Zaloguj się

View Full Version : Cave Skeleton

Showtek
31-01-2016, 17:06
Witam.
Moja propozycja jest taka aby zmienić potwora "Cave Skeleton" tak żeby nie miał nas na hita ponieważ po restarcie gdy logujemy na postać to padamy na hita i mamy o taki komunikat:
http://screenshu.com/static/uploads/temporary/tt/15/23/yzdncd.jpg
Proponuje żeby miał nas Cave Skeleton na 2hity albo nie bił nas przez 5-10sekund bez kamienia

#down
dostałem taki komunikat jak zalogowałem na server i nie było restartu tylko poszedłem zw to przelogowałem na noob chara i po czym przelogowałem na postac i padłem na hita i miałem ten komunikat :P

djakon
31-01-2016, 17:25
To nie wina Cave Skeletona tylko blednie napisanego skryptu na kamienie filozoficzne, ktore buguja sie po restarcie(o ile uzywales go przed restartem).

Hokage
31-01-2016, 19:40
tak ma byc i juz. przed restartem padaj i problem z glowy. przeciez dobrze o tym wiedziales ze tak jest

Pierwszy Boonek
01-02-2016, 02:32
Masz 5 minut na wyjscie z respa/deda - wystarczy

-nie

Zarexoholik?
01-02-2016, 05:15
Masz 5 minut na wyjscie z respa

Jak ktoś jest w połowie respa i wyskoczy komunikat o restarcie to raczej nie ma szans żeby zdążyć do wyjścia.

przed restartem padaj i problem z glowy

Masz 5 minut na deda

Typowe zagranie na APO - padnę, bo i tak nic na tym nie stracę. Ludzie skracają sobie drogi powrotne z wielu miejsc, ponieważ zgon praktycznie nic nie kosztuje...

tak ma byc i juz

Właśnie, że tak nie miało być i jest to problem, który nadal nie został rozwiązany.

#topic

Jak na razie jedynym rozwiązaniem jest po prostu dać loga w miejscu, w którym po zalogowaniu nie będzie nas widział Cave Skeleton. Oczywiście ten błąd wymaga poprawy - to oczywiste. Osobiście nigdy się z tym nie spotkałem, bo po przeczytaniu tylu postów o tym problemie jestem na to przygotowany. Trzeba czekać aż ktoś z administracji się tym zajmie i poprawi błąd kamieni - innej możliwości nie ma.

Voltan
13-07-2017, 15:47
Większość głosów na nie, zamykam.