Zaloguj się

View Full Version : gwnstopro rook

Rudy Książe
04-04-2016, 14:53
witam prosze o odbanowanie gwnstopro rook

on jako jedyny potrafił rozbawić człowieka do łez, dowodem są hotkeye z gry
w 99% to co zostało od niego przekazane to jest szczera prawda i zbluzgany człowiek dochodzi do wniosku ( po głębszym namyśleniu), ty on ***** ma racje, czasem taki człowiek poprawia się i już nie wypisuje głupot na game czacie

jednym słowem 'niereformowalny' człowiek (pozdro), reformował innych - na lepsze

najazdy:

na najazdach nie było inaczej! mimo niskiego poziomu, jako jedyny resztkami sił ratował rookgard przez zlem! dowodow jest wiele, tu na forum

delete za wyzywanie kogos? to jest smieszne, wystarczył dłuższy ban, każdy człowiek jest inny, jeden jest rudy, drugi wyzywa ludzi, trzeci ma loczki( pozdro xD) i nie mozna kazdego reformowac, wlasnie wykluczyliscie osobe ze swojego spoleczenstwa - APO, i dlatego nie warto grac bo kazda osoba powinna byc dla was wazna

pozdrawiam i szczesliwego nowego roku wam zycze

Pospek^
04-04-2016, 15:02
Jestem na nie, ile można banowac za wyzywanie. I to nie w skali roku czy miesiąca, ale paru dni :o będzie chcial pograć to założy postać ;)

Exspaze
04-04-2016, 15:09
Jestem na nie, ile można banowac za wyzywanie. I to nie w skali roku czy miesiąca, ale paru dni :o będzie chcial pograć to założy postać ;)

A ja wręcz przeciwnie za obrazę taki ban??? Niech sb pogra ;) tracicie graczy ale OK

Sasha Rookslayer
04-04-2016, 15:24
Niech się cieszy, że teraz dostał tego 'delete', a nie wcześniej.
Miło było, ale się skończyło. Spoczywaj w pokoju.

Szef Nullo
04-04-2016, 15:31
Jestem na tak ponieważ fajnie czasami było sie z nim wyzywać w temple i uświadamiał mi z kazdym razem jaki ja jestem nierozważny zaczynając z nim bójkę na słowa, ale za każdym razem broniłem się "widzew widzew łódzki żydzew ja tej kurwy nie nawidze" i mati wchodzil smutny do depo

The Dist
04-04-2016, 18:16
Gwn ty k.rwo powinni cie odbanowac muj kolego pozdrawiam pszemek hakka w.

Knauer
04-04-2016, 20:20
Za cave i autoringi nie umiecie dać bana(jak już dacie to po godzinie unban) a człowieka który trzymał ten mierny game chat przy życiu banujecie. Przynajmniej jak Mateuszek zaczynał konwersacje to na tej stypie coś się działo...

Week
04-04-2016, 21:51
Skoro Mati dostał bana, to czemu ja nie jestem zbanowany? To ja zacząłem wyzywać śmieci na game-chat, a nie Mati.

#topic

Mati, nie wracaj na APO, za jakiś czas będziesz sam mógł robić to samo, co ostatnio zrobił Ci Rinaon i Rudy.