Zaloguj się

View Full Version : Najazd.

Smile
05-05-2016, 01:46
Witam.

https://www.youtube.com/watch?v=9Dgu27Yt30g

Pozdrawiam.

Zarexoholik?
05-05-2016, 02:19
Przeszukałeś ciało "Shona" i pytasz "był loot?". Gratulacje! :v

Świetna akcja, ale chyba nie myślałeś, że osoby, które poświęcały manasy, runy, użycia amuletu na zabicie tego moba dadzą obserwatorowi ukraść ich loot?

djakon
05-05-2016, 07:13
Przeciez kiedys, kiedy to Bart rzucal m walle na ciala bossow, z ktorych loot odbiera kazdy, ktorys cwaniaczek z ekipy(chyba nawet Yagami) obrazil sie i oswiadczyl, ze wiecej najazdow robic nie bedzie - bo Bart. Kazda osoba, ktora zostala nagrana i rzucala m walle powinna zostac zbanowana.

ich loot?

Ich? W sensie, ze wasz? XD Przestan w koncu pajacowac. :D

Hokage
05-05-2016, 07:39
to jest wlasnie apo .

Volm
05-05-2016, 13:27
No i dobrze ze wam zabrali tego loota xD gdzie jest napisane ze kazdy musi otrzymac nagrode

1st R. Boonek
05-05-2016, 14:01
No i dobrze ze wam zabrali tego loota xD gdzie jest napisane ze kazdy musi otrzymac nagrode

Utrudnianie innym graczom dostępu do jakiegokolwiek miejsca na mapie jest karane

btw cebulactwo typu "dobra wzialem, ale chuj nie dam innym" tez powinno byc karane :D

Ty przestań płakać. Zrozum to, że nie po to zabijamy moba żeby osoby trzecie również z tego korzystały i przychodziły po darmowego loota. Najlepiej jak obserwator przyleci po samą nagrodę jak my już się ze wszystkim uporamy - żałosny pomysł, ale tylko na taki mogłeś wpaść. :)

niestety jestes w bledzie, najazd nie jest dla ciebie czy twoich ziomeczkow, ale dla wszystkich graczy i nikogo nie interesuje co ty sobie ubzdurales, nie chcesz zeby inni mieli loot? - nie zabijaj potworow

Stety to ty jesteś w błędzie. Najazd jest dla wszystkich, więc dlaczego nie wszyscy biją moby, a czekają na "ciało" by móc odebrać nagrodę gdy inni zabiją moba? Reasumując:

- najazd jest dla wszystkich
- nieliczni zabijają moby, padają, tracą użycia amuletów, tracą runy, manasy, czas
- wszyscy sobie przyjdą po nagrody, nawet noobcharami, bo inni zrobili coś za nich

Obudź się wreszcie, to jest najazd. Nie będę szedł na rękę komuś takiemu jak ty, który liczy na darmowego loota, bo "Zarex i Bart" zabiją wszystko, ja poczekam i wezmę sobie loota. :D

EDIT

Ty! A może będę do wszystkich po kolei pisał na priv: "e, przyjdź weźmiesz sobie loot z moba, którego zabiliśmy!"

:v

Moze bys mial racje gdyby nie fakt, ze gdy gracz podchodzil do potwora oraz grupy bijacych go osob w celu pomocy (chocby uh) to od razu zaczeli go pchac w strone potwora zeby go zabic

Zarexoholik?
05-05-2016, 14:20
Przeciez kiedys, kiedy to Bart rzucal m walle na ciala bossow, z ktorych loot odbiera kazdy, ktorys cwaniaczek z ekipy(chyba nawet Yagami) obrazil sie i oswiadczyl, ze wiecej najazdow robic nie bedzie - bo Bart. Kazda osoba, ktora zostala nagrana i rzucala m walle powinna zostac zbanowana.

