejsca z misją].
Dziś wyżej wymieniony gracz stoi tam pół dnia, przez co nie da się expić. Oczywiście idąc na kolejne schodki biegnie do nich.
Padł z 10x od kilku graczy, ale jak wiemy - na APO 10 śmierci, to tyle, co nic. Więc non stop wraca, a fragi się kończą jak by nie patrzeć.
Temat był już ruszany w Opinie & Krytyka, ale oczywiście nic nie zostało ruszone.
Wbijasz chamsko młody człowieku na respa około godziny 15 i nie pozwalasz mi expić do tego jeszcze straszysz "kolegami z tibi" śmiech... Chyba jest naturalnym zachowaniem że stoję koło ciebie, a nie expię bo po co miałbym padać x100? Do tego w grze mi ubliżasz i obrażasz nie wiem z jakiej racji? Myślisz że wlecisz na respa i jest twój?
Padłeś także resp był mój (już była podobna sytuacja na bally i dokładnie wiem od GM Yagami czego nie wolno robić). Teraz możesz jeszcze mnie na forum po obrażać jak jesteś taki "kozak" mnie osobiście twoja opinia w najmniejszym stopniu nie interesuje.
a)przychodząc i pisząc 'idę dalej' wbijam na respa? nie pozwoliłeś mi iść, bo zanim zrobilem krok juz stałeś za ściną :confused:
b)na bally to Ty mi wbiłeś, padłeś, a później wybijałeś moje potwory, co właśnie Yagami może potwierdzić
c)dlaczego nazywasz mnie małolatem i po czym to wnioskujesz? :cool:
Vitale Haynes
11-01-2016, 20:52
Temat świetny... Zawsze ktoś sie tam "wcina" i myśli, że tak respa może przejąć ;( Co do pomysłu to trzeba co innego wymyślić... Nie chciałbym paść na misji i czekać 2H ;(
Rudy Książe
11-01-2016, 20:55
jestem za oddaleniem od siebie tych miejsc
abyss to nub i tylko robi innym na zlosc
#sasha
da sie zrobic taka bramke
Sasha Rookslayer
11-01-2016, 20:57
Nie wiem czy da radę zrobić taką bramkę, że można przejść przez nią raz na dwie godziny, raczej nie.. :D
Wolałbym zrobić tam bramkę od 1000-1500 poziomu. Dlaczego? Wątpię, że takie poziomy będą specjalnie przeszkadzać, a co do questa? Nikt z takim poziomem nie wykona QOTN, więc nikt nie byłby pokrzywdzony.
Co do propozycji to jestem na tak. Coś w tym kierunki wypadłoby zmienić, ponieważ sporo osób robi to z pełną premedytacją.
chyba zwariowałeś zęby moc przejść co 2h 80% graczy na apo nie zna drogi żeby to przejść i musi się w ch*** napadać żeby to zrobić jak dla mnie moja propozycja jest taka żeby wyłączyć agresywne zachowanie eboli gdy 2 graczy jest obok siebie i wszyscy będą zadowoleni bo wątpię ze przerobią mapę po to żeby 1k+/- mogli tam expic XD
Elite Vegox
11-01-2016, 22:52
Temat świetny... Zawsze ktoś sie tam "wcina" i myśli, że tak respa może przejąć ;( Co do pomysłu to trzeba co innego wymyślić... Nie chciałbym paść na misji i czekać 2H ;(
Tutaj się dąsasz ,a jak raz nie dałem ci zabijac tego jednego ,to stales tam 20 minut ? ;)
Do poprawy ,prędzej zrobic coś takiego żeby nie "reagowały" przez ścianę na innego gracza.
Franek Pall
11-01-2016, 22:58
To jest droga prowadząca do jednej z kilku części Questu Of The Nine więc nikt nie ma prawa zająć sobie tego terenu lub utrudniać innym poruszania się po nim ;) za takowe zachowania moim zdaniem powinny lecieć srogie bany!
