PDA

View Full Version : Yagami

gwnstopro
24-03-2016, 23:02
Witam. To, że Yagami lubi utrudniać mi grę większość osób z Rooka pewnie zauważyło. Do debugów, kicków i jego najulubieńszej zabawy czyli odznaczanie trainera się przyzwyczaiłem. To co zrobił ostatnio to już jest lekka przesada..

Czekając w bezpiecznym miejscu na maraton, mój serdeczny przyjaciel Yagami o pięknych kasztanowych włosach postawił mi birda. Powiedzmy, że nic by się nie stało gdybym nie był facc.. Więc jakim prawem stawiasz mi potwora w takim miejscu? Wiem, że to było silniejsze od Ciebie, pewnie miałeś bardzo mokro widząc u mnie facc :)

http://i64.tinypic.com/2eevbk1.jpg

Dlaczego nie pozwoliłeś mi tutaj paść? Czy to przez pacca którego jeszcze miałem?
http://i63.tinypic.com/rmp4e8.jpg
Nigdy nie spotkałem się z takimi sytuacjami z innymi członkami ekipy, Yagami jest tu najkrócej a najbardziej wykorzystuje swoją posadę.

Was też drodzy gracze prześladuje Yagami?

Knauer
24-03-2016, 23:10
Nie da się ukryć, że ktoś tu przesadza. Dziś wiewióreczka chciała mi wlepić bana za bota którego nie odpaliłem od 9 lat gry tutaj. Niestety administracja serwera nic z tym nie zrobi bo tak jest wygodniej. Przyznać się do błędu jakim niewątpliwie jest wybranie tego osobnika na Gma jest bardzo trudne:(

P.S. Temacik zostanie usunięty przed północą także szkoda twojego czasu Mati :(

Yagami
24-03-2016, 23:18
Nie stawiałem żadnego minotaura.
Angry Bird to kara za bota, skoro nic nie robisz sobie z banów to musiałem sprawdzić inny sposób.
Spell-caster + autoih.
Dodatkowo padłeś specjalnie, ponieważ miałeś 2 angry w 1sqm, jednego zabiles po czym specjalnie przestałeś się leczyć.
Jak tak bardzo Cię to boli to przejdziemy znów do banów, ale tym razem bardzo długich :)

Splaxor
25-03-2016, 00:45
Angry Bird to kara za bota

Za moich czasów dawało się bany za bota, a nie stawiało się moby na bezpiecznym terenie.

@topic
Yagami widzę, że odpowiedziałeś, a nie wysłałeś gracza do forum ekipy, więc pozwolisz, że się wypowiem.

Angry Bird to kara za bota, skoro nic nie robisz sobie z banów to musiałem sprawdzić inny sposób.

Skoro gracz nie robi sobie nic z banów to daj mu bana na jeszcze dłuższy czas niż zawsze.

@offtop
Jeżeli chcecie, aby nagrody z choinek w 2016 braliście tylko Wy to brawo, brawo...

Naginata
25-03-2016, 01:18
Śmieszne, stawiać potwory w miejscu gdzie być ich nie powinno w akcie ukarania gracza , bo ma wyjeba** na bany... tego tu jeszcze nie grali.

Juxxifi
25-03-2016, 03:28
Ah jo, sam się postawił, a to ci śmieszek.

Angry Bird to kara za bota Fajna praktyka - masz na nią jakieś przyzwolenie z góry? :)

Jak tak bardzo Cię to boli to przejdziemy znów do banów, ale tym razem bardzo długich :)
Właściwie.. śmiało :)
http://i63.tinypic.com/k2zkef.jpg

Gram tu prawie 10 lat z przerwami i pierwszy raz od 2006 roku tak zniechęcająco do gry zadziałała na mnie samowolka game-masterów, brak chęci/możliwości udowodnienia pewnych kwestii, czasami wręcz tuszowanie. O ile ten serwer zawsze był ewenementem i wyróżniał się na tle innych "produktów", tak teraz.. w sumie też jest ewenementem, ale nie w tą mańkę co trzeba. Jedynie dziwię się Mortiisowi, że nie pochyli się nad aktualnym stanem rzeczy. Tobie za to nie dziwię się wcale. Jesteś tylko człowiekiem, do tego z mentalnością statystycznego polaczka, także zachowania masz w normie, co nie znaczy że normalne, no ale schemat jest prosty:

https://media.giphy.com/media/xc2DdELiqRXri/giphy.gif

Gratuluję.

