Zaloguj się

View Full Version : Uzywanie cavebota - bez obaw, dostaniesz unbana!

djakon
21-04-2016, 19:04
Witam!

Dowiedzialem sie dzisiaj, ze dwoje graczy(Pamalini & Nordus), ktorzy zostali zbanowani za uzywanie cavebota odzyskalo swoje postacie! I niby z jakiej to okazji? Sam dostalem delete(bo ban za cave = delete) na jakis 900lvl, a wiec czekam - tez chce, aby moja postac zostala odblokowana.

Drogi Mortiisie, bo niby to Twoja zasluga - nie masz czasu, aby przywrocic moja postac(Zii Baba) do statystyk serwera(juz od ponad pol roku), ale sprawy, ktore sa kierowane do Ciebie przez wysokopoziomowych graczy zalatwiasz od reki, jak to jest? Chcialbym sie dowiedziec jakie kryteria musze spelnic, aby moja postac powrocila do statystyk serwera, bo aktualnie bylbym top 1 i w dystansie i w obronie zatem jestem nawet wyzej od smiesznego Nordusa(w sumie dzielonego przez pare osob) czy kaleki Pamaliniego, rzucajacego parale z hota noob charami.

Pozdrawiam i licze na goraca dyskusje, bo komus sie tu pojebalo.

Yagami
21-04-2016, 19:14
Może najpierw dowiedz się za co zostali zbanowani. Nie za cave bota, ale ich wykroczenie było dość poważne i dostali karę taką jak za cave. Jednak po uzgodnieniu tej sprawy w ekipie, a szczególnie po konsultacji z Mortiisem postanowiliśmy skrócić tą karę, ponieważ regulamin jednoznacznie nie wskazywał za takie coś tak długiego bana. W najbliższym czasie regulamin może ulec lekkiej zmianie żeby gracze lepiej wiedzieli za co grozi im ban, a za co usunięcie postaci.

Polecam na przyszłość dowiedzieć się jak wyglądała cała sprawa zamiast niepotrzebnie zakładać tematy.