PDA

View Full Version : Loot z general od empire

Lethornek
10-02-2016, 10:15
Witam, ostatnio pojawił się news, w którym między innymi była mowa o poprawie loota z General Of Empire, chodzi Wam o zwiększenie c arrow i softów ? przez 3 dni siedzenia po kilka godzin dziennie spadła jedna odznaka, jedno bh i jedna pandemka, to bardzo skromnie jak na moba którego solo weźmie kilka osób na serwerze i jest to średnio opłacalne bo taki 3.5k ek bije go ok 10 min sam, screen z kilku przykładowych z wczorajhttps://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t34.0-12/12696035_875560989230635_1376667718_n.jpg?oh=3927a 51a7638127689e99c19f979484d&oe=56BD9701

Kimus The Master
10-02-2016, 10:18
Zgadzam sie w 100% jedynie co to czesciej leci sc c arrow i softy reszta bez zmian mozna siedziec do zajebania i sie ludzic ze spadna klapy xD

>>>AWESOME<<<
10-02-2016, 10:44
Według mnie to z takich mobow ktore mozna lac w kazdej chwili (general, cave skeleton, cracki) nie powinno w ogole wypadac ani bh ani pandemka ze juz o klapkach i g bolcie nie wspomne... takie itemy powinny wypadac ale z mobow co pojawiaja sie w wiekszych odstepach czasowych (emperor, omen itd) albo tylko z bossow przy najazdach. Nieporozumieniem dla mnie jest to ze ktos sobie zrobi nocke na generalach czy cave i wyciagnie w cholere hajsu za to. Powinniscie sie cieszyc ze w ogole takie itemy mozecie wyloocic po 2 to generale moze zabic tylko ek no moze czasem z jakims druidem sie przejdzie a co z reszta? rp i ms tam raczej nie zarobi ;/

Zarexoholik?
10-02-2016, 11:51
przez 3 dni siedzenia po kilka godzin dziennie spadła jedna odznaka, jedno bh i jedna pandemka, to bardzo skromnie jak na moba którego solo weźmie kilka osób na serwerze

Nie wprowadzaj ludzi w błąd. Już 3000 knight może go solo zabić, rp myślę, że tak od 3300 już da radę. W TOP45 masz 27 knightów powyżej 3000 poziomu doświadczenia oraz 3 rp powyżej 3300 poziomu doświadczenia. Także 30 osób jest w stanie sobie je samodzielnie bić. Więc o jakich kilku osobach ty piszesz?

#topic

Przecież to nie jest żaden boss tylko zwykły mob, którego można bić tak samo jak np. cave skeletona, pirate skeletona... To, że w ogóle ustawili możliwość zdobycia z tych mobów tak cenne przedmioty to już przesada, a ty się jeszcze żalisz chociaż lootnąłeś pandemkę, odzankę i bh? Wam się nigdy nie dogodzi, skoro chcesz więcej to może załatw sobio siochera i bij po 2 jak dacie radę albo po jednym, a szybciej. Załóż też sobie eq dające szczęście to nie będziesz musiał się tutaj żalić, że zarobiłeś ponad 10uc w ciągu 3 dni.

Posiadam wszystkie itemy pomagające w szczęściu ale OK ;)

Koronę też? Jeżeli nie to znowu kłamiesz.

Knightów o poziomie wyższym niż 3000 jest 25, nie 27, dlaczego ludzi wprowadzasz w błąd ? dlaczego kłamiesz ?
26. Abuligorav 3000
27. Slice Kimbo 2999
Chodziło Ci o te osoby ? Kamilu żadna z tych postaci jak na razie nie jest na wyższym poziomie niż 3000 więc, jednak nie jesteś taki mądry, przykre :(((

Dwóch zaokrągliłem, wiesz co to znaczy? Na dniach mogą wbić ten 1-2 poziomy i po sprawie, więc są na granicy. Także jak tak bardzo masz o to ból kimkolwiek jesteś to odejmij sobie od 30 osób te 2 [dasz radę?]. To i tak 28 osób, a nie KILKA, o których pisałeś. :)

Week
10-02-2016, 11:56
Gdzie są czasy, że nawet głupie softy z wardów cieszyły ludzi tam expiących?
Teraz przeszkadza Wam, że ze ZWYKŁYCH respowych mobów nie lecą Wam BH, pandemki, klapki? Osobiście gdybym miał takiego 3k lvl i srałbym kcc, tak jak aktualnie sram na rookgardzie, to szczerze, ale nie płakałbym o jakieś klapki, czy bh XD

Franek Pall
10-02-2016, 12:10
Żałosna krytyka. Sądziłeś, że po zmianie z każdego będzie bh a z co drugiego klapy/brocha? Jeśli tak, to się grubo pomyliłeś i stąd ten żal. Moim zdaniem te potwory nie wymagały żadnych poprawek. W wakacje w 3-4 dni zarobiłem z samych sc ponad 40uc a do tego klapy, brochy, pandemki, m mace, tony g ringow, softów i c arrow

djakon
10-02-2016, 12:25
Nie wiem czy z Generalow faktycznie leci az tak slabo bo kiedy ja je bilem(po nieoficjalnej poprawie lootu) dawno temu w te 3h bylo jakies 35uc wiec pierdolisz jakies brednie...

