View Full Version : Namelock
wełniasty
11-05-2016, 23:48
Sprawa dotyczy namelockow czekam "dobre 2 tygodnie" i nic
Jedyna odpowiedz Rinsona to "Nie wiem czy nick nie będzie zbyt długi. "
Przyklad
Alaquare Depulare Knight (22 litery, 2 spacje)
Nick o ktory ja prosilem
Narcissistic Cannibal (20 liter, 1 spacja)
Jesli chcesz zbywac graczy to rob to w inny sposob
Dodam ze w grze logowal i to nie jeden raz
Tylko nie piszcie mi ze trzeba cierpliwie czekac bo to juz jest smiech na sali :<
Czarnoksiężnik
11-05-2016, 23:57
Ja czekałem ponad 2 tygodnie na nemlocka. Teraz czekam również 2 tygodnie na odp z pomoc*********... tego serwera już nie ma , nie ma na co czekać.
Rastamanek
12-05-2016, 02:29
No ja miałem się odezwać, gdy będę miał odpowiednią ilość p runek zrobiłem tak i mija już chyba 6-7 dni o ile się nie mylę. Do tej pory bez odzewu możliwe, że coś mu wypadło czy coś, ale jeżeli loguje się na Apo to widocznie coś jest nie tak - nie przyłapałem go na tym.
Skoro może twierdzić, że nie posiada owego czasu to niech się nie loguje proste, a nie pokazuje się i tłumaczy tym samym, że go nie ma.
Już nie jedna osoba się tym skarżyła (P.Rinsonie jeżeli się wziąłeś za robienie tego to rób to, każdy jest cierpliwy do czasu), pozdro :)
Sasha Rookslayer
12-05-2016, 02:44
Rinson w ostatnim temacie napisał, że ma mało czasu..
Poczekaj cierpliwie do soboty/ niedzieli, a zapewne otrzymasz odpowiedź, ponieważ Rinson wbija na forum raz na tydzień. :D
Co do sprzedaży namelocków, to nadal sądzę, iż do grona osób, które się tym zajmują powinien dołączyć Yagami - nie byłoby takiego płaczu.
kolniaks
12-05-2016, 08:09
Skoro petent spełnia wymagania namelock'a, posiada pacc runki, podał nowy nick, to troszkę przesadził, odpisując w taki sposób, a nie sprawdzając, czy przypadkiem długość nicku jest właściwa. Chyba, że celem było wyczekanie na gracza, aż przekroczy kolejny próg poziomowy, żeby naciągnąć go na kolejną pacc runke :eek:
+
do grona osób, które się tym zajmują powinien dołączyć Yagami - nie byłoby takiego płaczu.
Guilherme Costa Marques < ten nick też nie jest zbyt krótki xd
Tobie nie ma kto dać namelocka. Innym nie ma kto odpisać na maila. Innym znów pomóc w odzyskaniu konta bo dostał pacca za free a nie może zalogować. Jest porażka totalna...
A żeby było śmieszniej to expią sobie prywatnymi postaciami i mają wszystko gdzieś ;)
Sprawa dotyczy namelockow czekam "dobre 2 tygodnie" i nic
Jedyna odpowiedz Rinsona to "Nie wiem czy nick nie będzie zbyt długi. "
Przyklad
Alaquare Depulare Knight (22 litery, 2 spacje)
Nick o ktory ja prosilem
Narcissistic Cannibal (20 liter, 1 spacja)
Jesli chcesz zbywac graczy to rob to w inny sposob
Dodam ze w grze logowal i to nie jeden raz
Tylko nie piszcie mi ze trzeba cierpliwie czekac bo to juz jest smiech na sali :<
Osobiście sam miałem postać mającą 3 spacje i 24 litery będąc w ekipie, więc nie wiem czemu Rinson sprawia takie problemy, jakby to ***** na coś miało wpływ.
Ja czekałem ponad 2 tygodnie na nemlocka. Teraz czekam również 2 tygodnie na odp z pomoc*********... tego serwera już nie ma , nie ma na co czekać.
To wystarczy odejść.