Ich? W sensie, ze wasz? XD Przestan w koncu pajacowac. :D

Ty przestań płakać. Zrozum to, że nie po to zabijamy moba żeby osoby trzecie również z tego korzystały i przychodziły po darmowego loota. Najlepiej jak obserwator przyleci po samą nagrodę jak my już się ze wszystkim uporamy - żałosny pomysł, ale czego można było się spodziewać skoro osoby takie jak ty myślą, że inni będą na nich robić, a one sobie skorzystają - bez dziękuję.

niestety jestes w bledzie, najazd nie jest dla ciebie czy twoich ziomeczkow, ale dla wszystkich graczy i nikogo nie interesuje co ty sobie ubzdurales, nie chcesz zeby inni mieli loot? - nie zabijaj potworow

Stety to ty jesteś w błędzie. Najazd jest dla wszystkich, więc dlaczego nie wszyscy biją moby, a czekają na "ciało" by móc odebrać nagrodę gdy inni zabiją moba? Reasumując:

- najazd jest dla wszystkich
- nieliczni zabijają moby, padają, tracą użycia amuletów, tracą runy, manasy, czas
- wszyscy sobie przyjdą po nagrody, nawet noobcharami, bo inni zrobili coś za nich

Obudź się wreszcie, to jest najazd. Nie będę szedł na rękę komuś takiemu jak ty, który liczy na darmowego loota, bo "Zarex i Bart" zabiją wszystko, ja poczekam i wezmę sobie loota. :D

EDIT

Ty! A może będę do wszystkich po kolei pisał na priv: "e, przyjdź weźmiesz sobie loot z moba, którego zabiliśmy!"

:v

Week
05-05-2016, 14:51
Nie rozumiem dlaczego na APO jest ban za 'walkę o swoje', nawet na tej pojebanej rl tibii każdy walczy o loota. Podobna sytuacja na rl jest przy evencie, gdy pojawia się Devovorga. Nie każdy jest w stanie dopchać się do loota, w chuj osób przeszkadza, a banów za takie coś nigdy nie było i nie będzie. Jak ktoś jest cipą, to oczywiste jest, że nie potrafi dopchać się po loota, a jakby ktoś z tych płaczków pomyślał chociaż raz głową, to obyłoby się bez wielu płaczów.

BAŁT
05-05-2016, 14:56
Śmieszne to jest to że osoby które nie ogarniają i nie potrafią dopchać się do nagrody dodatkowo same na sb wrzucają ośmieszające nagrania :) a dla ciekawskich szybki opis m walla :)

Działanie: Na 1 kratce powstaje magiczna ściana, która znika po 20 sekundach.
Uwagi: Czar przydatny głównie w walce PvP i na wojnach do blokowania ofiary(np takich jak Boonek) lub ucieczki przed PK. Czasem przydaje się także, jeśli ucieka się przed jakimś potworem. Ta runa jest także niezbędna do blokowania drogi ucieczki bossowi w momencie, kiedy ucieka.

Nie potrafisz sobie poradzić to nie graj :) Karać za m walle to tak jak karać kogoś za to że używa UH'a

Sasha Rookslayer
05-05-2016, 15:05
"Chciałem iść po darmowego loota, chciałem zapierdzielić loota i się nie udało.. Trzeba zrobić o tym temat!"

Ładny płacz, nie powiem. :rolleyes:

Smile
05-05-2016, 15:06
Ładna blokada do dojścia nie powiem.

Smile
05-05-2016, 15:09
Chciałem iść po darmowego loota, chciałem zapierdzielić loota i się nie udało.. Trzeba zrobić o tym temat!

