PDA

View Full Version : Zarexoholik 38oo!

Zarexoholik?
14-01-2016, 15:06
http://i68.tinypic.com/24wd4l2.jpg

Pozdrawiam Jihad.

Blebleble
14-01-2016, 15:31
Nie gratuluję bo nie ma czego -.-

>>>AWESOME<<<
14-01-2016, 15:42
Rowniez nie gratuluje nie tylko lvla lecz rowniez bezsensownych postow.

Nie gratuluje, obyś umarł na zawał serca.

az takiego losu mu nie zycze lecz to Ci wyszlo + ;p

Arab
14-01-2016, 16:07
nie gratuluje, nie pozdrawiam.

Showtek
14-01-2016, 16:17
Gratuluję Kamil teraz go go do 4k

KaZeK
14-01-2016, 16:28

Sokol from West
14-01-2016, 16:28
Nie gratuluje HIPOKRYTO :)

Cinasek 2.0
14-01-2016, 18:25

+1

Nie będę gratulował któremuś z kolei ownerów Zarexoholika, gdybyś sam wbił taki lvl to spoko a tak niestety

Szef Nullo
14-01-2016, 18:59
Standardowo NIE GRATULUJE marny studencie ;]

Hollow
14-01-2016, 19:56
Gratuluję przywódco .

Czadoman
14-01-2016, 20:31
Nie gratuluje pionku.

Riveen
14-01-2016, 21:09
słabo, nie pozdrawiam

Malff
14-01-2016, 21:23
Nie gratuluję, nie pozdrawiam, życzę haka.

Pierwszy Boonek
14-01-2016, 21:38
Nie gratuluję bo nie ma czego -.-

Rowniez nie gratuluje

nie gratuluje, nie pozdrawiam.

Nie gratuluje HIPOKRYTO :)

Nie będę gratulował któremuś z kolei ownerów Zarexoholika, gdybyś sam wbił taki lvl to spoko a tak niestety

Standardowo NIE GRATULUJE marny studencie ;]

Nie gratuluje pionku.

słabo, nie pozdrawiam

Nie gratuluję, nie pozdrawiam, życzę haka.

Wyglada na to, ze udalo ci sie zjednoczyc wiekszosc graczy, szkoda ze w taki sposob.

Rowniez nie gratuluje

Vitale Haynes
14-01-2016, 21:49
Przyłączam się do życzeń ;) NIE GRATULUJĘ - Umieraj! Życzę HAKA i błędów w CAVE BOT'cie ...

Volm
14-01-2016, 21:49
gratuluje 3800 poziomu

Sorc Aka Siochacz
14-01-2016, 21:50
Małe gratulację !

Zarexoholik?
14-01-2016, 22:24
Aż miło patrzy się na ten cały maskowany ból. Dziękuję za komentarze, postaram się jeszcze bardziej umilić wam grę. :)

Nixell?
14-01-2016, 23:08
Oczywiście nie gratuluję bo czego?? Jesteś xxx ownerem zarexoholika i to nie jest żaden wyczyn wbić kilka lvli.

Okey
15-01-2016, 15:37
O! Widzę, że w twoim wyimaginowanym świecie, w którym jesteś taki super, nie tylko znak funta zamiast litery "ł" jest na porządku dziennym.

Gratuluje i życzę dalszego lecenia w chuja ze studiowaniem, żeby rodzice cię utrzymywali a ty mógł dalej spędzać czas na wbijaniu bezcennych lvli!

Zarexoholik?
15-01-2016, 15:46
O! Widzę, że w twoim wyimaginowanym świecie, w którym jesteś taki super, nie tylko znak funta zamiast litery "ł" jest na porządku dziennym.

Gratuluje i życzę dalszego lecenia w chuja ze studiowaniem, żeby rodzice cię utrzymywali a ty mógł dalej spędzać czas na wbijaniu bezcennych lvli!

W tibii nie ma litery "Ł", więc masz ból o to, że używam innego znaku, żeby odróżnić L od Ł? - oczywiście już nie było do czego się przyczepić. :v

Nie wiem po co wspominasz o studiowaniu i utrzymywaniu przez rodziców skoro to są tylko twoje wymyślone teorie. Tak, czy siak dziękuję.

PS: Odszedłeś z APO 100x, wróciłeś na APO 100x, teraz znowu grasz Endrolidem, a jeszcze kilka dni temu grałeś na jakimś orszabal OTSie i ty piszesz o spędzaniu czasu w grze? :D Wystarczyło, że raz cię zabijam i już poziom nienawiści rośnie.

2952 15/01/2016 15:19:12 Zarexoholik

#topic

Kogo byście nienawidzili gdyby mnie nie było? :) Dziękuję ślicznie, postaram się jeszcze bardziej!

Viki
15-01-2016, 15:50
A ja tam gratuluję!
Życzę więcej lvli i fragów. !

:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Shakur666
15-01-2016, 15:51
Gratulacje 3800 i za top5
Jako jedyny wyłamałes się ze schematu eka w czołówce

CzarnyF
15-01-2016, 17:39
Ja powiem tak, jeżeli na serio jesteś pierwszym właścicielem postaci i pamiętasz czasy pkowania na MSC na COD zaraz po wprowadzeniu owej wyspy to szczerze gratuluję Ci wbitego poziomu oraz zazdroszczę wytrwałości. :)

Petromancer aka Merranus
15-01-2016, 17:48
a ja nie pogratuluje, zarexem gralo juz xxxxx osob i nie wbiles tego samemu

Cinasek 2.0
15-01-2016, 19:11
#Nie gratuluje bo czego :F

Napisz ile osób grało Zarexoholikiem, bo pewnie wiesz lepiej ode mnie.

#topic

Jak ktoś napisał w tym temacie: "nie gratuluję, bo nie ma czego" lub coś w tym stylu to od razu zakładam, że ma ze sobą jakiś problem. To chyba oczywiste, że gratulować można 3800 poziomu doświadczenia, który wbiłem - to o tym jest ten temat. A to, że moim charem zagrało przez jakiś okres czasu kilka osób i wbiło trochę poziomów - jaka to różnica? Aż miło popatrzeć na tę zawiść/nienawiść/złość. :D

Po prostu piszesz kazdemu, ze jest kolejnym ownerem :o jestes hipokryta

A to, że moim charem zagrało przez jakiś okres czasu kilka osób i wbiło trochę poziomów - jaka to różnica? Aż miło popatrzeć na tę zawiść/nienawiść/złość. :D

To też można skomentowac; ote kilka osob nabila ci pare setek lvli wiec bez ich pomocy nie mialbys 3800 lvla, jest to powod zeby ci nie gratulowac. ;)
Zawisc/nienawisc/zlosc? Nie odczulem niczego, na 99% jest to "wyjebane" w twoja osobe.

Nie gratuluje bo nie wbiles tego lvla sam i rozkazujesz jeszcze swojemu chlopaczkowi od pacc runek Toca co ma pisac i jakie boty ma wlaczyc : \

Zarexoholik?
15-01-2016, 20:50
Napisz ile osób grało Zarexoholikiem, bo pewnie wiesz lepiej ode mnie.

#topic

Jak ktoś napisał w tym temacie: "nie gratuluję, bo nie ma czego" lub coś w tym stylu to od razu zakładam, że ma ze sobą jakiś problem. To chyba oczywiste, że gratulować można 3800 poziomu doświadczenia, który wbiłem - to o tym jest ten temat. A to, że moim charem zagrało przez jakiś okres czasu kilka osób i wbiło trochę poziomów - jaka to różnica? Aż miło popatrzeć na tę zawiść/nienawiść/złość. :D

Po prostu piszesz kazdemu, ze jest kolejnym ownerem :o jestes hipokryta

Kolejnym właścicielem. Ja jestem pierwszym, a to znacząca różnica. Jednak ty i tak nie jesteś w stanie tego pojąć.

te kilka osob nabila ci pare setek lvli wiec bez ich pomocy nie mialbys 3800 lvla, jest to powod zeby ci nie gratulowac. ;)

W tym czasie co nie grałem Zarexoholikiem grałem Torusem, Sarumarem, Scixem, Edzio firstem, Bartem, Adrian of Sorkiem, Pietrem. Także twoje teorie na temat tego co by było gdyby sobie odpuść no name. Wszystko, każde screeny są w temacie Jihad, także znowu się skompromitowałeś. :)

Zawisc/nienawisc/zlosc? Nie odczulem niczego, na 99% jest to "wyjebane" w twoja osobe.

Jakbyś miał "wyjebane" to byś o mnie/do mnie nic nie pisał. Ja nawet nie wiem kim jesteś, nawet nie wiem po co do mnie piszesz, a ty dalej swoje. Co cię boli? (https://www.youtube.com/watch?v=FMawVVckg3k)

Nie gratuluje bo nie wbiles tego lvla sam i rozkazujesz jeszcze swojemu chlopaczkowi od pacc runek Toca co ma pisac i jakie boty ma wlaczyc : \

Ok. Już się uspokój i wypij meliskę mój wierny psychofanie. :)

Shabus.
15-01-2016, 22:19
W tym czasie co nie grałem Zarexoholikiem grałem Torusem, Sarumarem, Scixem, Edzio firstem, Bartem, Adrian of Sorkiem, Pietrem.

ty to jesteś...

#top
Gratuluję najwyższego rp w grze, szkoda że mimo tego nie potrafisz nic pokazać w pvp.
Nie pozdrawiam i

obyś umarł na zawał serca.

Hokage
16-01-2016, 00:11
W tibii nie ma litery "Ł", więc masz ból o to, że używam innego znaku, żeby odróżnić L od Ł? - oczywiście już nie było do czego się przyczepić. :v
!

sam ciągle piszesz nawet w grze Ł zamiast L

szkoda że mimo tego nie potrafisz nic pokazać w pvp.

aha

#t

gratuluję lvla bo jest czego.

BAŁT
16-01-2016, 11:37
Gratulacje Kamil ;) oby tak dalej :)

rumun
18-01-2016, 18:08
Gz! Widzę, że niektórzy mają ładny ból dupska!