Zaloguj się

View Full Version : Loot z ots kingów, bally i ots queenów

Zerbo
01-04-2016, 17:25
Witam.
Czy podzielacie moje zdanie i loot z wymienionych potworów jest zbyt mały?
Średnio z co 50-60 ots kinga leci coś dobrego typu. g axe, dsl, g helmet czy g boots. Pierdoły za to lecą w miarę.
Z bally podobnie. Nie wiem jak z ots queenami, bo ubiłem tylko jakieś 200-300 i loot też nie porażał.
Dodaje sondę, gdyż chcę poznać wasze zdanie, być może wam taki loot odpowiada.
Można by dodać coś do queenów typu softy czy wh.

Dziękuję za miłe wypowiedzi, bez hejtów :)

gwnstopro
01-04-2016, 17:47
Dla mnie loot jest w sam raz, najlepiej odpuść sobie zbieranie przedmiotów, wtedy zrobisz szybciej taska, za którego dostajesz pieniądze. Dodam, że można dosyć szybko zarobić :) Niestety zaznaczam ''nie'' :D

Squid
01-04-2016, 18:00
Co do OTS Kingów i Queenów - owszem, możliwe, że coś wartościowego zostanie dodane lecz nie oczekuj milionów.

Co do bally - jest to potwór typowo pod exp, więc nie oczekuj loota...

BTW. Zły dział więc przeniosłem.

Sasha Rookslayer
01-04-2016, 19:53
Ja bym zwiększył częstotliwość wypadania tych lepszych przedmiotów z Ots Kkingów, Bally czy Ots Queenów..
Spójrzmy jak lecą przedmioty z Ebola Batów, bądź z innych potworów.. :D
No, a jak nie chcecie zwiększać loota to dodałbym jakieś wh, softy czy crystal arrow. XD
A niech małe poziomy się cieszą.. Zaznaczyłem tak.

Assasin <!<
01-04-2016, 20:03
Różnica w zarobkach jest ogromna miedzy 500-1000lvl a 1000-1500 lvl, już nie wspomnę o 3k+ gdzie zarobić na pacc rune można w kilka godzin.
Moim zdaniem dla niskich lvli, gdzie często grają nowi gracze główną atrakcją do zarobków powinny być zapomniane respy flub/msc. Dodałbym wh, softy i jakiś różowy motyl. Wracając do głównego tematu, zwiększyć dwukrotnie wypadanie najcenniejszych przedmiotów. Mam nadzieje ze takie zmiany poprawią życie przeciętnemu Kowalskiemu.

Zarexoholik?
05-04-2016, 23:05
Expiąc na Bally knightem w przedziale 500-1010 zarobiłem tam kilka uc, a nie zbierałem wszystkiego, a jakieś przypadkowe przedmioty, które akurat zauważyłem w Loot Chanelu.

Expiąc na OTS Kingach podczas robienia jednej z misji u Ahmeda faktycznie zauważyłem, że te bardziej wartościowe przedmioty wypadają znacznie rzadziej niż te, które sprzedaje się u NPC Mad. Dodam, że miałem na sobie talizman + shield of empire z trybem na loot.

Loot z Queenów jest i tak znacznie lepszy niż loot z Fire Woman, czy Wise Man. - te trzy moby są do poprawy.

Seyhado
06-04-2016, 03:18
lot z tych potworów jest w sam raz, dodatkowo masz hajs za taski
jesli ci za mało hajsu sprzedawaj lot to mada ludzią :D
kcc na servie i tak jest za dużo
jestem na NIE