Ładny płacz, nie powiem. :rolleyes:

Gdy po waszej blokadzie m wallami probowalem wziac loota nie udalo sie co jest uwiecznione na filmiku . Ps. wszystko widac. Ciało main comproser bylo pod sasha "spózniłes sie" :)

>>>AWESOME<<<
05-05-2016, 15:19
Oczywiscie ze powinien byc ban "Utrudnianie innym graczom dostępu do jakiegokolwiek miejsca na mapie jest karane banem bez upomnienia. Nie dotyczy sytuacji, w której gracz blokuje innego gracza, aby ochronić go przed śmiercią (player killing, red skull) i nie blokuje tym samym dostępu do żadnego questa."

z tego co wiem odebranie lootu z main composera jest jednym ze 100 questow wiec ban sie nalezy i w tym punkcie nic nie jest napisane o magic wallach ze to sie nie wlicza a utrudnianie w zaliczeniu misji jest xd Powinnismy sie wzajemnie szanowac a nie ze jedna osoba z druga zablokuja innym dojscie do loota... gdyby mieli mniejsze lvle i nie byliby tak faworyzowani to jestem ciekaw czy dalej by tak kozaczyli. Nie wszyscy maja takie lvle jak wy by sobie samemu radzic na composerze wiec zamiast wyciagnac pomocna dlon to wolicie przeszkadzac... to co robicie jest swinstwem

Hokage
05-05-2016, 15:45
Ty przestań płakać.

Świetna akcja, ale chyba nie myślałeś, że osoby, które poświęcały manasy, runy, użycia amuletu na zabicie tego moba dadzą obserwatorowi ukraść ich loot?

Dopiero płakałeś że jest tyle uc na serwerze żeby osłabili lota itp a teraz wypominasz jakies manasy i uhy? hahaha no jebłem. Ogarnij się typie bo masakra

Stety to ty jesteś w błędzie. Najazd jest dla wszystkich, więc dlaczego nie wszyscy biją moby, a czekają na "ciało" by móc odebrać nagrodę gdy inni zabiją moba?

najazd dla wszystkich powiadasz? To dlaczego jak nie raz przyszedłem na najazd to utrudniałeś? lurowałeś bossa? paliłeś pk żeby mnie zabić? a na końcu przeszkadzałeś w zabraniu lota?

Rastamanek
05-05-2016, 15:46
Ty przestań płakać. Zrozum to, że nie po to zabijamy moba żeby osoby trzecie również z tego korzystały i przychodziły po darmowego loota. Najlepiej jak obserwator przyleci po samą nagrodę jak my już się ze wszystkim uporamy - żałosny pomysł, ale czego można było się spodziewać skoro osoby takie jak ty myślą, że inni będą na nich robić, a one sobie skorzystają - bez dziękuję.

Nadal masz problemy z zrozumieniem, przyznaję wygląda mi to na "kolesiostwo" w dodatku bronisz swoich po całości.
Tak jak pisał wyżej Awesome i wymienił ten punkt - jest to karane banem i powinno to się tyczyć każdego gracza, który to robi.
I przestań mijać się z prawdą jak reszta Twojej ekipy, że niby Wy się przy tym namęczycie by zabić composera, lecz zapomniałeś że nie każdy posiada takie poziomy jak Wy.
Nie jest to już pierwszy raz tylko z wrogami tak postępujecie, a również z osobami przypadkowymi.
Skoro tak bardzo marnujesz czas na najeździe - to przestań w nim uczestniczyć.

wonsik
05-05-2016, 15:52
z rękami to pod kościół, a nie po loota
pozdrawiam

Natsu
05-05-2016, 15:55
kappa autor tematu powinien wyslac nagranie dalej i czekac na reakcje czerwonych a nie płakać i rozczulać się nad tym ze nie zabrał loota a po drugie temat w zlym dziale ;c

dziwne jest to ze jak na jihady rzucają mw to nie ma problemu jak ktoś inny to odrazu ban dziwne?

Zarexoholik?
05-05-2016, 16:35
Nie wszyscy maja takie lvle jak wy by sobie samemu radzic na composerze wiec[...]