Sasha Rookslayer
25-03-2016, 09:20
Również mnie to dziwi, że ktoś, kto ma bota nie otrzymuje bana, a jedynie deada. Pewnie każdy chciałby taką kare.. :D
Jeżeli takie kary są aktualnie stosowane, to sam zaraz ogarnę jakiegoś bota. :D

Co do gracza Gwnstopro to nie rozumiem, dlaczego on ciągle dostaje bany na 24/48 godzin, tak samo jak ten jego kolega, Vimpexik - obaj to typowe trolle, które tylko szukają spiny. Codziennie wyzywają wszystkich na kanale Game-Chat i nie tylko, wyzywają Yagamiego, piszą niestworzone rzeczy o rodzinie i tak dalej, a Wy i tak dalej banujecie ich na 24/48 godzin.

Bany od Marca:

[01/03/2016 21:03] Yagami -> Gwnstopro was banished because of Obrazliwe wyrazanie sie.

[03/03/2016 19:18] Yagami -> Gwnstopro was banished because of Obrazliwe wyrazanie sie.

[11/03/2016 16:42] Yagami -> Gwnstopro Rook was banished because of Obrazliwe wyrazanie sie.

[20/03/2016 13:54] Rinson -> Vimpexik was banished because of Obrazliwe wyrazanie sie.

[21/03/2016 22:42] Squid -> Gwnstopro Rook was banished because of Obrazliwe wyrazanie sie.

[22/03/2016 16:48] Rinson -> Gwnstopro was banished because of Destruktywne zachowanie.

[23/03/2016 23:02] Mortiis -> Vimpexik was banished because of Obrazliwe wyrazanie sie.

+ jeszcze ich noob postacie. Coś tu nie gra, nie? :D

Takitubyl
25-03-2016, 09:41
Na 1 ssie widać luźną atmosferę u Was w gildii, a Ty Mateuszu teraz zakładasz temat iż umarłeś? :< Exiva play i facc lvle się zwrócą :>
Yagami od zawsze miał takie poczucie humoru :P Wcześniej jakoś to Wam nie przeszkadzało :<

@ a co do olewania i samowolki gm/sm to Sasha miał nie mieć już ub :> Słyszę to co parę miesięcy ale widocznie kwestian $$ jest silniejsza ;>

Knauer
25-03-2016, 09:55
@Sasha

Gdzie GWN płacze z powodu banów? Mateusz nie zaprzecza, że czasami staje sie niekulturalnym graczem Podkarpackiego OTSA :(
Jednakże ten temat nie dotyczy zachowania Matiego tylko naszego ulubienego GMa

Old-Don Ja
25-03-2016, 10:19
11. Zabronionym jest korzystanie z wszelkiego rodzaju programów wspomagających i ułatwiających grę. Za używanie bota umożliwiającego zdobywanie doświadczenia bez jakiejkolwiek ingerencji gracza grozi usunięcie postaci.
Tu jest jasno napisana kara, nie ma takiego czegoś jak stawianie potwora żeby ukarać gracza, pewnie jak któryś z Gm w przeszłości jak stawiał Jihadom potworki to też za boty...
Proste łamie regulamin należy się ban, to już nie pierwsza sytuacja gdzie wymieniony Admin nagina bardzo regulamin gry.
Ale tak parząc z 2 strony, to dobra motywacja innych graczy żeby nie bocili, jak gość nonstop na bocie lata, Yagami nie wiedział co już z nim zrobić wiec zamiast bana dostał deda i w sumie dobrze, może to go czegoś nauczy. Tak więc są 2 strony medalu:)
Wyobraźcie sobie że macie serwer i gracz jakiś notorycznie botuje, bany nic nie dają a nawet śmieje się z nich, więc trzeba wyciągnąć bardziej bolesne konsekwencje.
Jak dla mnie + dla Yagami bo idzie w dobrym kierunku.

wonsik
25-03-2016, 10:28
Jak można napisać, że ded to kara za bota?
Czekamy na rezygnacje z pozycji, skoro nie ma już ani najazdów ani nic ze strony Yagamiego, to po co go trzymać? Może te nowe tutorki jak dostaną szybki awans to popiszą się bardziej?

