Zaloguj się

View Full Version : Dobrze się bawicie temat usunięty to napisze drugi ;)

Decisive
25-02-2016, 12:35
Napisałem temat w którym wyraziłem swoją krytykę po czym zostało to usunięte. Gz administracjo. Oby tak dalej a graczy się pozbędziecie szybciutko ;) Nie polecam tutaj kupować pacca. Strata pieniędzy ;) Wyłączacie serwer dziennie po 13041491234 razy i zadowoleni. 0 info na forum jak i w newsach na stronie. Nad czym tak ciężko pracujecie ? Może jakieś planowe będą te restarty? oraz mniej więcej ile będą trwały? Czas leci a zarazem pacc też ;) Ale co tam ;) Kasa się zgadza, a w graczy macie (że tak brzydko powiem) totalnie wyjebane ;)

To jak wprowadzają coś takiego to można by było dać jakieś info w newsie/forum. Po to chyba to jest tak ? A to nie jest jednorazowy restart, bo na dzień jest ich kilka.

Cinasek 2.0
25-02-2016, 12:37
Wyjebane to my mamy w ciebie. Gdybyś ogarniał to byś zobaczył na stronę i na test serwerze siedzi tearz 5 osoób, możliwe że wprowadzają nowy update

Old-Don Ja
25-02-2016, 12:42
No ale chyba jakaś informacja na ten temat by się przydała nie??
Co za problem napisać że w dniach xxx w około godzinach xxx serwer będzie wyłączony i za niedogodności przepraszamy??
To takie trudne? Każdy jest człowiekiem i szanujmy się nawzajem.

Showtek
25-02-2016, 12:45
Płacz ciągły ale szkoda ąe to nie są restarty tylko crashe servera więc jakie chcesz tutaj uzyskać na ten temat informacje? Administracja robi crashe że maja informacje dawac "Dzisiaj o godzinie 12:30 będzie crash servera" zastanów się potem pisze zbędne tematy.

Decisive
25-02-2016, 12:47
Mimo wszystko powinni napisać, że występują crashe tak ? Skąd mam wiedzieć czy to crashe czy restarty? ;) To Ty się zastanów co piszesz, bo nie jestem jasnowidzem. Może, że masz kontakty z administracją i Ci to na osobności powiedzieli. Ale co ma powiedzieć reszta? te 70 osób online? Jak żadnego newsa nie ma ;) ;] Ale i tak z tego co widziałem to czasem jest odliczanie do restartów 5 minut 4 minuty.... itp ;)

Old-Don Ja
25-02-2016, 12:48
@up
Problem w tym że jedni użytkownicy wprowadzają w błąd drugich.
Ale chyba coś z tym już powinni zrobić bo dzieje się to już xx raz.

>>>AWESOME<<<
25-02-2016, 12:48
Miedzy innymi przez te crashe coraz rzadziej gram poniewaz bardzo czesto przekladam eq a juz przez crash jedno full mi zniknelo ;/

Squid
25-02-2016, 13:01
Temat jest bardzo ciekawy.

Po pierwsze, to nie są planowane restarty czy wyłączenia serwera, żebyśmy byli w stanie poinformować Was o nich. Z nieznanej nam w tej chwili przyczyny serwer doznał crasha. Mortiis ustala co się stało a serwer powinien niebawem się włączyć.