View Full Version : Pacc i update
Spokojny Typek
06-07-2016, 17:01
Witam, z racji tego, że konczy mi sie pacc zadaje pytanie do administracji: Czy mam ladowac pacc, czy będzie sie tu cos dzialo. Mortiisie, czy będzie oczekiwany Update? Czy raczej skonczyles oplacac serwer i to runie lada dzień? Są to poważne pytania i oczekuje ( w sumie oczekujemy ) poważnej decyzji na temat dalszego funkcjonowania serwera. Nie bawmy sie w kotka i myszkę :)
Jesli ktos chce strollowac temat, to niech lepiej nic nie pisze.
przecież był update "przerwa w odpowiadaniu ma maile"
a tak serio to nie polecam ładowania pacca :D
nic sie tu nie dzieje i dziac nie bedzie dziekuje
A może by tak strajk zrobić co? przecież tu prócz głupiego i bezsensownego banowania nic się nie dzieje... Zeby przynajmniej Mortiis czy Santnao raz nawet na miesiąc coś gdzieś napisał a tu nic totalnie nic! Czy wy Admini serio macie nas graczy i ten serwer gdzieś?
A może by tak strajk zrobić co? przecież tu prócz głupiego i bezsensownego banowania nic się nie dzieje... Zeby przynajmniej Mortiis czy Santnao raz nawet na miesiąc coś gdzieś napisał a tu nic totalnie nic! Czy wy Admini serio macie nas graczy i ten serwer gdzieś?
Najlepiej dla cb to " głodowy " napisz do Mortissa że nie zjesz wiecej nic z maka puki nie zrobi Up'a ;v
Niebawem na servie będzie się działo tak że ładować pacc i czekać ;]
Strajk? Przecież 90% graczy (w tym właśnie Ty) nie wytrzyma bez serwa 1 dnia, więc o czym Ty piszesz?
#topic
Nie opłaca się ładować, tym bardziej w taką pogode ziom. Wyjdź gdzieś ze znajomymi jeśli ich masz i wróć jak pogoda się spierdoli i serwer będzie działał.
Krótka odpowiedź ze strony administracji (czyt. Mortiis, Santano) powinna być.
Kogo? Santano?
Przecież go nie ma już od dawna, wrócił na chwile porobić szum po Brudstocku, zrobił konkurs którego wyników do dnia dzisiejszego nie ma.
Będzie coś robione? jest coś robione? czy może serwer jest w trakcie "zamykania"? dobrze by było gdyby gracze chociaż tyle wiedzieli :)
Obstawiałbym opcję ostatnią.
Pewnie obudzą się jak będzie znów 10 graczy na krzyż i będą obiecać cuda na kiju, reklamy w TVNie itd
Najlepiej dla cb to " głodowy " napisz do Mortissa że nie zjesz wiecej nic z maka puki nie zrobi Up'a ;v
puki
puki
Krótka odpowiedź ze strony administracji (czyt. Mortiis, Santano) powinna być.
Będzie coś robione? jest coś robione? czy może serwer jest w trakcie "zamykania"? dobrze by było gdyby gracze chociaż tyle wiedzieli :)
Sasha Rookslayer
06-07-2016, 22:08
Wielki update jest juz na wykonczeniu. Jezeli Santano znajdzie troche czasu to dokonczy go i doda na serwer wraz z akrualizacja strony. Serwer jest oplacony na lata wiec ladowac pacc i cierpliwie czekac.
Ps.
Ahmeda nikt jeszcze na Main nie zrobil, wiec go pierw zrobcie, a nastepnie placzcie o next upa.
Merranusowy
06-07-2016, 22:50
Server bedzie stac, np taki Sasha oplaci go zeby tylko na nim pograc.. (nawet jakby mial sam grac)
#t Jak dla mnie nie warto . Lepiej poczekac ,az cos bedzie sie dziac. Na dzien dzis odstaw pacc runke do DP i czekaj cierpliwie.
#niżej
jakiś problem masz? może ci go rozwiązać dziecino?
STRAJK W TIBII!!!!! HAHAHAHAHA!! To jest koniec, bez kitu świat się kończy! Gruby będzie w Tibii strajkował :eek::eek::eek::eek::eek::eek:
#T
Zacznijmy od tego, że to jest serwer gry Tibia i to Ty decydujesz o tym czy chcesz na nim grać czy nie, a jeśli nawet w takiej sytuacji potrzebujesz żeby ktoś podjął decyzję za Ciebie, to współczuję. Jak dla mnie sprawa jest prosta, chcesz wbijać levele, zabijać innych graczy, to ładuj PACC i to rób, a jeśli nie masz na to ochoty, to nie loguj do gry i poczekaj aż najdzie Cię chęć do ponownego zalogowania. Pozdrawiam!
Rastamanek
07-07-2016, 02:05
Co będzie to będzie nie ma co od razu składać pochopne wnioski, fakt zapowiedziany update trwa zbyt długo, ale nic nie zrobimy z tym, póki co nastała cisza ....
"będzie co będzie, stanie się co ma się stać tak ku*** mać przedstawienie musi trwać" :cool:
#EDIT
przecież był update "przerwa w odpowiadaniu ma maile"
a tak serio to nie polecam ładowania pacca :D
nic sie tu nie dzieje i dziac nie bedzie dziekuje
Myślę, że inaczej byś pisał gdybyś delete nie otrzymał - tak tylko przypuszczam.
Colinovsky
07-07-2016, 08:01
Jak dla mnie to powinni najbardziej zadbać o to, by nowym osobom zachciało się grać, także tym, które grają od pierwszego poziomu, by gra była dla nich bardziej zachęcająca, bo w moim przekonaniu nie jest wystarczająco przyjazna dla nowych.
Druga sprawa, to że trzeba sprawić, by osoby z przedziału 1k+ grały chętniej, a nie tylko nowości dla osób z topki serwera, bo takie mam wrażenie niestety i mnie też to trochę zniechęca, bo na takim ~1000 poziomie trochę wieje nudą, a nic do expienia mnie nie zachęca za bardzo. Wykonywanie tasków na takim poziomie to dopiero nieporozumienie.
Na pewno potrzeba zmian, no ale co do samego tematu, to czy ładujesz pacca, czy grasz to już Twoja osobista sprawa czy widzisz w tym jakiś sens. Gier jest wiele, jak nie APO to znajdziesz sobie cokolwiek innego, albo zaczniesz robić ciekawsze rzeczy. Pacc drogi nie jest, więc nawet jeśli załadujesz, to wiele nie stracisz. Ja mimo wszystko będe się logował pewnie od czasu do czasu i patrzył czy coś się nie zmienia, bo 2 lata mnie nie było i jak dla mnie to nadal jest tu mnóstwo rzeczy, których nie poznałem. ^^ Ale dla kogoś kto grał przez cały ten czas pewnie nie ma już nic do roboty i nic nie trzyma go na tym serwerze poza straconym czasem.
Spokojny Typek
07-07-2016, 11:43
Wypociny typu "chcesz grać to graj, nie to nie". Ludzie, mam 3400 ek, zrobiłem wszystko, Ahmeda nie liczę. Niektórzy czekają na nowe misje. Jesli nie będzie to dupa. Dalej czekam na wypowiedz Mortiisa
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.