@Yagami
Bardzo mało wiesz. Najazdy robię w miarę możliwości.
Ostatnio jednak zajmuję się innymi rzeczami niż tylko pilnowaniem gry(np. pomoc w tworzeniu aktualizacji i nie tylko)

#edit
Skoro tak mówisz to cofam zdania wyżej, ale tak czy siak następnym razem jak dostane bana, to napiszę o unbana i deda bez amuletu, okej?

gwnstopro
25-03-2016, 10:28
Również mnie to dziwi, że ktoś, kto ma bota nie otrzymuje bana, a jedynie deada. Pewnie każdy chciałby taką kare.. :D
Jeżeli takie kary są aktualnie stosowane, to sam zaraz ogarnę jakiegoś bota. :D

Co do gracza Gwnstopro to nie rozumiem, dlaczego on ciągle dostaje bany na 24/48 godzin, tak samo jak ten jego kolega, Vimpexik - obaj to typowe trolle, które tylko szukają spiny. Codziennie wyzywają wszystkich na kanale Game-Chat i nie tylko, wyzywają Yagamiego, piszą niestworzone rzeczy o rodzinie i tak dalej, a Wy i tak dalej banujecie ich na 24/48 godzin.

Bany od Marca:

[01/03/2016 21:03] Yagami -> Gwnstopro was banished because of Obrazliwe wyrazanie sie.

[03/03/2016 19:18] Yagami -> Gwnstopro was banished because of Obrazliwe wyrazanie sie.

[11/03/2016 16:42] Yagami -> Gwnstopro Rook was banished because of Obrazliwe wyrazanie sie.

[20/03/2016 13:54] Rinson -> Vimpexik was banished because of Obrazliwe wyrazanie sie.

[21/03/2016 22:42] Squid -> Gwnstopro Rook was banished because of Obrazliwe wyrazanie sie.

[22/03/2016 16:48] Rinson -> Gwnstopro was banished because of Destruktywne zachowanie.

[23/03/2016 23:02] Mortiis -> Vimpexik was banished because of Obrazliwe wyrazanie sie.

+ jeszcze ich noob postacie. Coś tu nie gra, nie? :D

Michale, dziękuje, że tak bardzo interesujesz się moimi i Weeka postaciami. Nie rozumiem po co zaczynasz temat o obrażaniu, skoro dotyczy on całkiem innej sprawy?? Co do banów, jesteś bardzo źle poinformowany.

Na 1 ssie widać luźną atmosferę u Was w gildii, a Ty Mateuszu teraz zakładasz temat iż umarłeś? :< Exiva play i facc lvle się zwrócą :>
Yagami od zawsze miał takie poczucie humoru :P Wcześniej jakoś to Wam nie przeszkadzało :<

@ a co do olewania i samowolki gm/sm to Sasha miał nie mieć już ub :> Słyszę to co parę miesięcy ale widocznie kwestian $$ jest silniejsza ;>

Powinno mu wystarczyć, że nie przeszkadzają mi kicki, debugi, odznaczanie trainera.

Dalej nie rozumiem jego zachowania. Skoro miałem bota(?) to niech mnie zbanuje.

Czekamy na rezygnacje z pozycji, skoro nie ma już ani najazdów ani nic ze strony Yagamiego, to po co go trzymać? Może te nowe tutorki jak dostaną szybki awans to popiszą się bardziej?
No wiesz, ktoś kto siedzi większość czasu na swojej prywatnej postaci to nie ma czasu za wiele :)

Week
25-03-2016, 11:00
Spell-caster + autoih.
Dodatkowo padłeś specjalnie, ponieważ miałeś 2 angry w 1sqm, jednego zabiles po czym specjalnie przestałeś się leczyć.

Za moich czasów, jeśli ktoś nagminnie łamał regulamin, to liczba godzin za kolejne złamanie rosła, widocznie jako jedyny z ekipy APO masz inny regulamin.
Mortiis coś powinien w nim zmienić, bo na dobre to serwerowi nie wychodzi.

Jeśli masz coś do tego, że lubię sobie popisać z ludźmi na Game-Chat, to go po prostu wyłącz, widocznie lubisz siedzieć w zamknięciu nawet w grze.
Co do banów, zawsze może mi wjebać nawet na pół roku, jeśli będzie go to cieszyło ;-)
PS, miałeś nie mieć unbana na forum, już każdemu wszedłeś? :)

Gdzie na pierwszym screenie widzisz luźną atmosferę w gildii, skoro widzisz chat z kanału default?

