Zaloguj się

View Full Version : Loteriada

Sasha Rookslayer
27-05-2016, 16:03
Witam, proponuję zrobić małą loterię na serwerze.
Ostatnia loteria była 18-09-2014, więc chyba czas najwyższy zrobić coś nowego. :cool:

Kasy jest bardzo dużo, więc należy się jej pozbyć.
Co z nagrodami? Na pewno coś ciekawego Administracja wymyśli.

*Jeżeli głosujesz na nie uzasadnij dlaczego.

Sorc Aka Siochacz
27-05-2016, 18:18
Nagrody, to najlepiej aby były dodatki do domków.
Namelocki, dodatki w postaci Pacc, skill dla RP/Ek a dla ms/ed mlvl i nazwanie itemów.
Nie produkujmy UC tak jak Voltan robi, ani nie rozmnażajmy full eq.

Franek Pall
27-05-2016, 19:01
Myślę, że jakaś loteriada byłaby dobrym eventem, lecz nagrody musiałby zostać ustalone z głową, a nie miliard kcc i jeszcze więcej eq za pierwsze 3 miejsca.

*^*Hunterpall*^*
27-05-2016, 19:30
Namelocki, dodatki w postaci Pacc, skill dla RP/Ek a dla ms/ed mlvl i nazwanie itemów.

Super propozycje.
Właśnie w tym kierunku bym poszedł.
Warto skupić się na rzeczach, których raczej nie da się spieniężyć.

Natsu
27-05-2016, 19:34
Myślę, że jakaś loteriada byłaby dobrym eventem, lecz nagrody musiałby zostać ustalone z głową, a nie miliard kcc i jeszcze więcej eq za pierwsze 3 miejsca.

aha czyli lepszym rozwiązaniem według ciebie za 1/2/3 miejsce to dac demon seta i 1uc nagrody za wrzucenie dość sporej ilości kasy?

tez tak mysle + mozna cos jeszcze wymyslec :P

Exspaze
29-05-2016, 09:37
Jestem na tak!
Ale żeby nie bylo tyle eq za pierwsze miejsca tylko jak koledzy napisali do góry czyli umiejętności,namelocki skille itp.

gwnstopro
29-05-2016, 12:34
Znając nagrody jakie będą lepiej niech żadnej loterii nie będzie. Zaznaczyłem nie :)

1st R. Boonek
29-05-2016, 13:01
Jezeli zabiora ci postac i z twoich itemow zrobia nagrody to owyczywiscie jestem na tak, a jezeli beda musieli zrobic nowe itemy to jestem na nie, teraz jest wiele roznych zrodel zarobku nie ma potrzeby robic jakichs loterii i dziwne ze prosi sie o to ktos kto ma 4.2k ek

Kasy jest bardzo dużo, więc należy się jej pozbyć.
[/B]

Mało masz wody na apo?

Persis
31-05-2016, 22:59
Nooo... Świetny pomysł... Przydały by się nagrody typu: 1x use Token ;) EQ różnego rodzaju... Bo sporo brakuję albo Nikt nie sella ;(

Hustler
02-06-2016, 12:05
Pomysł loteriady bardzo mi się podoba! Jako nagrody proponowałbym jakieś bonusy przyspieszające zdobywanie skilli, domki zabrane graczom, którzy opuścili serwer oraz jakieś dodatki do domków w postaci trainer roomów/prywatnych npc, a może nawet jakieś teleporty w pobliża niektórych respawnów.

Jestem na TAK!

Hokage
02-06-2016, 14:47
#T

A tak serio to nie bo po co? za mało ludzi gra. Mają ważniejsze rzeczy które robią już od bardzo dawna i nie mogą skończyć /.

Spokojny Typek
03-06-2016, 00:01
Jestem na nie, gracze zywią sie questami/nowymi mobami a nie 200 shaman setami, 500 uw z loterii