No ja miałem się odezwać, gdy będę miał odpowiednią ilość p runek zrobiłem tak i mija już chyba 6-7 dni o ile się nie mylę. Do tej pory bez odzewu możliwe, że coś mu wypadło czy coś, ale jeżeli loguje się na Apo to widocznie coś jest nie tak - nie przyłapałem go na tym.
Skoro może twierdzić, że nie posiada owego czasu to niech się nie loguje proste, a nie pokazuje się i tłumaczy tym samym, że go nie ma.
Już nie jedna osoba się tym skarżyła (P.Rinsonie jeżeli się wziąłeś za robienie tego to rób to, każdy jest cierpliwy do czasu), pozdro :)
To że zalogował nie znaczy, że miał czas. Może po prostu miał ważniejszą sprawę, niż danie Tobie namelocka?
Co do sprzedaży namelocków, to nadal sądzę, iż do grona osób, które się tym zajmują powinien dołączyć Yagami - nie byłoby takiego płaczu.
Ty chyba sobie jaja robisz puszysty?
Guilherme Costa Marques < ten nick też nie jest zbyt krótki xd
Tobie nie ma kto dać namelocka. Innym nie ma kto odpisać na maila. Innym znów pomóc w odzyskaniu konta bo dostał pacca za free a nie może zalogować. Jest porażka totalna...
A żeby było śmieszniej to expią sobie prywatnymi postaciami i mają wyjebane na wszystko ;)
Tyle, że namelocka mogą dać 3 osoby? A wątpię, że Santano i Mortiis expili prywatnymi postaciami. Jak już, to tylko ten śmieszny Rinson.
pozdrawiam identyczna sytuacja ze mną xd + na dodatek dostałem bana w grze XD
jedyne sprawa to dać komuś pozwolenia na dawanie tych namelockow :P autor tematu niech zrobi temat w propozycjach przynajmniej następne osoby co będą chciały kupić namelocka będą miały łatwiej :P
#edit
jest jeszcze Voltan i xivolt ;d
pozdrawiam identyczna sytuacja ze mną xd + na dodatek dostałem bana w grze XD
jedyne sprawa to dać komuś pozwolenia na dawanie tych namelockow :P autor tematu niech zrobi temat w propozycjach przynajmniej następne osoby co będą chciały kupić namelocka będą miały łatwiej :P
Ale komu mają dać? Yagamiemu aby jichaty miały darmowe pacc runki??
#
Bardzo żenująca sytuacja, że ktoś nie może przez 2 tygodnie poświęcić 5 minut aby dać głupiego namelocka XD Przecież to, co tutaj się wyprawia to czysty kabaret ;D
Ale zauważcie,że Rinson nie jest machiną od dawania Namelockow i ma o wiele ważniejszych spraw na głowie a nie wasze Namelocki. Moim zdaniem powinien miec prawa do dawania namelockow tez Yagami
a wystarczy poświęcić troche czesu i walnąć skrypt na namelocki i ew. jakąś walidacje na stronie żeby osoba odpowiedzialna za to zatwierdzała go albo odrzucała (np. bo zawiera wulgaryzmy) i zamiast umawiac się z osobą, potem dodatkowo tracić czas na zmiany, wystarczy pare sekund (może z 5-6?) i problem z głowy
wełniasty
13-05-2016, 10:31
a wystarczy poświęcić troche czesu i walnąć skrypt na namelocki i ew. jakąś walidacje na stronie żeby osoba odpowiedzialna za to zatwierdzała go albo odrzucała (np. bo zawiera wulgaryzmy) i zamiast umawiac się z osobą, potem dodatkowo tracić czas na zmiany, wystarczy pare sekund (może z 5-6?) i problem z głowy
Juz nie chodzi o jakieś skrypty
Wystarczy ktoś który ma trochę czasu i loguje do tej gry czyli
#Voltan
#Yagami
Czekam nadal na wypowiedz w tej sprawie kogoś z administracji :x
Jak wiesz, jestem tylko człowiekiem a nie maszyną. Nie mam na głowie tylko APO, ale też inne - prywatne sprawy, życie itp. A co do APO moje zadania nie sprowadzają się tylko do odpisywania na maile i na PW odnośnie namelocków. Mówisz, że taki namelock to 5 min - ok, a jak jest ich 10 to daje 50 minut. Nie każdy ma tyle czasu w danej chwili.
Pozdrawiam.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.