Z własnego doświadczenia wiem, że każdemu zależy tylko na tym, aby mieć już tego Senior Tutora, później mają przysłowiowe 'wyjebane', bo myślą, że stoją na bezpiecznej pozycji i nikt im nie może nic zrobić.

#Topic

Od siebie dodam, że nie ma takiego punktu w regulaminie dla GM'ów, jak 'stawianie potwora za nagminne bocenie', tak więc Yagami powinien ponieść karę. Multum razy nudzi mu się w grze zabierając wszystkie Trainery z roomu nawet gdy ktoś nie boci, to normalne zachowanie?

#Edit

Tutaj jedna z bardzo wielu sytuacji, gdy właśnie Yagamiemu nudzi się i zamiast szukać osób, które łamią regulamin zabawia się trainerami w pokoju gracza, który nie ma bota.
http://oi67.tinypic.com/30xga5z.jpg
Jak taka osoba ma skillować, oraz grać bezpiecznie, kiedy nie wiadomo, co tej osobie odbije i co postawi w pokoju zamiast trainerów?

Squid
25-03-2016, 13:57
Ah jo, sam się postawił, a to ci śmieszek.
Nie, ja go postawiłem i gwn doskonale o tym wie (no chyba, że autoresponder odpisywał za niego) ;)

Fajna praktyka - masz na nią jakieś przyzwolenie z góry? :)
Bardzo często się tak sprawdza gracza - jeśli jest on 'afk' a nagle się leczy i bije potwora... ;) I widać na powyższym przykładzie, że bot nie zauważył tego, że po zabiciu potwora był drugi na tym samym sqm :)

Nie wypieraj się :) To już twoja kolejna sytuacja w twoim wykonaniu :)Już pisałem wyżej.

Ps. Czy gamemaster flac-yagami może sprzedawac na allegro ultimate coins? Skad on ma tyle kasy powiesz mi ty Mortiis? Santano? Rinson? Widac, że po koleżensku ogarneli ci szybko gmJak każdy gracz o ile nie ogłasza się w grze. A kasę ma bo jakbyś był niedoinformowany to posiadał dość wysoki poziom postaci którą sprzedał ;)

11. Zabronionym jest korzystanie z wszelkiego rodzaju programów wspomagających i ułatwiających grę. Za używanie bota umożliwiającego zdobywanie doświadczenia bez jakiejkolwiek ingerencji gracza grozi usunięcie postaci.
Tu jest jasno napisana kara, nie ma takiego czegoś jak stawianie potwora żeby ukarać gracza, pewnie jak któryś z Gm w przeszłości jak stawiał Jihadom potworki to też za boty...
Proste łamie regulamin należy się ban, to już nie pierwsza sytuacja gdzie wymieniony Admin nagina bardzo regulamin gry.
Ale tak parząc z 2 strony, to dobra motywacja innych graczy żeby nie bocili, jak gość nonstop na bocie lata, Yagami nie wiedział co już z nim zrobić wiec zamiast bana dostał deda i w sumie dobrze, może to go czegoś nauczy. Tak więc są 2 strony medalu:)
Wyobraźcie sobie że macie serwer i gracz jakiś notorycznie botuje, bany nic nie dają a nawet śmieje się z nich, więc trzeba wyciągnąć bardziej bolesne konsekwencje.
Jak dla mnie + dla Yagami bo idzie w dobrym kierunku.
III.5. GM/Tutor ma prawo podjąć akcję, jaką uzna za słuszną by wyegzekwować regulamin (w ostateczności kasacja konta lub postaci)

Pozdrawiam.

Za moich czasów, jeśli ktoś nagminnie łamał regulamin, to liczba godzin za kolejne złamanie rosła, widocznie jako jedyny z ekipy APO masz inny regulamin.
Mortiis coś powinien w nim zmienić, bo na dobre to serwerowi nie wychodzi.

No tak, ale później płacz, że delete lecą za zwykłego bota a powinno być tylko za cave. Następnie ktoś sprzedaje postać z banem za boty i nowy owner płacze, że dał tyle hajsu itp a tu delete -.^

Jeśli masz coś do tego, że lubię sobie popisać z ludźmi na Game-Chat, to go po prostu wyłącz, widocznie lubisz siedzieć w zamknięciu nawet w grze.
Co do banów, zawsze może mi wjebać nawet na pół roku, jeśli będzie go to cieszyło ;-)
PS, miałeś nie mieć unbana na forum, już każdemu wszedłeś? :)
Game chat nie służy do wyzwisk i hejtów.

