Zaloguj się

View Full Version : Czyszczenie domków oraz nowi tutorzy

Rinson
21-02-2016, 12:47
Witam.
W dniu dzisiejszym przeprowadziliśmy czyszczenie domków. Domki zostały zabrane osobom, które nie logowały się dłużej niż 2 miesiące. Pojawiło się kilka ciekawych ofert na licytacjach - jakich? Zalogujcie się na stronie APO, przejdźcie do zakładki "Domki" i przekonajcie się sami :) Każdy na pewno znajdzie coś dla siebie. Zapraszamy do licytowania domków oraz życzymy udanych zakupów!

Dodatkowo informuję (lub przypominam), bo może nie każdy widział dodaną przez Yagamiego informację w poprzednim newsie, że w dniu wczorajszym do Ekipy APO dołączyły dwie nowe osoby na stanowisko tutora. Są to Voltan oraz Xivolt. Będą Wam pomagać na tyle, na ile będzie to możliwe, jednakże w przypadku łamania regulaminu będą Was upominać, lub w ostateczności zgłaszać.
Nowym osobom w Ekipie APO życzymy wytrwałości, zaangażowania, dużo cierpliwości, jak najmniej problemów a przede wszystkim udanej i owocnej współpracy!

Pozdrawiamy!
Ekipa APO

Natsu
21-02-2016, 12:56
bardzo ładnie a może przedstawicie ich główne postacie jakimi grali na apo bo jak i ja większość graczy chciałaby się dowiedzieć tak ciekawej rzeczy
Oczywiście zmiany jak najbardziej na +

>>>AWESOME<<<
21-02-2016, 12:58
Napisze to co w tamtym newsie mam nadzieje ze nowi tutorzy nie maja postaci grywalnych tak jak to Santano obiecal. Procz tego to ciesze sie ze w koncu cos zaczeliscie dzialac. Tu dodam wypowiedz Santano
http://i63.tinypic.com/dmbmmq.jpg

#Down
popieram xd

1st R. Boonek
21-02-2016, 13:01
Bardzo dobrze o ile nie sa z Jihadu, ale kto wymyslal te nicki?XDXDXD

Hokage
21-02-2016, 13:09
Bardzo dobrze o ile nie sa z Jihadu, ale kto wymyslal te nicki?XDXDXD

x2 :D bo była by beka xd

nicki jak nicki. Wzieli się ostro do roboty :D Dziś już 2x byłem sprawdzany

Sabziro
21-02-2016, 13:57
Żeby było śmiesznie jeden z nich ma powiązania z Jihadem xD kto wie czy drugi tez :D

A niech sprawdzają i tak mało kto gra, a przynajmniej będzie porządek na kanałach w końcu ktoś musi sprzątać

djakon
21-02-2016, 14:29
Nowystary tutor zawsze na propsie XD
Tylko co mi po nich, skoro...
http://screenshu.com/static/uploads/temporary/52/vu/ct/fdmq47.jpg
Skoro jest ich az dwoch to game-chat powinien byc kontrolowany praktycznie 24/7, co nie?

@edit
Voltan jak najbardziej + za otwartosc i komunikatywnosc.

Zarexoholik?
22-02-2016, 07:17
Myślałem, że znacznie większa ilość domków pójdzie na licytacje, ale i tak na plus. Co do tych dwóch tutorów to sprawdzali mnie już 3x na cave bota - także nie obijają się. Zresztą widać pierwsze efekty:

[21/02/2016 10:58] Yagami -> Kimus Druid was banished because of Uzywanie cave bota.

Bardzo ładnie, tak dalej.

Riveen
22-02-2016, 08:11
@t
Ciesze się, że są nowe osoby w ekipie.

Petromancer aka Merranus
22-02-2016, 14:25
uwazam ze nowi tutorzy sa zbedni na serverze gdzies gra 60 osob.

@Sabziro
Tak dokladnie, teraz jeszcze kilka Deletow. A na serverze beda grac sami Admini

Sabziro
22-02-2016, 22:43
[22/02/2016 20:28] Yagami -> Psyhol was banished because of Uzywanie cave bota.

No ładnie, dzięki nowym tutorom z tej nielicznej grupki online pare botów wyeliminują i będzie jeszcze mniej osób online :D

[24/02/2016 16:17] Yagami -> Discover was banished because of Uzywanie cave bota.

Beka xD

Sillasek
24-02-2016, 21:05
Większa kontrola botów i kanałów - bardzo fajnie, może jeszcze nad reklama serwera pomyślą?;D Nie da się ukryć, że przydało by się choć tych stu aktywnych graczy.