View Full Version : Propozycje graczy
Shakur666
22-01-2016, 23:56
Mam do was drodzy APOwicze pytanie.
Czy uważacie że propozycje które są pisane przez uzytkowników dziale Propozycje i poparte tam odpowiednią większością głosów powinny być obligatoryjnie wprowadzane na server APO czy powinny być poprostu tylko i wyłącznie informacją dla administracji co gracze chcą i czego oczekują lecz
niekoniecznie muszą być realizowane.
Chce abyście wyrazili tutaj swoją opinię na ten temat/
Myśle że napisałem ten temat w odpowienim dziale w końcu to Opinie& krytyka
myślę, że powinni to wprowadzać. W końcu to my gracze utrzymujemy ten serwer, kupujemy pacc runy itd. Bez nas nie istniałoby APO !
Propozycje przy np 80% poparciu przy X głosach powinny z automatu przechodzić do działu "DO IT BO INACZEJ URWE CI RYJA" w dziale administracji.
A zostają usunięte, tak jak to się stało z moją propozycją, którą stworzyłem bo poprzednia została olana :)
2x down
nie zarexuj tyle.
Powinni usunąć dział Propozycje i działać według swoich pomysłów. Ekipa APO oczywiście gra na APO i wie, czego najbardziej oczekują gracze.
Osobiście twierdzę, że propozycje które mają duże poparcie nie zawsze są warte dodania na serwer, a niektóre z propozycji, które są według graczy 'słabe', są najlepszymi :) Więc moim zdaniem najlepiej będzie, jak zostanie tak jak jest, a ekipa sama wybierze z tego coś ciekawego, ewentualnie jakoś to 'ulepszy'.
Zarexoholik?
23-01-2016, 15:45
A zostają usunięte, tak jak to się stało z moją propozycją, którą stworzyłem bo poprzednia została olana :)
"Zarejestrowany: Aug 2011" - i do dzisiaj nie zrozumiałeś regulaminu forum. :v
#topic
Każda propozycja, która osiągnęła wymagane 75% głosów "na tak" powinna być wprowadzana do gry. To my powinniśmy decydować o tym czego brakuje lub jakie zmiany powinny zostać wprowadzone, bo przecież to my [gracze] z tego korzystamy. Oczywiście takie propozycje musiałby mieć aktywne ankiety przez określony okres czasu, tak by np. każda propozycja miała aktywną ankietę maksymalnie na 2 tygodnie. Po tym czasie ankieta by się zamyka i od razu byłby wynik na zasadzie dodać do gry/olać.
Jednak zastanawiam się, czy te nasze propozycje są w ogóle brane pod uwagę. Tyle ich powstało, dużo z nich osiągnęło 75%, a nadal nie zostały wprowadzone. Squid wolał wprowadzić "Ahmeda" [nieporozumienie] niż zając się wprowadzaniem/poprawianiem tego o czym pisze się w propozycjach.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.