... więc nie wszyscy są w stanie zabić Composera, a co za tym idzie muszę liczyć na to, że gracze tacy jak MY go zabijemy, a oni ukradną loota, o którego my walczyliśmy.

Dopiero płakałeś że jest tyle uc na serwerze żeby osłabili lota itp a teraz wypominasz jakies manasy i uhy? hahaha no jebłem. Ogarnij się typie bo masakra

Nie płakałem o ilość uc, a zwróciłem uwagę na ten fakt - to znacząca różnica. Wypominam manasy i uhy, a nawet użycia amuletu, bo to ja ponosiłem te koszty, a nie noob, który przyszedł gdy mob padł i chciał ukraść loota, który mu się nie należał.

najazd dla wszystkich powiadasz? To dlaczego jak nie raz przyszedłem na najazd to utrudniałeś? lurowałeś bossa? paliłeś pk żeby mnie zabić? a na końcu przeszkadzałeś w zabraniu lota?

Zacznijmy od tego, że nie da się "palić pk", bo PK to znaczy PLAYER KILLING. Odpalić można skulla, weź to może sobie zanotuj. A "nieraz" pisze się razem, przynajmniej w tym przypadku.

Fajna historia, teraz moja kolej: Dlaczego jak nieraz przyszedłem na najazd to utrudniałeś padając co chwilę, a ja musiałem omijać twoje ciała? Lurowałeś bossa i padałeś od niego co chwilę? Odpaliłem skulla żeby cie zabić, a ty padałeś od moba, nawet nie traciłem fragów. Na koniec gdy już mob miał black hp to padłeś i nie miałeś jak odebrać loota. FIN

Nadal masz problemy z zrozumieniem, przyznaję wygląda mi to na "kolesiostwo" w dodatku bronisz swoich po całości.
Tak jak pisał wyżej Awesome i wymienił ten punkt - jest to karane banem i powinno to się tyczyć każdego gracza, który to robi.
I przestań mijać się z prawdą jak reszta Twojej ekipy, że niby Wy się przy tym namęczycie by zabić composera, lecz zapomniałeś że nie każdy posiada takie poziomy jak Wy.
Nie jest to już pierwszy raz tylko z wrogami tak postępujecie, a również z osobami przypadkowymi.
Skoro tak bardzo marnujesz czas na najeździe - to przestań w nim uczestniczyć.

*ze zrozumieniem - jeśli już.

Ty jak widać nadal masz problemy z pisaniem w języku polskim.

"niby Wy się przy tym namęczycie by zabić composera, lecz zapomniałeś że nie każdy posiada takie poziomy jak Wy." - No to moja wina, że ktoś kupił postać z mniejszym poziomem albo swojej nie wyexpił? No oczywiście, ja zabijam moba, typ czeka 20 minut żeby odebrać loot gdy mob padnie - on faktycznie też się namęczył, przecież czekał te 20 minut. :v

Nie będę pisał żebyś się nie kompromitował, bo nie wierzę żeby to coś zmieniło. :)

pozdrawiam

Otóż to!

kappa autor tematu powinien wyslac nagranie dalej i czekac na reakcje czerwonych a nie płakać i rozczulać się nad tym ze nie zabrał loota a po drugie temat w zlym dziale ;c

dziwne jest to ze jak na jihady rzucają mw to nie ma problemu jak ktoś inny to odrazu ban dziwne?

Tak niech wyśle nagranie wyżej i dopisze, że czekał noobcharem aż PAN Zarex i PAN Bart zabiją Composera, bo chciał ukraść loot z moba, którego wyżej wymienieni PANOWIE zabili. :D

Dziwne to jest to, że czas leci, a ty nadal nie wiesz jak napisać od razu.

Hokage
05-05-2016, 16:38
... więc nie wszyscy są w stanie zabić Composera, a co za tym idzie muszę liczyć na to, że gracze tacy jak MY go zabijemy, a oni ukradną loota, o którego my walczyliśmy.