Od siebie dodam, że nie ma takiego punktu w regulaminie dla GM'ów, jak 'stawianie potwora za nagminne bocenie', tak więc Yagami powinien ponieść karę. Multum razy nudzi mu się w grze zabierając wszystkie Trainery z roomu nawet gdy ktoś nie boci, to normalne zachowanie? Było omawiane wyżej.

#Edit

Tutaj jedna z bardzo wielu sytuacji, gdy właśnie Yagamiemu nudzi się i zamiast szukać osób, które łamią regulamin zabawia się trainerami w pokoju gracza, który nie ma bota.
http://oi67.tinypic.com/30xga5z.jpg
Jak taka osoba ma skillować, oraz grać bezpiecznie, kiedy nie wiadomo, co tej osobie odbije i co postawi w pokoju zamiast trainerów?
Jak ktoś nie zauważy takiej zmiany tylko ciągnie za dźwignię to chyba wiadome, że bot, nie?

Rinson
25-03-2016, 14:22
Ps. Czy gamemaster flac-yagami może sprzedawac na allegro ultimate coins? Skad on ma tyle kasy powiesz mi ty Mortiis? Santano? Rinson?
Owszem może, zakazane jest jedynie ogłaszanie tego na serwerze/forum. A co do tego skąd ma to nie wiem, bo nie ma logów zdobywania pieniędzy na serwerze ale przypuszczam, że zarobił. Myślisz, że ktoś z nas ma możliwość czarowania itemów? No jedynie Santano i Mortiis, żaden z GM nie ma takiej możliwości, nawet ja.

Co do sytuacji to porozmawiam z Yagamim.

~*Nalesniczek_Zla*~
25-03-2016, 14:31
Wywalcie osoby które zle wykonują swoje zadanie.
Chodź w dzisiejszych czasach nie znajdziecie nikogo innego.

A co to Gwn#
Każdy wie, że to #@*any troll i jak dla mnie należał mu się delete już dawno.
Ale tu większość boci i nikt jakoś takiej kary nie dostał a jak dostał to potem ub.
Więc po co wgl robić cokolwiek w tym kierunku?
Niech się dzieje co chce.

gwnstopro
25-03-2016, 15:20
Widzę Yagami temat zabolał skoro zbanowałeś mi Gwnstopro na miesiąc :D

Co do Ciebie Marku, codziennie ktoś mi przeszkadza w trainerze, najczęściej Yagami, myślisz, że notuje sobie by spamiętać wszystko? i nie zarzucaj mi jakiegoś autorespondera skoro nie masz dowodów.
Mówisz, że bardzo często się tak sprawdza gracza? jak często to robisz? raz na 30 miesięcy? Po pierwsze nie byłem afk, jednego birda zabiłem na drugim padłem bo to są jaja, żeby ktokolwiek stawiał mi coś w niedozwolonym miejscu.
Co do trainerów które ktoś mi zabrał, sugerujesz, że ciągnąłem za dzwignie? dlaczego nie zostałem zbanowany za używanie bota? Wtedy nie miałem nic a to co teraz piszesz to wyssałeś z czegoś :D

@Yagami
Tak tak...
Wcale nic nie miałeś:
https://d3higte790sj35.cloudfront.net/images/jx/qh/1649adb83b47bcf9b88409a7d87f117d.jpeg

edit; skoro od razu zrobiłem screena to znaczy, że byłem przy komputerze :) Zresztą, Ty chyba nie wiesz w jakim celu jest stworzony ten temat. Jedyne co próbujesz robić to udowodnić, że boce.

djakon
25-03-2016, 17:18

Wydaje mi sie, ze jakiekolwiek dodatkowe kary za boty czy cokolwiek innego powinny byc ustalone z ekipa, ale wiadomo... Jestem tylko userem. :confused:

bot nie zauważył tego, że po zabiciu potwora był drugi na tym samym sqm :)

Niezla bajeczka, nigdy sie z takim czyms nie spotkalem. :(

Następnie ktoś sprzedaje postać z banem za boty i nowy owner płacze, że dał tyle hajsu itp a tu delete -.^

W takim przypadku wina lezy po stronie wymiennika bo nie sprawdzil konta przed wymiana. :p

Game chat nie służy do wyzwisk i hejtów.

