PDA

View Full Version : Czy coś tu się w ogóle dzieje?

Sidewith
30-08-2016, 18:00
Hej, nie grałem tutaj już bardzo długo, kilka lat (nie pamiętam dokładnie, skończyłem grę jakiś czas po wprowadzeniu uw). Moje pytanie, czy coś się tu jeszcze dzieje, czy gra i ludzie żyją, czy warto pograć znowu? Jakieś komentarze odnośnie tego?

Zarexoholik?
30-08-2016, 18:17
1. Najlepiej będzie jak odwiedzisz stronę armia.toproste.pl i spojrzysz na ilość graczy online, a potem sam wyciągnij wnioski.
2. Co rozumiesz przez "warto pograć"? Przecież to sprawa osobista - masz ochotę/nie masz ochoty.

Zgon na APO = -1sc z plecaka. Po tylu latach i tylu skargach, że więcej tracisz zabijając kogoś na fraga niż osoba, którą na tego fraga zabiłeś - także dzieje się. :v

#niżej

Ty już zostałeś - nikim istotnym, po co w ogóle coś do mnie piszesz głowo :v Aaaa! I leje na to o co chodziło twojemu tibijskiemu koledze. "mogę inva do Jihad?" by boonek

1st R. Boonek
30-08-2016, 21:09
Niestety nie dzieje sie nic i administracja raczej nie ma zamiaru tego zmieniac...

#up szerlokiem to ty nie zostaniesz, koledze z podpisu chodzilo o papierosy ;v nie wprowadzaj ludzi w bład, głowo

Bonus
31-08-2016, 18:20
Niestety nie dzieje sie nic i administracja raczej nie ma zamiaru tego zmieniac...

#up szerlokiem to ty nie zostaniesz, koledze z podpisu chodzilo o papierosy ;v nie wprowadzaj ludzi w bład, głowo

Administracja nie jest w stanie sobie z tym poradzić, tutaj już ludzi nowych nie przyciągniesz. Klient jest jednym z najbardziej oldschool`owym ale wszyscy poszli wprzód wraz z rozwojem, została garstka graczy która z sentymentu wejdzie na godzinkę bądź też nowe osoby które się jakimś cudem się przez ten serwer przewijają przez co gra tutaj 20-30 osób systematycznie a nie oszukujmy się ta frekwencja jest żenująca i ciągnie się ona już od lat a nie od jakiegoś czasu. O tym, że APO upada pisało się przy ~100 graczach i dziwie się, że serwer nadal stoi bo trzeba było w odpowiednim momencie ze sceny zejść. Wchodząc i widząc ile osób gra to aż się łezka w oku kręci kiedy to 9-10 lat temu było się gówniarzem i czekało w kolejce żeby wejść na serwer ;)

Sidewith
31-08-2016, 19:37
Grałem w to chyba od 5 klasy podstawówki, coś mnie po tylu latach pociągnęło znowu, ale rzeczywiście kiepsko to wygląda. Już widzę, jak kupię sobie pacc i zacznę się nakręcać, a za 2 dni zamykanie serwera xD
trochę żałuję, że nie sprzedałem konta, kiedy jeszcze było cokolwiek warte, ale kto wie, może coś się jeszcze odmieni. Administracja zawsze może spróbować zareklamować serwer, żeby to na nowo odżyło

Showtek
31-08-2016, 23:07
Chcesz to sobie wejdź na server kup sobie pacc i graj a servera nie zamkną za 2 dni bo dobrze się nawet trzyma co roku są spadki graczy na wakacje a na zimę odżywa server więc śmiało możesz sobie pograć :D

Bonus
02-09-2016, 20:05
Chcesz to sobie wejdź na server kup sobie pacc i graj a servera nie zamkną za 2 dni bo dobrze się nawet trzyma co roku są spadki graczy na wakacje a na zimę odżywa server więc śmiało możesz sobie pograć :D

Serwer cały czas stoi z tego względu, że jego utrzymanie obecnie nie jest kosztowne i w sumie z sentymentu, bo swego czasu był to najlepszy polski OTS lecz teraz można nazwać go bardziej legendą. Serwer odżywa na zimę? Obecnie spadek graczy jest na tak niskim poziomie, że logując się na serwer jest dużo prawdopodobieństwo, że nie napotkasz na swojej "drodze" drugiego gracza. :eek:

Sasha Rookslayer
03-09-2016, 02:12
Od wprowadzenia UW bardzo duzo sie zmienilo, lecz od kilkunastu miesiecy bardzo malo sie dzieje. Wszystko, co chcialbys wiedziec masz w dzialach Nowosci oraz Poradniki. Jak grasz od 1 poziomu to na pewno sie nie bedziesz nudzil, poniewaz jest wiele roznorodnych, a zarazem innowacyjnych misji.
Zagraj, a sam sie przekonasz.

Sidewith
03-09-2016, 08:27
od pierwszego to nie, az takiej biedy u mnie nie ma ;d mam tam jakiegos 1.5 socra

Volm
03-09-2016, 21:10
Nie warto popatrz na liczbe online, pvp praktycznie nie istnieje a expienie jest strasznie monotonne od 1k lvla przez nowe "eventowe" expy