@nizej
50 misji w 2.5 roku i jeszcze masz czelnosc cokolwiek krytykowac?

Squid
10-02-2016, 12:26
3uc+ odznaka w mniej niż 1,5h i jeszcze mało XD Heh...

Lethornek
10-02-2016, 13:23
Nie wprowadzaj ludzi w błąd. Już 3000 knight może go solo zabić, rp myślę, że tak od 3300 już da radę. W TOP45 masz 27 knightów powyżej 3000 poziomu doświadczenia oraz 3 rp powyżej 3300 poziomu doświadczenia. Także 30 osób jest w stanie sobie je samodzielnie bić. Więc o jakich kilku osobach ty piszesz?

3000 knight zabije owszem jednego, na drugim padnie a bez sensu jest iść na respa ok: 30 min, tracić soule, chodzi mi o zabicie potwora w miare spokojnie.

@edit
Knightów o poziomie wyższym niż 3000 jest 25, nie 27, dlaczego ludzi wprowadzasz w błąd ? dlaczego kłamiesz ?
26. Abuligorav 3000
27. Slice Kimbo 2999
Chodziło Ci o te osoby ? Kamilu żadna z tych postaci jak na razie nie jest na wyższym poziomie niż 3000 więc, jednak nie jesteś taki mądry, przykre :(((

***zaokrągleniem i to dużym jest nazywanie Ciebie człowiekiem, podludziu.

#topic

Przecież to nie jest żaden boss tylko zwykły mob, którego można bić tak samo jak np. cave skeletona, pirate skeletona... To, że w ogóle ustawili możliwość zdobycia z tych mobów tak cenne przedmioty to już przesada, a ty się jeszcze żalisz chociaż lootnąłeś pandemkę, odzankę i bh? Wam się nigdy nie dogodzi, skoro chcesz więcej to może załatw sobio siochera i bij po 2 jak dacie radę albo po jednym, a szybciej. Załóż też sobie eq dające szczęście to nie będziesz musiał się tutaj żalić, że zarobiłeś ponad 10uc w ciągu 3 dni.

Wiadomo że nie siedzi się tam dla expa tylko dla loota po to są one zrobione, biję z siocherem więc te 10uc podziel przez dwa, jeśli takie równanie jest dla Ciebie zbyt trudne porponuję użyć kalkulatora. Posiadam wszystkie itemy pomagające w szczęściu ale OK ;)
@wybacz prócz korony :( Przepraszam że Cię okłamałem, kurde myślałem że umknie to Twej uwadzę ale jednak Twoje IQ nietoperza jest niewiarygodnie wysokie

##
Również nie jestem zwolennikiem itemów takich jak klapy spadających z jakichkolwiek potworów i nie chodzi mi o to żeby z każdego coś leciało ale chociaż te sc i słabsze itemy mogłby spadać częściej, skoro już na oficjalnej stronie serwera był news o podniesieniu loota a nie jest to zauważalne to po co o tym pisać, przy np ebolach jest kolosalna różnica przy osłabionym loocie.

/// screen z dziś: https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xat1/v/t34.0-12/12695779_875964629190271_2116674013_n.jpg?oh=d3899 90bdd0d613fe5c2a15844b420c2&oe=56BD5DE0

@franek
Skoro 6 min bije z sio praktycznie bez własnego uhania ( ten 3600 knight) w ile ma bić sam ? Druga sprawa, nie wniosłeś nic do posta więc nachuj tu piszesz ?
/nadal nic nie wniosłeś do tematu

Franek Pall
10-02-2016, 17:05
#Kimuss
Jeśli 3.600 ek bije generała solo 10 min to nadaje się tylko do noszenia skrzynek jak Boonek i powinien sobie odpuścić grę tym ek'iem. Ja mając 3.1 ek'a generała sam bilem 10 min solo.

#t
Nikt nikomu nie nakazuje bicia akurat tych mobów, poza nimi są jeszcze Cave Skeletony, Pirate Skeletony, Fire/Energy/Water Elementale i inne moby, na których da się zarobić bijąc samemu i zabijając je dużo szybciej.

Mordeczka69
10-02-2016, 17:42
3uc+ odznaka w mniej niż 1,5h i jeszcze mało XD Heh...

no wiesz.. jak spałeś gdy wprowadzili szkielety to w godzinę zarabiałem tam 20-40uc... więc fakt 3uc + odznaka na dwie osoby do mało ;-)

@top
ja proponuje całkowicie usunąc z lota rare items.. o ile pandemki, klapki itd mozna tak jeszcze nazywac...