Zaloguj się

View Full Version : zazenowanie osoba rinson

Natsu
24-04-2016, 10:24
wiec sprawa wygląda tak od poniedziałku napisałem na 4um do rinsona o kupno namelocka i tak czekałem cały tydzień aż do dziś a najsmaczniejsze jest to ze był codziennie w grze tylko po to żeby wpisać sobie speeda i pewnie z kimś popisać dziś napisałem do niego na prywatna postać to mnie zbanował za spamowanie i za to ze nie czekałem no wtf? jeśli tak się traktuje graczy to powodzenia
rinsonie ;]

#sry w nazwie tematu zjadłem kropki XDDD może to wyglądać trochę śmiesznie xd

http://i67.tinypic.com/2hcjcyv.jpg
http://i67.tinypic.com/28i54c0.jpg

Franek Pall
24-04-2016, 11:04
Po pierwsze, to popracuj nad językiem polskim. Po drugie widząc, to jak piszesz w taki sposób jak tutaj, w życiu bym Ci nie poszedł na rękę i nie załatwiłbym Twojej sprawy od ręki. Teraz trwają prace na update'm i Twój namelock nie jest w żadnym wypadku sprawą priorytetową, powinieneś spokojnie poczekać. Jakoś inni nie mają z tym problemu. Nadgroliwość nie jest opłacalną cechą.

Sasha Rookslayer
24-04-2016, 11:25
Byłem w podobnej sytuacji, więc się nie przejmuj. Nie jesteś sam.
Wszyscy wiemy, że Rinson ma mało czasu, wbija raz na tydzień [?] do gry i ma ważniejsze sprawy niż namelock, ale tak nie powinien robić, bo każdy zdenerwowałby się.

Co do zmiany nicków, to sądzę, iż Yagami również powinien być upoważniony do przyznawania namelocków, ponieważ jest często aktywny.

Natsu
24-04-2016, 11:36
Po pierwsze, to popracuj nad językiem polskim. Po drugie widząc, to jak piszesz w taki sposób jak tutaj, w życiu bym Ci nie poszedł na rękę i nie załatwiłbym Twojej sprawy od ręki. Teraz trwają prace na update'm i Twój namelock nie jest w żadnym wypadku sprawą priorytetową, powinieneś spokojnie poczekać. Jakoś inni nie mają z tym problemu. Nadgroliwość nie jest opłacalną cechą.
aha rozumiem update raz na rok/pol roku ale czasu nie ma xddddd to niech zrezygnuje skoro sobie nie radzi proste chyba nie? my gracze jesteśmy najważniejsi bo utrzymujemy ten server a ty jak zwykle znajdziesz kazdy moment żeby coś komuś dojeba**** to ze w waszej gildi jest wymagane 100% ortografii i znaki interpunkcyjne to nie znaczy ze my reszta serva tez tak mamy pisać a rinson jak ma złe dni i coś mu się dzieje to wystarczy ze napisze to i oowo

#edit

Jakoś ziomek od nas z gildii napisał tak jak trzeba wieczorem jednego dnia, a rano następnego dnia miał już namelock"a. Wystarczy napisać poprawnie i poczekać. A skoro Ty nawet wypowiedzieć się nie umiesz, to nie chce wiedzieć jak piszesz prośbę o taką usługę. W Twoich wypowiedziach widać tylko żenujące cwaniactwo i kaleczenie języka polskiego. Uważasz, że to Ci się należy i Rinson ma na każde Twoje zawołanie robić co mu powiesz. Jesteś w błędzie. Piszesz, że gracze są najważniejsi i może coś w tym jest, ale to Ci normalni są najważniejsi. Za takim graczem jak Ty nikt nie będzie płakał. Jeśli coś Ci się tutaj nie podoba, to nie musisz tu w ogóle grać.

zartujesz sobie?? typowy przyklad kolesiostwa beka, tak jak trzeba?? czyli jak napisal do yagamiego czy do kogos a on napisal dalej czy jak bo nie rozumiem chyba ze na gg napisal to tez jest jakas mysl XDDDD

Franek Pall
24-04-2016, 11:52
Jakoś ziomek od nas z gildii napisał tak jak trzeba wieczorem jednego dnia, a rano następnego dnia miał już namelock"a. Wystarczy napisać poprawnie i poczekać. A skoro Ty nawet wypowiedzieć się nie umiesz, to nie chce wiedzieć jak piszesz prośbę o taką usługę. W Twoich wypowiedziach widać tylko żenujące cwaniactwo i kaleczenie języka polskiego. Uważasz, że to Ci się należy i Rinson ma na każde Twoje zawołanie robić co mu powiesz. Jesteś w błędzie. Piszesz, że gracze są najważniejsi i może coś w tym jest, ale to Ci normalni są najważniejsi. Za takim graczem jak Ty nikt nie będzie płakał. Jeśli coś Ci się tutaj nie podoba, to nie musisz tu w ogóle grać.

..:KoMBoj:..
24-04-2016, 12:10
czego oczekujesz na otsie gdzie gra 30 osob :confused: apo upadlo juz tak ze nawet najwiekszy up w calej historii juz nie pomoze. tylko czekac az wylacza serva, a wy dalej sie bijcie z administracja ktora ma wy**bke na ten pixelowy swiat :)

Rinson
24-04-2016, 12:36
Gdybyś zastosował się do tematu i CIERPLIWIE czekał na odpowiedź to nie byłoby całej sytuacji. Nie pisałeś, wręcz spamowałeś do kogo tylko się dało o tego namelocka (bo nie raz nasi Senior Tutorzy przesyłali mi to). Nie wspomnę o tym, że będąc na prywatnej postaci nie mam obowiązku przelogowywania się, a nawet czytania Twoich wiadomości. Ignore nie działały, spamowałeś kiedy tylko zobaczyłeś mnie online to leciał do mnie tekst "ogarniesz wkoncu tego mojego namelocka bo juz tydzien czekam" więc musiałem Cię nagrodzić. A nawet jak nie teraz to po zmianie nicku by to było.

P.S
Pracuj codziennie po ponad 8h, zobaczymy na co będziesz miał ochotę po pracy :) Moje prywatne życie nie ogranicza się do następującego schematu:
1. sen
2. praca
3. APO
4. sen
i tak w kółko.