View Full Version : Licytacje domków
Witajcie!
W ostatnich dniach miało miejsce czyszczenie domków osobom, które nie logowały się dłuższy czas na swoje konta. Standardowo przedmioty z tych domków trafiły do NPC, do których dostęp możecie uzyskać po kilku misjach u NPC Ahmed Martwy Terrorysta. Zapraszamy też do licytowania domków na stronie APO, niektóre pozycje są naprawdę ciekawe :)
Pozdrawiamy!
Zespół APO
Bardzo dobry update, liczę że nowe domki na licytacji przyciągną wiele nowych osób, oraz zatrzymają na serwerze starych wyjadaczy. Opis update wygląda obiecująco, resztę zobaczymy już podczas grania.
Kto będzie posiadaczem domku w Bamboo Camp?! Oto jest pytanie.
Tak szybko? Jeszcze nie opadły emocje po poprzednim newsie!
Almost Famous
08-08-2016, 11:14
wszystko fajnie ale komu sie chce wypisywac przedmioty do tego npc?
zajmuje to dosyc dlugo
nie lepiej do npc wpisac jakie przedmioty zostaly dodane? albo tutaj w temacie?
PS. NIE OPŁACA SIĘ HANDLOWAĆ Z TYM NPC
nie lepiej zrobić tak:
Wprowadziliśmy nowe przedmioty do npc:
janpawel axe
ultimate gumaton
weekshield
itp
itd
6
7
8
9
0
Sasha Rookslayer
08-08-2016, 12:47
Dobra nowosc, ciekawe jakie domki zostaly wyczyszczone.
Taki mam zal w sobie, ze nie wezme udzialu w tym wydarzeniu, serio!
#t
Slaby news, ciekawe kiedy cos innego bedzie (nie pisze o update, a o loterii/ evencie).
gwnstopro
08-08-2016, 16:31
Zauważyłem, że na Ankrahmun został pewnej osobie odebrany domek. Chciałbym bardzo go wygrać dlatego postanowiłem załadować na nowo pacca i walczyć o mój tibijski domek. Do zobaczenia w grze.
Elo, ej mam pytanie w sprawie domkow na jednym acc. Mozna miec jeden domek na main, a rownoczesnie na rooku?natych samych passach?
Prosze o odpowiedz z ktoregos Admina lub Gamemastera.
Elo, ej mam pytanie w sprawie domkow na jednym acc. Mozna miec jeden domek na main, a rownoczesnie na rooku?natych samych passach?
Jedna osoba (człowiek) może posiadać tylko jeden domek!
Domek na Main może kupic osoba posiadająca 100 level lub wyższy!
Guild House może kupić tylko lider dobrze prosperującej gildii!
Kupując nowy domek ze starego musisz się wyprowadzić!
Domek bez właściciela (Nobody) można wygrać w licytacji!
Domek na Rookgardzie może kupić osoba z minimum 30 level'em!
Domek na terenie pacc jest kasowany z zawartością po skonczeniu sie promocji!
Domek na facc jest kasowany z zawartością po braku logowania przez 1 miesiac!
http://www.armia.toproste.pl/domki/
Super pomysł, dopiero zaczynam ale jest to obiecujące, dzieje się ;)
Sir Avengo
11-08-2016, 16:06
Dobre pytanie również chętnie przeczytam odpowiedz kogoś z administracji bo sam się nad tym zastanawiałem ostatnio.
Dobre pytanie również chętnie przeczytam odpowiedz kogoś z administracji bo sam się nad tym zastanawiałem ostatnio.
nie, 1 domek na 1 acc : )
Podszyfacz
12-08-2016, 12:57
Rinson, wszystko super fajnie, ale może w końcu zajęlibyście się też złamanym przez samych adminów regulaminem co? Tutaj (http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?p=1179438#post1179438) jest link do tematu.
Pozdrawiam.
Z tego co widzę, to nie poprawiono tego zapisu na stronie APO. Ogólnie jedna osoba (człowiek) może posiadać 2 domki, ale tylko w konfiguracji: 1 domek Main oraz 1 domek Rook - nie w jakiejkolwiek innej!. Jednak ze względu bezpieczeństwa, na jednym koncie może być jeden domek. W przypadku np. licytowania domku na Rooku z konta, na którym jest domek na Main postać zostanie zbanowana.
Rinson, wszystko super fajnie, ale może w końcu zajęlibyście się też złamanym przez samych adminów regulaminem co? Tutaj (http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?p=1179438#post1179438) jest link do tematu.
Pozdrawiam.
Jak widzisz nikt na Twój temat nie odpowiedział dotychczas - może po prostu jest On tak kiepski? Na miejscu moderatorów dawno bym to skasował i dał Ci warna za pomówienia. Nawet dowodów nie przedstawiłeś jakichkolwiek, więc nie widzę sensu odpisywania.
Podszyfacz
29-08-2016, 00:00
Jak widzisz nikt na Twój temat nie odpowiedział dotychczas - może po prostu jest On tak kiepski? Na miejscu moderatorów dawno bym to skasował i dał Ci warna za pomówienia. Nawet dowodów nie przedstawiłeś jakichkolwiek, więc nie widzę sensu odpisywania.
Dowodów nie mam? Czu Ty kiedykolwiek grałeś w Tibię? (bez urazy) Wybacz, że pytam, ale jakoś nie jestem pewien. No i jakich dowodów mam Ci dostarczać? Mam Ci pokazać HOW na Rook? Przecież dobrze wiesz, że jest, a nie ma równej broni MIECZA i TOPORA do niej, a to powoduje nierówność dla tych, którzy trenowali pozostałe, a więc ktoś kto to wprowadził foruje graczy z OBUCHMI, co tu jeszcze tłumaczyć? Naprawdę udajesz, że to nic takiego i, że nic z tego nie rozumiesz? Naprawdę nie widzisz, że to jest kompletnie NIE FAIR? LoL :confused::eek:
Widzę ignorancję doskonałą. Nic bym Ci tu nie pisał gdybyś chociaż raz zajrzał na Rook i zrobił mini ankietę wśród graczy co myślą o tym HOW i zobaczył, że każdy kto gra dłużej na APO się z tym zgadza, że to najgorszy pomysł wszechczasów. Tylko Ty nie uniżysz się do takiego czegoś, bo masz "ważniejsze sprawy" albo zapewne "wiesz lepiej" niż gracze, którzy kilka dobrych lat grają na Rook. Zastanawiam się czy ja naprawdę piszę do administratora lub napiszę jaśniej goda tego serwera czy piszę do osoby, która nie ma pojęcia o Tibii i po zmianie, którą sam wprowadza i opisałem wyżej w temacie zapomniała, że atk broni ma znaczenie.
Chyba nie tylko polski rząd kiedyś nie wiedział co się w ich własnym kraju działo (a może wiedział, tylko olewał), ale "rząd" APO robi to samo... smutne... bo lubię ten serwer tylko coś takiego co pokazujesz Rinson tym co napisałeś mnie bardzo zniechęca.
Jakbym ja tak zrobił na swojej stronie to bym zbankrutował w tydzień.
P.S. Potraktuj to jako otwartą dyskusję. Jeśli temat niewłaściwy to stworzę nowy i tam mi odpisz. Tylko racz odpisać. Bo wg mnie nie masz argumentu. Nie podałeś żadnego sensownego dlaczego coś co było dobre zostało na Rook spieprzone i kto ten cały HOW wymyślił.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.