Zaloguj się

View Full Version : Przerwa w odpowiadaniu na maile.

Yagami
23-06-2016, 19:43
Uprzejmie informujemy, że do dnia 04.07.2016r. będzie obowiązywała przerwa w odpowiadaniu na maile wysłane na adres 'pomoc*********.pl'.
W tym samym czasie będzie obowiązywała przerwa w nadawaniu płatnych namelock'ów.

Za utrudnienia przepraszamy.

Sasha Rookslayer
23-06-2016, 19:47
Zapewne macie masę maili, które wysyłają do Was użytkownicy. Dobrze, że daliście informacje odnośnie tej sprawy i sprawy namelocków.

Dziękujemy za informacje.

Week
23-06-2016, 20:57
Nareszcie coś nowego na tym APO. Myślę, że tym updejtem zachęcicie masę nowych graczy, oraz tych starych!
HF & GL

Sorc Aka Siochacz
23-06-2016, 21:25
I tak nie odpowiadaliście wcześniej, to i teraz nie będziecie odpowiadać.
News żaden oprócz poinformowania o Namelockach, których i tak ciężko zdobyć, bo nikt czasu nie ma na zajmowanie się.

gwnstopro
23-06-2016, 21:45
No jestem mile zaskoczony tą aktualizacją. Oby tak dalej a znowu będzie 800/800 i kolejki po 4 dni. Pozdrawiam

1st R. Boonek
23-06-2016, 22:03
Czy to oznacza, ze wszelkie zgloszenia na forum (poza kapowaniem) takze zostana pominiete?

Spokojny Typek
23-06-2016, 22:19
A kiedy ostatnio odpowiadaliście na maile? XD Długa ta przerwa

..:KoMBoj:..
23-06-2016, 22:42
Hahhhaha moze odrazu lepiej zamknijcie ten caly syf i dajcie sobie spokoj graczy i tak coraz mniej.. Cud juz nie pomoze a chocby nawet to i tak nikt nic nie robi zeby cos sie dzialo na tym OTS

Volm
23-06-2016, 22:51
W koncu cos sie dzieje, skladam szczere podziekowania dla ekipy APO

Natsu
24-06-2016, 00:18
miłych wakacji komuś życzę najlepiej wyłączcie server do tego czasu bo jak ktoś wróci z urlopu to chyba z rezygnuje bo taki będzie spam jakby aż tak ciężko było dać któremuś z st żeby mógł dawać te namelocki przeciez parcelem mozna wysylac pacc runy do niego a potem go ktos rozliczy chyba to nie takie trudne?
jeszcze raz milego urlopu

Okey
24-06-2016, 01:23
a to kiedyś nie było tej przerwy i normalnie odpowiadaliście na maile?

#down
kto ci takich głupot naopowiadał synu? xD

Exspaze
24-06-2016, 06:26
a to kiedyś nie było tej przerwy i normalnie odpowiadaliście na maile?
Rinson maile sprawdzał raz na tydzień. :P
#T
Bardzo fajny News

Hokage
24-06-2016, 13:49
Więc Rinson wyjeżdża za granicę i go nie będzie. na raporty i zgłoszenia forum też macie przerwę. Tylko jak ktoś sprzeda dla was to wtedy banujecie.

Qlers
24-06-2016, 19:06
A to się uśmiałem :D
Przecież i tak nie odpisujecie, a jak już to po miesiącu i to nie :D
Ale mi nowość :eek:

Ryśku xD
24-06-2016, 21:30
Dobrze wiedzieć :) a więc muszę czekać do tej daty :)

Rastamanek
25-06-2016, 20:17
Chyba raczej kontynuacja urlopu chcieliście napisać XD?
Tylko pod takim kątem się zgodzę i tak nic nie robicie i serwer upada coraz bardziej tylko dzięki kochanej Administracji :)
Rozumiem to tak przerwa (czas urlopu przedłuzony) a jeśli swój swojemu doniesie od razu będzie banished albo zajmowanie się głupotami a nie tym co trzeba....

Żadna nowość zupełnie po staremu ...

wicu
25-06-2016, 20:52
serwer upada coraz bardziej tylko dzięki kochanej Administracji :)

Niżej się nie da. Ten serwer działa z jednego powodu - nadal ze 30 osób miesięcznie kupuje pacc i Mortiis może opłacić serwer.

Pan Scimex
28-06-2016, 18:52
No widze że nadal się nie zmienili XD a wielka szkoda, bo pograłbym sobie znowu i przypomniał stare czasy, tylko ten serwer świeci pustką...

Kumpel Armii
14-07-2016, 19:54
Ależ hejty, aż miło popatrzeć :D Widzę nawet, że usunęli wątek z konkursem najazdów, w którym ponoć było 5 laureatów (w tym ja) - ale do dziś bez rozstrzygnięcia. TU SIĘ DZIEJE. BRAWO WY ^_^

Week
14-07-2016, 20:55
Ależ hejty, aż miło popatrzeć :D Widzę nawet, że usunęli wątek z konkursem najazdów, w którym ponoć było 5 laureatów (w tym ja) - ale do dziś bez rozstrzygnięcia. TU SIĘ DZIEJE. BRAWO WY ^_^

Co Ty gadasz typie, nigdy takiego tematu nie było.
Santano jedynie pisał o osobach, które zgłosiły swoje prace w poście, który dalej jest.
Kliknij tutaj cymbale. (http://www.forum.toproste.pl/showpost.php?p=1164625&postcount=27)
Więc nie oczerniaj ekipy tym, że ukrywa ten niewypał konkurs.

#Topic

Przerwa minęła, a mój na odpowiedź do mojego emaila czekam ponad 4 miesiące. XD

Rinson
24-07-2016, 15:26
Jak tam czytam te Wasze żale, jak to mail pomoc*********.pl jest zaniedbywany to aż mi się płakać chce, oczywiście ze śmiechu.

Nie bez powodu podkreśliłem o którego maila chodzi, bo jak czytam wypowiedzi niektórych userów "nie dostałem odpowiedzi na maila wysłanego 4 miesiące temu" to zastanawiam się pod jaki adres tego maila wysłano? Na no-reply*********.pl czy coś podobnego? No chyba, że zastanawiają się czemu nie ma odpowiedzi na maila wysłanego o treści "siema co tam?". Na takie nie odpowiadamy :)

Tak się składa, że zaległe maile z pomoc*********.pl są najdalej 2 tygodnie temu, ponieważ cały poprzedni tydzień byłem nieosiągalny.

Ogólnie to wszystkie osoby, które piszą jak to długo czekają na odpowiedzi na maile, oraz "czy ktoś kiedykolwiek tam odpowiadał" powinny zostać nagrodzone czerwoną kartką za wprowadzanie ludzi w błąd - czy ktoś to zrobi? To pozostawiam już moderatorom czy warto, czy też nie.

Pozdrawiam hejterów, piszcie nadal, że rok czekacie na odpowiedź na maila!