Zaloguj się

View Full Version : Sly

Exspaze
29-03-2016, 17:18
Dziś na sly po śmierci przez gracza Misiaczek Zabijaka straciłem bp z zawartością (ponad 14uc) 7 poziomów oraz pandemonium armor wiem że itemow nie odzyskamto jest ostrzeżenie dla innych ;)

Gdzie padłeś? Może zaprowadził Cie na arene do volcano albo odprowadzil za bramke na nowej wyspie? :D

Przed dp padlem wiem ze na vol spada eq

Pospek^
29-03-2016, 17:23
Gdzie padłeś? Może zaprowadził Cie na arene do volcano albo odprowadzil za bramke na nowej wyspie? :D

Franek Pall
29-03-2016, 17:53
Starlight nie daje 100% pewności zadziałania, wiadomo o tym od daaawna.

Week
29-03-2016, 19:52
Starlight nie daje 100% pewności zadziałania, wiadomo o tym od daaawna.

Nie wiem czy wiesz, ale jeśli nie zadziałał sl to powinno odjąć tylko lvl, eq powinno zostać nienaruszone.

#Topic

Jest to bug, z którym ekipa jak widać nie potrafi sobie poradzić ;-)
Może ma to związek z jakimś ostatnio dodanym update? Ponieważ od niedawna dzieją się takie rzeczy, warto byłoby ekipo APO sprawdzić ostatnie upki.

#Down

Jeśli ekipa APO ma logi, to czemu nie?
Chociaż pewnie i tak wyprze się, że nie może nic zrobić, to tutaj normalność ;)

Exspaze
29-03-2016, 20:31
Nie wiem czy wiesz, ale jeśli nie zadziałał sl to powinno odjąć tylko lvl, eq powinno zostać nienaruszone.

#Topic

Jest to bug, z którym ekipa jak widać nie potrafi sobie poradzić ;-)
Może ma to związek z jakimś ostatnio dodanym update? Ponieważ od niedawna dzieją się takie rzeczy, warto byłoby ekipo APO sprawdzić ostatnie upki.

Czyli jest możliwość odzyskania itemkow?

Harakiri II
30-03-2016, 08:31
Czyli jest możliwość odzyskania itemkow?

to nie jest bug.. juz ktos ci wyzej napisal, ze zwykly sl ma szanse 99,9% na ochrone po smierci, ty akurat byles tym pechowcem i trafiles na 0.1%

Week
30-03-2016, 08:57
to nie jest bug.. juz ktos ci wyzej napisal, ze zwykly sl ma szanse 99,9% na ochrone po smierci, ty akurat byles tym pechowcem i trafiles na 0.1%

Nie wprowadzaj w błąd typie...
Jeśli sl nie zadziałał, to powinien zadziałać jako aol, czyli gracz powinien stracić tylko doświadczenie, mlvl oraz skille, a nie również eq...
Tutaj (http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?p=992192&highlight=zadzia%B3a%B3#post992192) jeden z bardzo wielu tematów o sl'u, który nie zadziałał. Żaden z autorów takich tematów nie stracił wtedy eq, tylko lvl oraz skille. Skoro teraz spada również eq (od niedawna, oraz coraz częściej) to chyba coś się zjebało, nie sądzisz?
Niby te 99,9%, ale teraz przez 2 miesiące jest więcej takich zgłoszeń, niż dawniej przez 5 lat.

#Topic

Jest to jak najbardziej błąd, ciekawe kiedy ekipa APO napisze nam, czy da radę go wyeliminować.

Zerbo
30-03-2016, 21:23
Ja kiedys noszac perfect amulet stracilem na 2,5 k lv skille, lv i plecak z naszyjnikiem i tarcza.

Mc Maciek
30-03-2016, 21:33
Cytat z regulaminu:

GM/Tutor nie ponosi odpowiedzialności za straty graczy spowodowane ewentualnymi błędami serwera.

Raczej nie odzyskasz nic, trzeba się pogodzić i grać dalej :)