Zaloguj się

View Full Version : Tempo Uptade

Shakur666
25-07-2016, 23:15
Witam!.
Mam taką prośbę do administracji niech nie robi tak szybko aktualizacji bo gracze jeszcze questów z uptade nie skończyli a juz kolejne są wprowadzane i nastepne już zapowiedziane.W takim tempie gracze nie mają szans nadążyć, zwolnijcię trochę bo nie idzie po po prostu wszystkiego wypróbować.

Od Kiedy tak często dodajecie te nowe respy nie da się wszystkiego poznajdywać dajcie czas na obszukanie mapy..

Tak serio to uptade na rl tibi gdzie sa dodawane dzięsiątki przedmiotów,różne modyfikacje są wprowadzane ogromne tereny,miasta,,respy jak Roshamuul lub oramond zabierają cipsoftowi 4-5 msc, wy nie możecie wprowadzić co 2 tyg jednego nowego respa i potwora którego zrobienie trwa 10 min a respu jak podobnego do wiekszosci apowskich czyli tunelu w ziemi i dodaniu kilku kamieni 20 min.
Można ocenić waszą pracę zarówno administratorską jak i GMowską jako beznadziejną i zniechecającą do dalszej gry.

Cleyu
26-07-2016, 00:57
Najlepiej to niech Mortiis zrobi fuzje serwerów z mazurskim. Obstawiam, że Apo na tym za bardzo nie ucierpi ;d

Najwieksze Ciacho
26-07-2016, 11:36
Szkoda, że prócz najazdów (Voltan) i banowania, nic więcej nie robią. Nie mam nikomu za złe, że najazdy są i banują odpowiednio, ale to nie zatrzyma graczy a za niedługo stanie się to monotonne. Gracze chodzą na najazd bo dostaną lvl, z tego co widziałem to większość 3k+/-.

wicu
26-07-2016, 11:56
Mortiis pewnie czeka, aż będzie mógł zamknąć serwer ;) Czas tego serwera dawno minął. Fajnie się grało 8 lat temu. Zrozumcie to i przestańcie kupować pacc :D

Sasha Rookslayer
26-07-2016, 12:27
Spokojnie, jezeli Santano znajdzie troche wiecej czasu to doda wielka aktualizacje na serwer oraz doda nowosci do strony glownej.
Zapewne bedzie jeszcze w tym czasie jakas loteria albo event.

Kto wie, mozliwe ze pod koniec wakacji dodadza update. Czekac cierpliwie!

Rastamanek
26-07-2016, 16:28
Spokojnie, jezeli Santano znajdzie troche wiecej czasu to doda wielka aktualizacje na serwer oraz doda nowosci do strony glownej.
Zapewne bedzie jeszcze w tym czasie jakas loteria albo event.

Kto wie, mozliwe ze pod koniec wakacji dodadza update. Czekac cierpliwie!

Człowieku Ty czytać nie potrafisz bądź masz problem z zrozumieniem ?
Na real tibii masz częściej upki i nowe dodatki niż na marnym OTS w którym już nie ma co robić.

#temat
Co nam po misjach !quest? Co nam po Ahmedzie? Skoro admini siedzą w ciszy i mają nas głęboko w poważaniu, gracze płacą za to by tu pograć bo w końcu pacc jest płatny, a oni się tłumaczą jak to bardzo mało czasu mają XDDDD.
To po prostu najlepsze jest rozwiązanie zamknąć serwer i po krzyku bądź sprzedać komuś bardziej odpowiedzialnemu, a nie walić w kulki i się ukrywać :]
Cipsoft też ma realne życie i jakoś spełniają swoje obowiązki, skoro adminom nie zależy graczom też przestanie zależeć na graniu tutaj......
Coraz więcej ludzi odchodzi z tego APO i może ja też odejdę, ale co taki Mortiis dalej zlewa na to i pewnie czyta i się śmieje a taki Sasha jeszcze piszę jak by sam miał to robić, a chęci grania tutaj maleją :)

Najwieksze Ciacho
26-07-2016, 17:12
Mortiis ma już sporo lat, dorobił się z apo mi też raczej by się nie chciało tego "ciągnąć" po tylu latach. Nie ma mappera, yagami jest jaki jest, jedynie "nowi" robią najazdy i w miarę ogarniają.. Xivolt dostał tego tutora czy kogo tam i widzicie też ma wyebke.

Rinson
26-07-2016, 18:39
Cipsoft też ma realne życie i jakoś spełniają swoje obowiązki
Cipsoft ma osoby zatrudnione na etacie, których obowiązkiem jest rozwijanie gry, mają za to płacone i jest to ich praca. Na APO nic takiego nie ma :) Poza tym Cipsoft =/= APO.
Pozdrawiam.