Nie płakałem o ilość uc, a zwróciłem uwagę na ten fakt - to znacząca różnica. Wypominam manasy i uhy, a nawet użycia amuletu, bo to ja ponosiłem te koszty, a nie noob, który przyszedł gdy mob padł i chciał ukraść loota, który mu się nie należał.

Zacznijmy od tego, że nie da się "palić pk", bo PK to znaczy PLAYER KILLING. Odpalić można skulla, weź to może sobie zanotuj. A "nieraz" pisze się razem, przynajmniej w tym przypadku.

Fajna historia, teraz moja kolej: Dlaczego jak nieraz przyszedłem na najazd to utrudniałeś padając co chwilę, a ja musiałem omijać twoje ciała? Lurowałeś bossa i padałeś od niego co chwilę? Odpaliłem skulla żeby cie zabić, a ty padałeś od moba, nawet nie traciłem fragów. Na koniec gdy już mob miał black hp to padłeś i nie miałeś jak odebrać loota. FIN

*ze zrozumieniem - jeśli już.

Ty jak widać nadal masz problemy z pisaniem w języku polskim.

"niby Wy się przy tym namęczycie by zabić composera, lecz zapomniałeś że nie każdy posiada takie poziomy jak Wy." - No to moja wina, że ktoś kupił postać z mniejszym poziomem albo swojej nie wyexpił? No oczywiście, ja zabijam moba, typ czeka 20 minut żeby odebrać loot gdy mob padnie - on faktycznie też się namęczył, przecież czekał te 20 minut. :v

Nie będę pisał żebyś się nie kompromitował, bo nie wierzę żeby to coś zmieniło. :)

Otóż to!

Tak niech wyśle nagranie wyżej i dopisze, że czekał noobcharem aż PAN Zarex i PAN Bart zabiją Composera, bo chciał ukraść loot z moba, którego wyżej wymienieni PANOWIE zabili. :D

Dziwne to jest to, że czas leci, a ty nadal nie wiesz jak napisać od razu.

jesteś żałosny i śmieszny. tyle w temacie. na wszystko masz wymowke

>>>AWESOME<<<
05-05-2016, 17:01

Najazd owy jest dla wszystkich a nie tylko dla h lvli... gdyby bylo inaczej to raczej osoba ktora robi najazd by odpowiednio graczy poinformowala to po 1 a po 2 gdzie Ci loot ukradna? loot jest dla wszystkich wiec nic Tobie nie ukradna... moglbys czasami byc w porzadku a nie myslec tylko o sobie i swojej gildi. Jestem ciekawy co bys zrobil w sytuacji gdyby ktos pomagal zabic composera i powiedzmy byscie nie lubili tej osoby i przypadkowo by stal z tymi co nie pomagali a wy zwalowaliscie wszystko to co tej osobie co pomagala tez byscie zabronili wziac loota?

Takim zachowaniem zniechecacie ludzi do gry i potem dziwota czemu gra po 30-50 osob

Sasha Rookslayer
05-05-2016, 17:21
pozdrawiam

Polac mu! :D
Was wygrales.

Prosze przestac plakac!

