Zaloguj się

View Full Version : Zbugowane 2 postacie po tripie na Magic.

deeL `
02-02-2016, 20:51
Witam. Zbugowało mi 2 postacie podczas podróży na magic. Pietja, Zezikan.

@edit
Podczas logowania na postać całkowicie wywala tibie. To samo się stało za 1 razem gdy chciałem popłynąć na magic. Tu nie trzeba mojego opisu tylko wejścia na forum kogoś z ekipy, o co trudno od 24h.

Showtek
03-02-2016, 11:21
Opisz rodzaj buga żeby ktoś mógł Ci pomoc :confused:

Natsu
03-02-2016, 17:22
to dziwne naprawde a z jakiego klienta korzystasz jakis przerobiony czy zwykly?
przed moim banem bylem codziennie sprawdzany a teraz taka cisza dziwne ze nawet tobie pomoc nie moga beka xd powodzenia,

#edit
siedzisz w grze? zawsze moge podejsc tam noobem i cie przesunac iles tam sqm moze zaskoczy tylko musimy sie zgadac podaj nick swojego nooba

Week
03-02-2016, 20:28
Nie liczyłbym na szybką pomoc ze strony ekipy APO. Jedynie możesz działać na własną rękę, poprosić kogoś, aby właśnie przesunął Twoją postać w momencie kiedy zalogujesz i wywali Ci Tibię. Jeśli to nie pomoże, to zostaje Ci modlić się o crash serwera lub po prostu odejść ze stwierdzeniem, że ten serwer już dawno się wypalił. Wybór należy do Ciebie, powodzenia!

djakon
04-02-2016, 01:37
Zbugowalo Ci postac, pechowiec z Ciebie i w dodatku niezbyt blyskotliwy... Moglbys chociaz opisac tego buga bo moze dostales zwyklego debuga, a temat od takich zjawisk juz jest no i polecialyby punkciki. :D

to dziwne naprawde a z jakiego klienta korzystasz jakis przerobiony czy zwykly?

Chyba az taki glupi nie jest, co? :D

@~
Nie masz co liczyc na szybka reakcje ze strony ekipy bo to dzial Bugi, a nie Premium Account. ;)

Yagami
04-02-2016, 09:03
Przeniosłem postacie do temple.
Zobacz czy możesz się zalogować.

Rinson
04-02-2016, 10:02
Sam też przenosiłem Twoje postacie, mało tego zaraz po dostaniu przez Ciebie debugów poszedłem tam sprawdzić i żadnego nie dostałem.

deeL `
04-02-2016, 10:22
Przed chwilą ponownie mnie zbugowało, tym razem gdy chciałem popłynąć na cod. Nie wiem o co chodzi ... nick Zezikan

Edward12
04-02-2016, 10:31
Przeinstaluj klienta apo

deeL `
04-02-2016, 11:00
Nie wiem kolego czy znałeś problem czy co, ale podziałało ^^ dziękówka

No ale dalsza podróż na magic zakończyła się tak samo i reinstall już nie pomaga :x

http://i65.tinypic.com/2prelib.jpg

Showtek
04-02-2016, 11:57
Spróbuj wgrać mapę do klienta możesz ją ściągnąć z forum z tego linku. Może to pomoc.
[MAPY] ARMIA - Podkarpacki OTS (http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=123053)

Zark
04-02-2016, 12:15
Wina leży po twojej stronie (komputera). Przeinstaluj tibie

deeL `
04-02-2016, 15:59
Dzięki Adam Czarodziej ! Wgranie mapy pomogło. Także droga ekipo apo xd wgrajcie mape do klienta.

[KaZeK] Nie wiem co Ty ćpiesz, ale jak zapewne nie wiesz, błąd nie wynikał ze strony serwera tylko TWOJEGO komputera. Najwidoczniej Twój komputer, źle zapisywał konkretny plik z mapa co powodowało w/w błąd. Nie była to wina błędnie zrobionej mapy.