View Full Version : Nowi tutorzy - 0 kompetencji
Weźcie ich trochę spamiętajcie, codziennie przypieprzają się do normalnych graczy i TPują za nimi po setki razy żeby tylko sprawdzić czy aby teraz się nie boci jak zrobil to juz 5x wcześniej ale liczy ze kolejnym razem może jednak teraz właczylem bota - porażka - szukają na siłe bota tam gdzie go nie ma i jedynie co to utrudniają gre i wywalają debugi codziennie po kilka razy i jeszcze rzucają MUTE przez swoją głupotę bo nawet przeprosić ze debuga nie potrafią
Nie pozdrawiam VOLTANA bo ciągle liczy na to, że odpalam cava bota mimo, że chyba nigdy nie widział takowego(cave) bota w akcji i nie potrafi rozróżnić gracza który gra ręcznie - idzie to bardzo łatwo poznać szczególnie jak nawet nie biegam ciągle po tym respie tylkoa robię przerwy, zbieram loota tylko z mobow które mają cenne przedmioty czyli używam loot chanela ale VOLTAN idzie w zaparte i najlepiej co to wywalić TP TP TP TP i spamowac komunikatami ze usuną Ci postać jak coś nie odpisze nawet nie upewniając się czy można takiemu graczowi zarzucić używanie bota -_- PARANOJA
No tak lepiej wysłać komunikat parenaście razy jednej osobie niż pierw upewnić się czy w ogóle ma sens wysyłanie go osobie której się to zarzuca -_-
@
Odpisanie ? nie jest takim problem ale bieganie na respa po pare razy przez debugi już bardziej bo nie potrafią korzystać komend to teleportacji -_- i zarzucanie graczowi że boci na sile?
@skrypty? jakie skrypty?
@Wiekszość respów jest publicznych wiec nie wiem co maja tutorzy do respów skoro jest PVP, poza tym nikt tu o respach nie pisał tylko o debugowaniu graczy i nadgorliwości tutorów że szukają na siłe bota zamiast zająć się tym co powinni
to po co chciałeś te skrypty wczoraj Lukas?
#t moim zdaniem odpisanie "?" nie powinno boleć, nawet kilka razy dziennie.. Chociaż mnie jeszcze nikt nie sprawdzał, to jestem jak najbardziej za taką polityką
TPują za nimi po setki razy żeby tylko sprawdzić czy aby teraz się nie boci jak zrobil to juz 5x wcześniej ale liczy ze kolejnym razem może jednak teraz właczylem bota
Piwo za to. Kontroluja graczy caly czas i tak powinno byc, a nie sprawdzi kogos z rana, a do wieczora typ bedzie bocic - bo juz mnie sprawdzono wiec jestem wolny. Oby tak dalej!
PARANOJA
Doskonale opisales swoj stan emocjonalny.
@
Odpisanie ? nie jest takim problem ale bieganie na respa po pare razy przez debugi już bardziej bo nie potrafią korzystać komend to teleportacji -_- i
Dobrze... Wez pod uwage to, ze Oni dopiero zaczynaja sluzbe. Od zawsze byly skargi na debugi robione przez nowych rekrutow i tak bedzie nadal - daj im troche czasu, musza sie wszystkiego nauczyc.
Książe Zarex
26-03-2016, 12:04
Jak nie było nikogo z administracji do sprawdzania, czy ktoś nie boci - źle. Jak jest ktoś z administracji do sprawdzania, czy ktoś nie boci - źle. Właśnie po to dostali pozycje - żeby wyłapywać botów/spamerów/handlarzy itd. Jakby ktoś biegał ci po respie i wybijał moby to co byś zrobił? - Spamował raporty i właśnie taki Voltan by się tym zajmował.
Nie rób już może więcej tematów.
Sokol from West
26-03-2016, 12:30
Weźcie ich trochę spamiętajcie, codziennie przypieprzają się do normalnych graczy i TPują za nimi po setki razy żeby tylko sprawdzić czy aby teraz się nie boci jak zrobil to juz 5x wcześniej ale liczy ze kolejnym razem może jednak teraz właczylem bota - porażka - szukają na siłe bota tam gdzie go nie ma i jedynie co to utrudniają gre i wywalają debugi codziennie po kilka razy i jeszcze rzucają MUTE przez swoją głupotę bo nawet przeprosić ze debuga nie potrafią.