Franek Pall
05-05-2016, 18:14
Okej, więc cały czas bicia owego boss'a przeszkadzasz w jego zabiciu i potem płaczesz o to, że nie możesz wziąć loot'a? Widać jak zarówno Ty, jak i Misiaczek przepychacie mnie (Discover) i Shon'a po to abyśmy padli. Nie ogarniasz prostej gry, magic wall nie jest trwałą blokadą przejścia, więc wystarczy się odpowiednio ustawić i wejść na miejsce magic wall'a po jego zniknięciu co jak widać jest możliwe i widać na Twoim nagraniu. Obecnie na serwerze jest blokada, która nie pozwala rzucać run magic wall na ciało boss'a, ale obok tego ciała już można, a oznacza to, że nie łamiemy tym samym regulaminu. Wbij odpowiednio duży level, naucz się grać i stań do walki o tego moba zamiast żerować na cudzych osiągnięciach. W tej grze chodzi o rywalizację, nie tylko cyferek w statystykach, ale też w pvp czy właśnie na najazdach gdzie obowiązuje zasada "kto pierwszy ten lepszy". Czytając żałosne wypowiedzi osób, które nie potrafią walczyć o swoje na najeździe i próbują żerować na umiejętnościach innych, to aż płaczę ze śmiechu. Postanowiliście pożalić się tutaj na forum, że ktoś jest od was lepszy i lepiej sobie na najeździe radzi? Może przestańcie chodzić na najazdy skoro nie potraficie brać w nich czynnego udziału (Nie, stanie i czekanie na loot, to nie jest czynny udział.). To chyba tyle w tym temacie. Polecam najpierw dowiedzieć się co można, a czego nie można robić, a dopiero później tworzenie dziwnych tematów. Nie wiem, co chciałeś zdziałać samym wystawieniem filmiku, ale to nieistotne.

Smile
05-05-2016, 19:11
Okej, więc cały czas bicia owego boss'a przeszkadzasz w jego zabiciu i potem płaczesz o to, że nie możesz wziąć loot'a? Widać jak zarówno Ty, jak i Misiaczek przepychacie mnie (Discover) i Shon'a po to abyśmy padli. Nie ogarniasz prostej gry, magic wall nie jest trwałą blokadą przejścia, więc wystarczy się odpowiednio ustawić i wejść na miejsce magic wall'a po jego zniknięciu co jak widać jest możliwe i widać na Twoim nagraniu. Obecnie na serwerze jest blokada, która nie pozwala rzucać run magic wall na ciało boss'a, ale obok tego ciała już można, a oznacza to, że nie łamiemy tym samym regulaminu. Wbij odpowiednio duży level, naucz się grać i stań do walki o tego moba zamiast żerować na cudzych osiągnięciach. W tej grze chodzi o rywalizację, nie tylko cyferek w statystykach, ale też w pvp czy właśnie na najazdach gdzie obowiązuje zasada "kto pierwszy ten lepszy". Czytając żałosne wypowiedzi osób, które nie potrafią walczyć o swoje na najeździe i próbują żerować na umiejętnościach innych, to aż płaczę ze śmiechu. Postanowiliście pożalić się tutaj na forum, że ktoś jest od was lepszy i lepiej sobie na najeździe radzi? Może przestańcie chodzić na najazdy skoro nie potraficie brać w nich czynnego udziału (Nie, stanie i czekanie na loot, to nie jest czynny udział.). To chyba tyle w tym temacie. Polecam najpierw dowiedzieć się co można, a czego nie można robić, a dopiero później tworzenie dziwnych tematów. Nie wiem, co chciałeś zdziałać samym wystawieniem filmiku, ale to nieistotne.

Zbyt mocno poniosła Cie fantazja. Ty nie jestes adminstratorem zeby układać regulamin hipokryto więc w końcu zamilcz bo jestes smieszny i załosny. Blokowałes dostęp do ded'a(każdy mógł odebrac loota). Ale nikt nie zdazył bo blokowales . Powinienes bana dostać.

>>>AWESOME<<<
05-05-2016, 20:23
Dla mnie to jest bardzo proste w Regulaminie napisali ze nie moze byc blokowane zadne miejsce na mapie a tymbardziej dojscie do questa (loot z composera) wiec naleza sie bany. Poki nie zmienia regulaminu to powinniscie sie go trzymac a nie probowac go obejsc. Jak zarex jakims swoim noob charem w chuja polecial ze chce obadac skarbiec na ank (misja DAO) to recony dostali bana za blokowanie questu (chociaz wiadomo ze zarex specjalnie tam poszedl by dostali bana za blokowanie) to tutaj kur*a blokujecie dojscie do composera mozliwe ze ktos z nich mial misje odebrac nagrode z owego moba i jeszcze drzecie ryja ze wszystko bylo zgodne z regulaminem no cos tu jest nie halo? nikogo nie obchodzi czy wy go zabiliscie czy ktos inny jak wam nie pasuje ze najazd jest dla wszystkich to nie bierzcie w nim udzialu