Proponuje stworzenie specjalnego kanalu, na ktorym bedzie mozna sie wyzywac bo jak widac po liscie banow sa one przyznawane praktycznie tylko za to. :cool:

Seyhado
25-03-2016, 19:32
Nie wiem już co mam o tym myśleć gdy widzę xxx temat odnośnie tego co wyprawia ten cały yagami, jak dla mnie sprawa jest prosta ten typek powinien już dawno temu stracić swoją pozycje gdyż nadużywanie uprawnień i łamanie regulaminu jest u tego kolesia na początku dziennym.
Argument że postawił ci te potworki aby sprawdzić czy masz bota to jest już naprawdę kpina i bezczelność, za tą akcje powinien zostać wykopany z ekipy od razu beż żadnego ale. Jedyne co mnie intryguje to fakt że pomimo takiego pogardliwego traktowania ze strony administracji już od bardzo długiego czasu nadal jest grupka osób grających na tym serverze, ludzie naprawdę admini szydzą z was w żywe oczy a wy tu jeszcze pacc kupujecie ;)
pozdrawiam

Squid
25-03-2016, 21:07
Niezla bajeczka, nigdy sie z takim czyms nie spotkalem. :(
Być może nie bocisz lub jesteś ignorantem ;) Bot to program i nie widzi wszystkiego co może zauważyć człowiek. Boty wbrew pozorom nie są adekwatne do ruchów człowieka i można je wykryć na wiele sposobów. Przykładowo nawet głupi debug może zdradzić cave bota - jak? Potestuj a się dowiesz ;)
Zabranie potwora do pz i wstawienie go ponownie likwiduje zaznaczenie do ataku - w tym czasie możemy wysłać informację na czerwono i wstawić potwora w jego miejsce - jeśli gracz ponownie zaznaczy potwora a nie odpisze w ciągu 30 sekund to wniosek chyba jest prosty - działa auto atak.

Wykrywanie botów do najprostszych nie należy, jednakże po wielu godzinach spędzonych w grze, przeprowadzonych doświadczeniach itp. wraz z nowymi botami wciąż są tworzone nowe metody ich wykrywania. Obecne sposoby są zbiorem pracy wielu GMów i graczy, każdy dokłada jakąś 'cegiełkę' do tego dzieła...

gwnstopro
30-04-2016, 13:32
Witam. Odświeżam temat dot. Yagamiego. Na rooku dostałem delete, na mainie bana na miesiąc, który już się skończył. Wbiłem po miesiącu na serwer i wstawiłem hota na game chat ''18:26 Voltan: ladny bot, pozdrawiam 18:27 Voltan: a nagranie juz leci dalej 18:27 Voltan: no jeszcze nieladnie sie odzywasz''. Voltan to zauważył i napisał, po co tym spamuje jak i tak dostałem delete, więc mu odpisałem, czy zwalił konia po informacji o moim deleterze.

Tutaj mała pomyłka, nie na 3 dni ban tylko na 7 dostałem

http://i67.tinypic.com/309k3k7.jpg

Moje pytanie. Co mają wspólnego poprzednie wybryki skoro zostałem ukarany za nie banem do 2027r?

I tutaj rozmowa na poziomie z rudym klaunem:
http://i67.tinypic.com/2larp1g.jpg

Czy Wy drodzy gracze też dostajecie takie bany? Czy tylko ja jestem tutaj takim wyjątkiem? 17:49 Man Rookgard: [1458]: ten serwer to dno juz wszystko i tak i tak rozjebali

Dziękuje Yagami, jesteś wspaniałym chłopcem. Doceniam to, że tak bardzo mnie kochasz. Pozdrawiam Cie cieplutko.

Zark
30-04-2016, 13:41
To że Yagami jest zbrodniarzem każdy z nas wie. Myślę że unban Gwnstopro Rook przywróci równowagę na rooklandzie.

Pozdrawiam cieplutko!

