Zaloguj się

View Full Version : Asian Hornet

Dideek
22-01-2016, 08:54
Pochwalcie się teraz

Po jakim czasie zmieniliście te potwory.
Ile zabraliście expa.
Ile zwiększyliście obrażenia.
Jak żałośni jesteście.
Może loot też był ruszony? Czy daliście spokój?

Pozdrawiam Administracje.

Salah
22-01-2016, 08:58
Najpierw daje sie informacje co do zmian, pozniej nie byloby placzu, a on na pewno dopiero sie zacznie. Sam zglupialem, z tego wszystkiego stwierdzilem, ze skasowal mi sie speed, a wyszlo na to, ze po prostu zrobiliscie znowu cos o czym nie powiadomiliscie graczy gz.

Sabziro
22-01-2016, 10:02
Który to już raz i który update że dodają moba jest zajebisty, Ci co zdarza sie na nich wexpic i nachapać to mogą sie cieszyć, a potem zmieniają moby nie informując nikogo o niczym i myślą że nikt nie zauważy co za żenada. Więcej komentarza nie trzeba

Sokol from West
22-01-2016, 10:05
Pochwalcie się teraz

Po jakim czasie zmieniliście te potwory.
Ile zabraliście expa.
Ile zwiększyliście obrażenia.
Jak żałośni jesteście.
Może loot też był ruszony? Czy daliście spokój?

Pozdrawiam Administracje.

Przestań płakać.

W dupach Wam się poprzewracało od tych asian'ów, wbijaliście po 20-30 lvli dziennie(przynajmniej na 1.9k lvl'u). Kwestią czasu było, że zostanie to zmienione.

Zacytuje teraz parę wypowiedzi z chatboxa:

22-01, 09:57 KaZeK
potem jebnąć szybkie 10 na tinach i elo po 30 na dzień
22-01, 09:57 KaZeK
najlepiej było wbijać po 20lvli podczas speeda na 1,5k lvlu

22-01, 09:58 Edward12
Kazek tu przysnam ci rqcje za szybko lvl wczoraj 25lvli na 1.9 tetaz juz 2k

22-01, 09:59 Palldino
no 47dni wbilem 1.8 chyba

Jak żałośni jesteście..

Rozumiem, że jesteś wkurzony, bo wbiłeś za mało lvl'i, no ale wybacz - nic z tym nie zrobisz :( Administracja nie jest żałosna, śmieszne jest tylko to, że tak późno to zmienili :)

Na koniec - skończ płakać, teraz idź sobie tam poexpij :) Pewnie resp już do dupy, bo za mało expa teraz, co?

Który to już raz i który update że dodają moba jest zajebisty, Ci co zdarza sie na nich wexpic i nachapać to mogą sie cieszyć, a potem zmieniają moby nie informując nikogo o niczym i myślą że nikt nie zauważy co za żenada. Więcej komentarza nie trzeba

Przecież zawsze tak jest, przy każdym większym up'ie :) Dla mnie to nie jest nic dziwnego :) A co pisania, czy coś zmienili - przecież kwestią czasu było, że zostanie to zmienione. Chyba nie myśleliście, że zostanie tak na stałe? XD

Malff
22-01-2016, 10:22
Wszystko co dobre, kiedyś się kończy... Bardzo dobrze, że to zmienili. Patologią było wbijanie 20-30 lvli podczas speeda na tych potworach i do tego jeszcze niesamowite zarobki ED za siohanie. :(

>>>AWESOME<<<
22-01-2016, 11:51
Mi te respy byly obojetne i tak na nich specjalnie nie siohalem i nie expilem lecz wedlug mnie administracja powinna powiadomic o tym ze cos zostalo zmienione na mapie APO za to duzy minus

Yagami
22-01-2016, 11:58
Informacja o tym, że potwory będą zmieniane była napisana wiele tygodni temu.
Z przyczyn niezależnych ode mnie aktualizacja potworów weszła dopiero teraz.

Postaram się napisać w innym temacie co dokładnie zostało zmienione.

Axelo .
22-01-2016, 12:17
Osobiście wbiłem swoje, 1500 knighta w 2 tygodnie i jakoś 500 leveli na moim RP przez miesiąc expienia na hornetach? Teraz już nikt nie będzie szybko expił a następny update ukaże się pewnie za rok? Pora pakować walizy panowie. :D

Arab
22-01-2016, 12:18
BARDZO WIELKI PLUS DLA WAS - mam nadzieję, że exp został na tyle zmniejszony, że 3k+ lvlem nie da się wbić 10 lvli w parę godzin, będę na wyspie to chętnie sprawdzę :)
jeszcze raz +

#edit

Powinien być exp za ose jak za Returned'a.
Przykład:
Ed/ms idzie na returny, weźmie 6 pada w moment, ale za to ek nie.
Ek idzie na osy, weźmie 6 pada w moment, ale ms/ed nie.

