Zaloguj się

View Full Version : Warmaster vs Ms/Ed

Persis
14-03-2016, 00:11
Odświeżam temat by był na "te czasy". Jak mili gracze można ubić Warmaster'a... MS/ED lub na jakim poziomie... Hity tego moba to sd=5-12k Mort/inne obszarowe 15-20k. Dobrze administracja wie, że (jedyne wyjście ubicia tego monster'a) usuneli ;) Co Teraz MS/ED na 2.5k (35k HP) UW wykona??? ;( ;( ;( Pomocy ;)

Sabziro
14-03-2016, 00:17
Zawsze możesz na energy ringu i dragon eggach to zrobić xD

Ps knightem tez nie jest łatwo jak sie tak mało uha i z takim exhaustem ;)

Nie chce być złośliwy czy coś, ale czytałem, że dragon eggsy nie działają na arenkach.

Ostatnio jak grałem(czyli z rok temu) to zrobilem NanTso(czy jak mu tam - nawalal jak devil atom) na egach 2.5k ed. Moze cos zmienili od tego czasu xd

Sillasek
14-03-2016, 00:31
W innym dziale ale jest, poczytaj.

http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=128367

The Dist
14-03-2016, 08:31
Zawsze możesz na energy ringu i dragon eggach to zrobić xD

Ps knightem tez nie jest łatwo jak sie tak mało uha i z takim exhaustem ;)

Nie chce być złośliwy czy coś, ale czytałem, że dragon eggsy nie działają na arenkach.

Persis
14-03-2016, 09:27
W innym dziale ale jest, poczytaj.

http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?t=128367
Proszę przeczytać jeszcze raz mój temat i wtedy udzielać się na forum ;) "na te czasy" wyłączone Dragon Egg's i usunięta ostatnia możliwość ubicia Warmaster'a (dla wtajemniczonych). Pozdrawiam i czekam na NORMALNE i POMOCNE odpowiedzi.

Sillasek
14-03-2016, 10:32
Podesłałem Ci link, zrobiłem to tak jak natsu pisał, bez ani 1 dragon egga czy e ringa, poczytaj gościu.
#edit. Opcja szukaj działa na forum, nie trzeba zakładać kolejnych tematów o tym samym.

djakon
14-03-2016, 12:21
Proszę przeczytać jeszcze raz mój temat i wtedy udzielać się na forum ;) "na te czasy" wyłączone Dragon Egg's i usunięta ostatnia możliwość ubicia Warmaster'a (dla wtajemniczonych). Pozdrawiam i czekam na NORMALNE i POMOCNE odpowiedzi.

Jakiej Ty pomocy oczekujesz? Nie ma na niego zadnej taktyki. Po prostu tam idziesz, klikasz na dzwignie i go bijesz liczac na fart, ze nie wylapiesz srogiego combo...

Zabilem Warmastera kilka miesiecy temu(juz po blokadzie d eggow) na 1400lvlu elder druidem z full eq.

Palldino
14-03-2016, 13:22
Jakiej Ty pomocy oczekujesz? Nie ma na niego zadnej taktyki. Po prostu tam idziesz, klikasz na dzwignie i go bijesz liczac na fart, ze nie wylapiesz srogiego combo...

Zabilem Warmastera kilka miesiecy temu(juz po blokadzie d eggow) na 1400lvlu elder druidem z full eq.

potwierdzam!
rowniez zabilem warmastera 2/3miesiace temu 1370edem z eq: hota/panda/klapy/yb

Stalem pod dzwignia i bilem ue po kazdym sd

Musisz trafic na moba co bedzie bil w miare dlugo z samego sd.

Sillasek
14-03-2016, 13:26
Dokładnie to co wkleiłem w linku, podobny temat, te same wypowiedzi, w styczniu tego roku robilem to 1388 ed z podstawowym eq z questow, stojąc przy dźwigni, użył ue tylko w momencie zrespienia się. Znajomy gdzieś miesiąc temu miał to samo, ale dopiero za któraś próbą.

Afroman
14-03-2016, 22:26
ja również zabiłem go na 1.4k+...e ring/might ring i klikaj w dzwignie..ja kilka razy padlem ale zabić sie go da lekko ;)

Persis
14-03-2016, 23:13
Panowie dzwignia już nie działa. A SD wpada po 12k + HIT ;( Ale Dzięki.