Zaloguj się

View Full Version : Yeah bunny amulet - nie działa?

Arab
03-03-2016, 23:20
http://i67.tinypic.com/wrnvb7.jpg

Czy to normalne, że już druga osoba pada na Pandemonium/Yeah bunnym amulecie i zostaje zdegradowana?

Tutaj ss ze strony :

http://i63.tinypic.com/2mnkjsg.jpg

Mam nadzieję, że odzyskam stracone poziomy - bug do naprawy.
Straciłem plecak z wartościowymi itemami, na szczęście odzyskałem go od kolegów.

Edward - ss to nie dowód, ale na stronie możesz sobie sprwadzic jaki miałem lvl a jaki mam :)

# EDIT - KAŻDY KTO TWIERDZI, ŻE SS ZOSTAŁY PODROBIONE - PROSZĘ ZAJRZEĆ NA STRONĘ ARMIA.TOPROSTE.PL JĄ TEŻ PRZEROBIŁEM?

Natsu
03-03-2016, 23:26
żałosne to teraz strach teraz iść gdzieś expic, bić się zeby lvli nie stracic

ciekawe czym to jest spowodowane i fajnie by było jakby czerwoni napisali w czym występuje bug żeby inni się nie wjebali + powinni dodać na strone glowna servera na co trzeba uwazac zaniem blad zostanie naprawiony pozdrawiam

teraz zobaczymy jak pracuja czerwoni bo dac iles tam banow w kilka dni to nie wyczyn ciekawe jak szybko sie uporaja z tym gownem

Cinasek 2.0
03-03-2016, 23:31
Amulety do poprawy, widzisz... ja padlem w pandemonium amulecie a ty w yeah bunny amulecie , czyli w czym mamy expić droga administracjo? Nie widzicie w tym nic dziwnego, zarówno Arab jak i ja powinniśmy dostać stracony exp a amulety powinny zostać poprawione...

Można dodać, że to drugi temat osoby z Recon i druga zgłoszona degradacja, wtf?

#Sredward, kupiłeś tyle postaci i tyle uc, że nie masz pojęcia o tej grze, natomiast twój ring z hota i push juz jest nagrany przez 2 osoby : \

Goatee
04-03-2016, 00:03
SS to nie dowód. :) Mogłeś to nagrać.

A skąd mógł wiedzieć, że tak się stanie? Ma wszystko nagrywać? Włącz myślenie gościu.

#
Bug do poprawy a osoby pokrzywdzone tym bugiem powinny odzyskać stracone poziomy.

kolniaks
04-03-2016, 00:06
A może to nie bug, tylko celowa zmiana, o której się tam kiedyś oficjalnie dowiemy? Przydałoby się jakieś wyjaśnienie.

Rastamanek
04-03-2016, 00:17
SS to nie dowód. :) Mogłeś to nagrać.
Kurde tak żeś się wykazał wypowiedzią, że aż monitor mi zgasł to robienie na złość schowaj sobie w kieszeń.

#
To już jest drugi raz, tym razem zbugowało kolejną osobę z naszej gildii i mam nadzieję, że Administracja rozpatrzy to jak trzeba i naprawi ten błąd. Wyraźnie widać zgon na załączonych screenach tak jak i na stronie Apo w dodatku od moba.
Nie chciałbym, aby to spotkało mnie czy kolejną osobę bo na tą chwile to strach chodzić w takowych amuletach bo się bugują ;)

Arab
04-03-2016, 00:38
temat do zamkięcia, bug przetestowany, film został wysłany do administracji.