Moim zdaniem taki odpowiednik Osa=Returned byłoby okej.

Edward12
22-01-2016, 12:21
Osobiście wbiłem swoje, 1500 knighta w 2 tygodnie i jakoś 500 leveli na moim RP przez miesiąc expienia na hornetach? Teraz już nikt nie będzie szybko expił a następny update ukaże się pewnie za rok? Pora pakować walizy panowie. :D

Mysle ze bedzie lepiej widax w koncu ekipe, po 2 dobrze ze zmniejszyli 1975-2000 w jeden dzien wiec lol. 25 lvli moglem nawet wiecej walnac ale nie chcialo mi sie xd

tigon
22-01-2016, 12:32
Szkoda ze tak późno.. przez te moby wiele osób straciło chęć do gry bo co to jest bicie 30+ lvl na 1,5k lvl, jedna patologia mniej ;p

Pierwszy Boonek
22-01-2016, 12:54
Bo to idiotyzm, potwory byly dobre ale na ***** 3k lv a nie 300..

bramki lvlowe byly dobrym rozwiazaniem, ale ofc trzeba bylo zjebac dzieki siema

Przestań płakać.

W dupach Wam się poprzewracało od tych asian'ów, wbijaliście po 20-30 lvli dziennie(przynajmniej na 1.9k lvl'u). Kwestią czasu było, że zostanie to zmienione.

Bo ***** 1.9k lvle nie powinny miec wstepu na te respy od samego poczatku

Hokage
22-01-2016, 13:17
Bo to idiotyzm, potwory byly dobre ale na ***** 3k lv a nie 300..

bramki lvlowe byly dobrym rozwiazaniem, ale ofc trzeba bylo zjebac dzieki siema

Bo ***** 1.9k lvle nie powinny miec wstepu na te respy od samego poczatku

Zgadzam się. Nie dość, że mają tiny gdzie dawniej ludzie potrafili szybko wbijać lvle to i tak chodzili na osy bo szybki exp/. resp powinien być od conajmniej 3k lvla bo takimi nie ma gdzie expić/

Może i dobrze że zmieniliście to tylko trzeba było to zrobić już dawno a nie po takim czasie gdzie tyle osób wbiło tam xxx lvli...

Henry
22-01-2016, 16:40
No to teraz zostal tylko pasek i wardy dla 44 graczy ktorzy wbili juz 3k lvl i od dlugiego czasu nie maja gdzie expic :D
Moze czas na jakis update i nowe respy (moze z nowymi mobami) ??

Cinasek 2.0
22-01-2016, 16:59
Bardzo dobrze, ja tam expie na nilach i nie narzekam :)

Week
22-01-2016, 17:22
Osobiście cieszę się, że zmienili te potwory.
Cały teren był robiony na 'odpierdol się', masę błędów na mapie, potwory przesadzone, loot jak na m*******OTS.
Szczerze? Liczyłem, że te wszystkie respy zostaną cofnięte z serwera, ale lepsze już pogorszenie tych potworów, niż nie zrobienie niczego w tym kierunku.
Tutaj przykład spierdolenia mapy, nie wiem kto teraz robi mapę w ekipie APO, lecz takich błędów od 'odejścia' Tygrysa jest multum.
http://i68.tinypic.com/9qzqq8.jpg

[Rinson] Ten błąd chyba od 2 miesięcy jest już poprawiony :)

Mazzapi
22-01-2016, 17:32
"W dupach Wam się poprzewracało od tych asian'ów, wbijaliście po 20-30 lvli dziennie(przynajmniej na 1.9k lvl'u). Kwestią czasu było, że zostanie to zmienione. "
20-30lev? Chyba chciałeś napisać minimum. 50lev...
Te moby były totalnym nie wypałem i ci co się nie "najedli" dostatnie będą płakać, a autor tematu płacze z każdej przykrości jaka go spotyka to już nawet nie trzeba komentować.
Przechodząc do sedna to tak:
WIELKI PLUS za tą zmianę bo i tak i tak się tam expi mimo takiego obniżenia expa bardzo dobrze. Wcześniej to po prostu była śmieszna/dziwna pomyłka że dawały AŻ 8mln expa.
Mam nadzieje że jedyne zmiany jakie administracji wprowadzi po płaczkach co nie których to jeszcze większe zmniejszenie expa dostawane za ose. ;)
Przy okazji pisząc o tych "nowych" mobach powiem 3 słowa o ebolach które też na moje oko minimum 1mln mniej expa powinny dawać z racji tego że loot na niej jest taki dobry że czyni z tego moba podobnego do starej osy (tylko nie pod względem samego expa, a stosunek exp do loota) bo taki 2.5k ms/ed bierze ich 4 i bez problemu w kilka sekund je zabija z czego ma krocie expa do tego loot.

@Yagami
Temat zamykam. O wszystkich zmianach, które odbędą się w najbliższym czasie gracze będą poinformowani poprzez newsa z działu 'Nowości'.