Nie pozdrawiam VOLTANA bo ciągle liczy na to, że odpalam cava bota mimo, że chyba nigdy nie widział takowego(cave) bota w akcji i nie potrafi rozróżnić gracza który gra ręcznie - idzie to bardzo łatwo poznać szczególnie jak nawet nie biegam ciągle po tym respie tylkoa robię przerwy, zbieram loota tylko z mobow które mają cenne przedmioty czyli używam loot chanela ale VOLTAN idzie w zaparte i najlepiej co to wywalić TP TP TP TP i spamowac komunikatami ze usuną Ci postać jak coś nie odpisze nawet nie upewniając się czy można takiemu graczowi zarzucić używanie bota -_- PARANOJA
No tak lepiej wysłać komunikat parenaście razy jednej osobie niż pierw upewnić się czy w ogóle ma sens wysyłanie go osobie której się to zarzuca -_-
Jak dla mnie to wszystko jest normalne. Mają do tego prawo, bo ktoś może w pewnej chwili normalnie expić, a za chwile może odpalić cave, prawda? :) Co do mute - byłem jedynie przy tym, jak dawał je sprawiedliwie. Jeśli chodzi o Voltana - tylko raz mu się zdarzyło, że przez niego dostałem debuga. Po zalogowaniu od razu napisał i za chwile mnie przeprosił.
@Wiekszość respów jest publicznych wiec nie wiem co maja tutorzy do respów skoro jest PVP, poza tym nikt tu o respach nie pisał tylko o debugowaniu graczy i nadgorliwości tutorów że szukają na siłe bota zamiast zająć się tym co powinni
Czym się mają zająć? XD Przecież taki Voltan akurat wykonuje swoje obowiązki dobrze - biega i sprawdza każdego, chyba po to od tego jest, tak? Przy okazji da mute i najważniejsze - da się z nim normalnie porozmawiać.
Ogólnie nie wiem czemu ma służyć ten temat, bo trochę zachowujesz się tak jakbyś miał coś do ukrycia i takie sprawdzanie jest dla Ciebie uciążliwe. Chyba nie jest dla Ciebie problem odpisanie nawet te 5x dziennie, czy jednak to jakiś problem? Jakoś nikt nie skarżył się wcześniej na niego, że robi debugi lub ciągle sprawdza. Wykonuje swoje obowiązki prawidłowo. Pamiętaj też, że nie zawsze musi sprawdzać Cie tylko jedna osoba - jest ich kilku, więc skąd pewność, że akurat Voltan tylko Cie sprawdza?
Co do tego drugiego tutora, Xivolta(?) - nie widuje go często, więc nie będę jego pracy oceniał.
Pamiętaj też, że nie zawsze musi sprawdzać Cie tylko jedna osoba - jest ich kilku, więc skąd pewność, że akurat Voltan tylko Cie sprawdza?
:rolleyes:
Co do tego drugiego tutora, Xivolta(?) - nie widuje go często, więc nie będę jego pracy oceniał.
Loguje parę razy dziennie, więc każdego sprawdzam parę razy dziennie. Jeżeli zdarzy się, że osoba dostanie przeze mnie debuga (a tak się zdarzy) to osobiście daje kicka, chyba że nie zdążę wtedy piszę na pw wiązankę. :p
&topic
Co do Pana Lukasa, jeżeli masz trudności chociażby podnieś rączkę w górę (w tibi?!) i napisać 'obecny' to ustaw sobie taki hotkey. To nie jest nic trudnego. Serio. Co do debugów, przykro mi że takie sytuacje mają miejsce, ale My (tutorzy) nic na to nie poradzimy. Jeżeli przeszkadza Ci to, że jesteś sprawdzany i masz debugi, to może zmień miejsce expienia? Z tego co mi wiadomo tylko Ty masz problemy z 'debugami' bo expisz na Wardach w City of Dreams gdzie z tego co słyszałem ludzie od zawsze mieli debugi. Jeszcze raz przepraszamy za debugi, postaramy się 'staranniej' teleportować.
Pozdrawiam.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.