#DOWN

udajesz glaba albo nim jestes xd? po paru chwilach nie mozna zebrac juz loota z main composera a wy rzucacie m walle by zrobic innym na zlosc co jest utrudnianiem wedlug regulaminu wiec zacznij sie go trzymac

Franek Pall
05-05-2016, 21:24
"Recony" ustawili stoły, narzucali gp i śmieci blokując tym samym trwale dostęp do 3 różnych questów, a za to jest kara. My rzucaliśmy magic walle, które nie są trwałą blokadą przejścia, a co za tym idzie? Wystarczy troszkę sprytu i da się przejść. Nie sądzicie chyba, że my będziemy karani za wasz brak umiejętności?

Sokol from West
05-05-2016, 22:02
Tyle w temacie ode mnie(udało mi się zrobić tego ss'a w nocy, kiedy temat był w "Opinie & Krytyka"):

http://i66.tinypic.com/35jdrft.jpg

Wbić tyle poziomów na main, a dalej nie wiedzieć co to magic wall?:confused::confused::confused: Przecież widać na nagraniu, że co chwile jest rzucany magic wall w wiadomym celu :)

Almost Famous
05-05-2016, 22:40
jakby nie patrzeć to jest jedna z misji !quest także banować frajerów

Sasha Rookslayer
05-05-2016, 23:13
Ja dalej nie wiem o co ten cały szum? Jakie magic walle? Ja tam nic nie widzę, jakie blokowanie? Co wy piszecie? Chyba czas spać chłopcy.

i się leczyć?

Ty musisz się leczyć? Tak, wiem o tym. Nie musisz mi pisać. :D

Hokage
05-05-2016, 23:18
Ja dalej nie wiem o co ten cały szum? Jakie magic walle? Ja tam nic nie widzę, jakie blokowanie? Co wy piszecie? Chyba czas spać chłopcy.

i się leczyć .

?

Maxiuu
06-05-2016, 01:28
Takim zachowaniem zniechecacie ludzi do gry i potem dziwota czemu gra po 30-50 osob

Nie pomyślałeś, że może to być ich cel? Tibia jest grą jak prawie każde inne MMO, gdzie chodzi o dominację przez daną grupę graczy nad resztą serwera. To nie jest tak, że ich bronię, tylko po prostu racjonalnie myślę.
Jeżeli nie sypią się za to bany także dla innych osób, wybiegających przeciwko nim, to jest to jak najbardziej fair. Owa dominacja właśnie ma swoje plusy i minusy - by być tą rządzącą grupą - muszą siedzieć w grze praktycznie non-stop, aby "konkurencja" nie była w stanie osiągnąć tego, co oni są w stanie.
Póki jest o nich głośno, to się nie skończy. TAK BYŁO, JEST I BĘDZIE.

@down
Jeżeli inni dostają za to bany, a oni nie - to wtedy jest to nie fair w chuj, ale co w takiej sprawie może zrobić szary użytkownik bez znajomości wyżej? Nic. Tylko narzekać.

>>>AWESOME<<<
06-05-2016, 01:45
Gadasz o dominacji spoko niech sobie dominuja poprzez pvp czy jakies inne zabawy zgodne z regulaminem a nie swinskie blokowanie dojscia do loota i wykonania questu i oczywiscie nie zostana ukarani bo sa faworyzowani gdyby ktos spoza jihad tak robil to dostalby bana (przyklad z reconami juz podalem wczesniej)

Smile
10-05-2016, 20:45
Odświeżam hehehehehehe