Zaloguj się

View Full Version : Propozycja

Hussein
23-03-2016, 00:58
Mała propozycja dot. 2/3 przedmiotów na serwerze.

Do wybrania mamy:
Boots of Haste
Winged Helmet
Post Officers Hat

Jak wiadomo czar utani hur bądź utani gran hur nie działa zbyt długo i wkurzające jest to "nie wiem czy wy zauważyliście" np podczas expienia nie zawsze dobrze owe czary działają więc moja propozycja jest taka aby któryś z tych przedmiotów dawał efekt czaru "utani hur/utani gran hur" czyli podczas noszenia któregoś z wyżej wymienionych przedmiotów cały czas będzie zwiększało nam prędkość tak jak w momencie wpisania czaru a po zdjęciu przedmiotu czar zniknie oraz prędkość powróci do takiej jak byśmy nie wpisali czaru.

Harakiri II
23-03-2016, 06:58
jak dla mnie spoko, tyle ze zamiast na te przedmioty, to dodal bym je do itemow rabbit czy tez spy report. Z tymi co ty wymieniles praktycznie nikt nie biega

The Dist
23-03-2016, 07:03
Kup sobie nk time ring i po problemie, mi to tam nie przeszkadza wciskać hotkey co parę minut.

Mogliby dodać np do hoty, bo najczęściej w niej się expi ;d

djakon
23-03-2016, 12:35
Jak wiadomo czar utani hur bądź utani gran hur nie działa zbyt długo i wkurzające jest to "nie wiem czy wy zauważyliście" np podczas expienia nie zawsze dobrze owe czary działają

Kazde jedno utani hur dziala poprawnie. Nie wiem bo nie zauwazylem. Podczas expienia utani hur wpisuje co awans lvlowy bo wlasnie wtedy schodzi z Ciebie haste.

@edit
Poza tym wymienione przez Ciebie itemy nie sa zbyt ochoczo uzywane jak juz ktos zauwazyl, wiec lepiej dodac takie cudactwo do shaman butow, ktore nie zwiekszaja szybkosci chodzenia.

Sasha Rookslayer
24-03-2016, 19:16
A co to za problem wpisać utani hur/ utani gran hur, gdy spell się skończy? :D Sorry, nie wpisać, a wcisnąć przycisk w klawiaturze. Ja nie widzę problemu.

Co do przedmiotów, one dają w pewnym stopniu dodatkową prędkość naszej postaci, więc dodatkowy bonus dla mnie jest bez sensu. Lepszym rozwiązaniem byłoby zrobienie nowego questa na dodatkowy bonus dla Shaman Bootsow, aby dawały np. dodatkowy haste, czyli przyspieszenie naszej postaci. Misje? Np. przyniesienie xx wyżej wymienione przedmioty.

Voltan
13-07-2017, 13:59
Głosujący odrzucili propozycję.