PDA

View Full Version : Uwaga Afar Wali ludzi na kase XD

Natsu
16-02-2016, 20:36
Dzis poszedłem sobie sprzedać 23bh do npc afar wszystko pięknie napisałem all bh dal mi 23uc trochę patynek i 3gp beka po pisaniu do kilka os okazało sie ze innych tez uwalił na kasę, dark mi pisał ze prawie na 70uc i santano miał naprawić tego Buga i tak do dzi¶ minęło ponad 2msc buga nikt nie naprawił i nigdzie nie ma napisane ze npc jest zbugowany wiec ostrzezenie dla tych co sellaja cos do npc afar zeby sprzedawali pojedynczo itemy xd + pytanie do czerwonych czy zrobia cos z tym bugiem xd

#edit skoro sprzedajesz strategu po 2 sztuki to nie dziwne xd

a propo to jest wirtualny ¶wiat ale chyba o tym zapomniałe¶ i mogę nawet nasrać tutaj a ty jedynie pow±chasz xd

Hokage
16-02-2016, 22:10
ja kilka dni temu poszedlem z 20 bh które lotałem kilka tygodninie na cave, napisałem all bh i dało 15 uc. Beka w chuj

Zarexoholik?
16-02-2016, 22:39
Ja nie miałem żadnego problemu ze sprzedawaniem przedmiotów do Alfara. Sprzedałem kilka bh, pandemek itp. i zawsze wszystko się zgadzało. Tak samo jak reszta osób, które znam. Nikt nigdy się nie żalił.

Showtek
16-02-2016, 23:38
Ja osobi¶cie sprzedałem około 12 bh komenda "all bh" i dało mi tyle ile powinienem dostać. A jak masz problem z tym to sprzedawaj sobie pojedynczo.

djakon
17-02-2016, 09:55
To dopiero zagadka, ze Jihad nie mial buga, z cala reszta tak :D

1st R. Boonek
17-02-2016, 10:29
Ja tez sprzedawalem 11bh/11 pandemek i all bylo spoko, ale ty z tego co widze to padles na rs, hakneli cie, testowales auto atak wpisujac go na swoja postac a teraz okradl cie npc... ciezkie jest zycie tibijczyka xd

Yagami
17-02-2016, 11:11
Problem został zgłoszony do Mortiisa. Zostanie naprawiony w najbliższym możliwym czasie.