View Full Version : Dobrze się bawicie temat usunięty to napisze drugi ;)
Decisive
25-02-2016, 12:35
Napisałem temat w którym wyraziłem swoją krytykę po czym zostało to usunięte. Gz administracjo. Oby tak dalej a graczy się pozbędziecie szybciutko ;) Nie polecam tutaj kupować pacca. Strata pieniędzy ;) Wyłączacie serwer dziennie po 13041491234 razy i zadowoleni. 0 info na forum jak i w newsach na stronie. Nad czym tak ciężko pracujecie ? Może jakieś planowe będą te restarty? oraz mniej więcej ile będą trwały? Czas leci a zarazem pacc też ;) Ale co tam ;) Kasa się zgadza, a w graczy macie (że tak brzydko powiem) totalnie wyjebane ;)
To jak wprowadzają coś takiego to można by było dać jakieś info w newsie/forum. Po to chyba to jest tak ? A to nie jest jednorazowy restart, bo na dzień jest ich kilka.
Cinasek 2.0
25-02-2016, 12:37
Wyjebane to my mamy w ciebie. Gdybyś ogarniał to byś zobaczył na stronę i na test serwerze siedzi tearz 5 osoób, możliwe że wprowadzają nowy update
Old-Don Ja
25-02-2016, 12:42
No ale chyba jakaś informacja na ten temat by się przydała nie??
Co za problem napisać że w dniach xxx w około godzinach xxx serwer będzie wyłączony i za niedogodności przepraszamy??
To takie trudne? Każdy jest człowiekiem i szanujmy się nawzajem.
Płacz ciągły ale szkoda ąe to nie są restarty tylko crashe servera więc jakie chcesz tutaj uzyskać na ten temat informacje? Administracja robi crashe że maja informacje dawac "Dzisiaj o godzinie 12:30 będzie crash servera" zastanów się potem pisze zbędne tematy.
Decisive
25-02-2016, 12:47
Mimo wszystko powinni napisać, że występują crashe tak ? Skąd mam wiedzieć czy to crashe czy restarty? ;) To Ty się zastanów co piszesz, bo nie jestem jasnowidzem. Może, że masz kontakty z administracją i Ci to na osobności powiedzieli. Ale co ma powiedzieć reszta? te 70 osób online? Jak żadnego newsa nie ma ;) ;] Ale i tak z tego co widziałem to czasem jest odliczanie do restartów 5 minut 4 minuty.... itp ;)
Old-Don Ja
25-02-2016, 12:48
@up
Problem w tym że jedni użytkownicy wprowadzają w błąd drugich.
Ale chyba coś z tym już powinni zrobić bo dzieje się to już xx raz.
>>>AWESOME<<<
25-02-2016, 12:48
Miedzy innymi przez te crashe coraz rzadziej gram poniewaz bardzo czesto przekladam eq a juz przez crash jedno full mi zniknelo ;/
Temat jest bardzo ciekawy.
Po pierwsze, to nie są planowane restarty czy wyłączenia serwera, żebyśmy byli w stanie poinformować Was o nich. Z nieznanej nam w tej chwili przyczyny serwer doznał crasha. Mortiis ustala co się stało a serwer powinien niebawem się włączyć.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.