Sokol from West
11-01-2016, 23:07
To jest droga prowadząca do jednej z kilku części Questu Of The Nine więc nikt nie ma prawa zająć sobie tego terenu lub utrudniać innym poruszania się po nim ;) za takowe zachowania moim zdaniem powinny lecieć srogie bany!
Podbijam!
Utrudnianie innym graczom dostępu do jakiegokolwiek miejsca na mapie jest karane banem bez upomnienia. Nie dotyczy sytuacji, w której gracz blokuje innego gracza, aby ochronić go przed śmiercią (player killing, red skull) i nie blokuje tym samym dostępu do żadnego questa.
Pisałem już w temacie Harakiri'ego - Nagrywajcie takie osoby.
Do poprawy/zacząć banować takie osoby, bo robią to specjalnie :)
Po przeczytaniu powyższych postów i przemyśleniu proponuję to, co było w temacie Harakiriego, czyli przesunięcie tego przejścia o kilka(naście) sqm do góry. Tylko kur%% niech to zostanie zrobione, to serio nie jest dużo pracy, a korzyści płyną duże.
Ostatnio byłem tam kilka razy i za każdym razem ten typ tam stał i spływałem od 2 eboli na spama. Najlepszym rozwiązaniem było by zrobić tam tak jak na shaman boots quescie, że nie można za długo stać bo ściany się zamykają
Harakiri II
12-01-2016, 14:05
Ja osobiscie jestem na tak, tak samo jak w moim temacie :p
a co do wypowiedzi sokola-flac pisal, ze nic z takimi osobami nie bedzie robil, nawet z nagranym filmikiem, ktos to pisal u mnie w temacie, ja rowniez pytalem ludzi i od kazdego otrzymalem taka sama odpowiedz :p Wydaje mi sie, ze tu musi zadzialac ktos z gory.
Pozdrawiam Hajp
Jestem na Nie, gość łamie regulamin - spoko, możecie go nagrać i wysłać zgłoszenie, po jednym lub dwóch banach na tydzień znudzi mu się tam stanie.
A dodawanie ekipie kolejnych prac (nawet nie wyrabia aby robić nowe update, a co dopiero po sobie poprawiać) to głupota.
Gosciu, bez obrazy, ale ty po raz kolejny chcesz pokazac, ze nie rozumiesz tego co czytasz? Napisalem ja, jak i didek, ze nie chca banowac za to, a ty dalej swoje.
Jestem na Nie, gość łamie regulamin - spoko, możecie go nagrać i wysłać zgłoszenie, po jednym lub dwóch banach na tydzień znudzi mu się tam stanie.
A dodawanie ekipie kolejnych prac (nawet nie wyrabia aby robić nowe update, a co dopiero po sobie poprawiać) to głupota.
Gosciu, bez obrazy, ale ty po raz kolejny chcesz pokazac, ze nie rozumiesz tego co czytasz? Napisalem ja, jak i didek, ze nie chca banowac za to, a ty dalej swoje.
Widzę, że Ty również opuszczałeś lekcje kiedy Twoi koledzy z ławki uczyli się czytania ze zrozumieniem.
Nagrasz -> napiszesz zgłoszenie -> typ dostanie bana, czego tutaj nie rozumiesz?
Jeśli Ty oczekujesz od ekipy, że będą na Twoje pierdnięcie, to się mylisz.
Lethornek
13-01-2016, 12:58
Oczywiście na tak, również trafiłem niejednokrotnie na taką sytuację, nawet z tym samym graczem, wystarczyłoby zmienić ebole żeby nie miały takiego ADHD jak widzą więcej niż jednego gracza i po problemie
Pierwszy Boonek
13-01-2016, 16:10
Jedyna bramka jaka powinna powstac to lvlowa na ebola baty nie mozesz normalnie tam expic? nie expij
Taka zmiana nie zostanie wprowadzona, pozdrawiam.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.