>>>AWESOME<<<
30-04-2016, 15:34
Szkoda tu grac bany daja jak im sie chce... coraz mniej osob gra i wciaz daja bany o byle gowno (maja wlasny regulamin) sam juz tu narazie nie gram poki sie nie ogarna ;p (szczegolnie yagami)

#DOWN

Niech zwiekszaja dlugosc banow juz teraz gra po 30-40 osob trzymacie poziom xd

Sasha Rookslayer
30-04-2016, 15:40
Yagami jako jedyny ze wszystkich ogarnia najwięcej, więc nie rozumiem o co ten cały płacz. Gwn niech się cieszy, że i na Main'ie delete nie ma, ponieważ to co sobą reprezentuje przechodzi ludzie pojęcie. Kary na 24/ 48 godzin nie działają, więc może poskutkują dłuższe bany. Być może to pomoże.

Hokage
30-04-2016, 16:23
Za słowo "zipy z cipy" dostałem bana na 4 dni. Porażka ogólnie teraz jak oni banują i to jest śmieszne i żałosne/ Zrobili teraz na to taką "modę"

Tak dalej będzie to zostaną tu sami z swoimi pupilkami ;]

BAŁT
30-04-2016, 18:22
Za słowo "zipy z cipy" dostałem bana na 4 dni. Porażka ogólnie teraz jak oni banują i to jest śmieszne i żałosne/ Zrobili teraz na to taką "modę"

Tak dalej będzie to zostaną tu sami z swoimi pupilkami ;]

Zastanów się ile razy można karać kogoś takiego jak ty banem na 12/24h ?
Nagrywamy po xx razy noob chary a sytuacja ciągle się powtarza więc wiadome ze dla osób notorycznie karanych za to samo a w twoim przypadku za wyzwiska kara powinna być większa oraz przyznana na postać z największym poziomem a nie na te "noob" chary ;]
Bardzo dobre zachowanie ze strony ST/GM recydywa powinna być karana x2 za każdym kolejnym przewinieniem w małym odstępie czasu wtedy osoby które pierwszy raz dostaną upomnienie lub mniejszego bana będą się czuły sprawiedliwie wobec graczy notorycznie łamiących regulamin takich jak autor tematu lub np Hokage

Merranus aka Petromancer
30-04-2016, 19:04
Dobrze dobrze, niech banuja. A na serwerze będą grac sami Admini oraz garstka Zipow , hmm zapomniałbym o dwóch zaangażowanych graczach tego serwera Sasha oraz Zarex.

gratulacje dla adminow tego serwera . A dla Mortiisa największe gratulacje (tak dalej , do przodu)

Natsu
30-04-2016, 20:25
no dobra bart ale skoro st i innym się nie chce pilnować i lepiej wjebać bana na dłużej bo ile można to niech zrezygnują skoro dla nich to za dużo w końcu to apowicze otrzymują server a nie oni czyż nie? update raz na pól roku/rok a banów coraz więcej i na dłużej bo ktoś się obraził i myśli ze jest bóg wie kim w normalnym życiu ktoś go opluje i pobije i co da mu bana lub mute? no nie róbmy z siebie debili ;c

jak dla mnie gwn powinien dostać ub a nie delete za boty bo w regulaminie jest jasno powiedziane ze delete za cave bota a nie za to ze typ sobie bocil na trainie ;c skoro nie chce sie wam pilnowac to zrezygnujcie proste ;]

Gościu, bany wynikają z pilnowania, tak? Więc może najpierw pomyśl, a dopiero później pajacuj. Jeśli ktoś jest upominany x razy, a następnie dostaje kilka banów i dalej robi to samo, to powinno się przechodzić do usuwania postaci. Może wtedy tacy ludzie zaczną wyciągać jakiekolwiek wnioski z kar, które dostają. Jeśli nie chciałoby się im (st/gm) pilnować serwera, to banów nie byłoby w ogóle, a na serwerze byłby chaos. Jeśli nawet w grze internetowej nie potrafisz się zachować, to jak zachowujesz się w rzeczywistości? Wyzywasz ludzi spotkanych na ulicy, plujesz na nich? Jak Twoim zdaniem wygląda pilnowanie? Obecnie bany nakładane przez nowych ST są śmiesznie krótkie, więc i tak osoby, które non stop wyzywają innych mają lżej.

#t
Bany przyznane przez Yagamiego są w 100% słuszne. To co wypisywałeś/wypisujesz w grze jest żałosne. Nikogo nie bawi i nikt nie wie co daje Ci takie pisanie. Jesteś jedną z najbardziej żałosnych osób grających na tym serwerze. Dorośnij i wróć, masz na to wystarczająco czasu. Na miejscu Yagamiego już dawno całą tą waszą ferajnę trwale bym usunął i byłby spokój zamiast jakiegoś błaznowania tu na forum i zwracania na siebie uwagi. Za sam sposób w jaki się tu wypowiadasz powinieneś dostać kilka punktów karnych. Mam nadzieję, że to żałosne cwaniactwo wyjdzie wam bokiem. Pozdrawiam.

hmmmm kolesiostwo 2x w twoim wykonaniu bo co innego moglbys napisac jak bronienie ziomka czyz nie?
jesli myslisz ze usuwanie komus postaci za to ze robi z siebie debila jest dobrym posunięciem to powodzenia
nawet w pracy spotkasz takich ludzi i co zostają oni wyrzuceni z pracy czy nie? no ale co czlowiek takiego kalibru jak ty moze o tym wiedziec skoro mysli ze robienie z siebie wyuczonego moze go do czegos doprowadzic skoro z mysleniem ciezko ;c
tak tak i napisz mi jeszcze ze nie umiem pisac ;]

Franek Pall
30-04-2016, 21:29
Gościu, bany wynikają z pilnowania, tak? Więc może najpierw pomyśl, a dopiero później pajacuj. Jeśli ktoś jest upominany x razy, a następnie dostaje kilka banów i dalej robi to samo, to powinno się przechodzić do usuwania postaci. Może wtedy tacy ludzie zaczną wyciągać jakiekolwiek wnioski z kar, które dostają. Jeśli nie chciałoby się im (st/gm) pilnować serwera, to banów nie byłoby w ogóle, a na serwerze byłby chaos. Jeśli nawet w grze internetowej nie potrafisz się zachować, to jak zachowujesz się w rzeczywistości? Wyzywasz ludzi spotkanych na ulicy, plujesz na nich? Jak Twoim zdaniem wygląda pilnowanie? Obecnie bany nakładane przez nowych ST są śmiesznie krótkie, więc i tak osoby, które non stop wyzywają innych mają lżej.

#t
Bany przyznane przez Yagamiego są w 100% słuszne. To co wypisywałeś/wypisujesz w grze jest żałosne. Nikogo nie bawi i nikt nie wie co daje Ci takie pisanie. Jesteś jedną z najbardziej żałosnych osób grających na tym serwerze. Dorośnij i wróć, masz na to wystarczająco czasu. Na miejscu Yagamiego już dawno całą tą waszą ferajnę trwale bym usunął i byłby spokój zamiast jakiegoś błaznowania tu na forum i zwracania na siebie uwagi. Za sam sposób w jaki się tu wypowiadasz powinieneś dostać kilka punktów karnych. Mam nadzieję, że to żałosne cwaniactwo wyjdzie wam bokiem. Pozdrawiam.

#up
Dokładnie, nie umiesz pisać. Dokładnie za takie robienie z siebie debila, postać o nicku Alfons Senior, została usunięta. Jeśli ktoś publicznie robi z siebie debila jeszcze w pracy, to zostaje z automatu zwolniony. Chyba że taki prostak kopie rowy i przy tym robi z siebie debila, to ma szansę na awans. Wydurnianie się w pracy może powodować zagrożenie bezpieczeństwa. Temat jednakże dotyczy tibii, a ja nie bronie kolegi tylko gm'a, który po takim czasie użerania się z żałosnym gościem, który wchodzi do gry, żeby pokazać jakim to on jest prostakiem i jakich to on wyzwisk nie zna, zbanował go na czas adekwatny do jego postępowania. Nie muszę udawać wyuczonego, ale Tobie pokazywanie swoich dysfunkcji idzie wyśmienicie.

Rinson
01-05-2016, 11:02
Masz rację - zostałeś ukarany za przewinienia deletem, ale tak jak napisał Yagami: Twoje przewinienia się w momencie delete nie kasują/zerują. Jaką byś postać nie zrobił to nadal jesteś Ty - ta sama osoba, która dostała delete na tamtej postaci. Wcale nie dziwię się Yagamiemiu, że przedłuża Twoje bany, bo i sam zrobiłbym to samo. Jeżeli nie ogarniesz nadal swojego słownictwa, to będziemy wyciągać dalsze konsekwencje jakie by one miały nie być. Chcesz wyzywać? To nie tutaj...