View Full Version : Wyniki loterii
Witam,
Oficjalnie ogłaszam wyniki i gratuluję zwycięzcom:
MAIN (http://armia.toproste.pl/wynikiMain.xlsx) (w arkuszu nr 2 ilość zakupionych losów)
1. Evena Frig
2. Esercito
3. Eis
4. Budzok
5. Razeer
6. Sasha
7. Karmazyn
8. Insec
9. Krzho
10. Destruction
11. Esercito (19140 losów)
ROOK (http://armia.toproste.pl/wynikiRook.xlsx) (w arkuszu nr 2 ilość zakupionych losów)
1. Ktrebal
2. Sasha Rookslayer
3. Naruto kniht
4. Mti
5. Flac Rookman
6. Man Rookgard
7. Eboo Rookslayer
8. Leggo
9. Naruto Kun
10. Assas Rook
11. Eboo Rookslayer (18400 losów)
Nagrody zostaną rozdane jutro!
Palldino
11-11-2016, 00:34
gratulacje dla zwyciezcow :d
@/
znajdziesz minutke na rrv?
Sasha Rookslayer
11-11-2016, 00:37
Gratuluję zwycięzcom. :rolleyes:
Wydałem ponad 1000uc na Main'ie oraz 20uc na Rookgardzie. :D Szkoda, że nie pierwsze miejsca.. :D
Co ty za głupoty wygadujesz skoro wynika z tego co podali że Eboo wydał 18,4uc ? Ból dupska się załącza widzę ;) Szkoda, że cokolwiek wygrałeś.
Liczyłem wszystkie postacie. ;)
5 miejsce, lepiej niż się spodziewałem :)
pierwszy i ostatni raz bralem udzial w takim syfie
Almost Famous
11-11-2016, 08:44
ja tak samo, ostatni raz brałem udział
Harakiri II
11-11-2016, 09:30
Moglo byc lepiej, ale moim zdaniem system loterii troche wadliwy, bo wychodzi na to ze im czesciej wrzucisz mala ilosc losow tym masz wieksza szanse na wygranie, a za razem na wyzsze miejsce.
#t
gratulacje dla wszystkich zwyciezcow :)
Pistacja
11-11-2016, 10:09
Gratuluję zwycięzcom. :rolleyes:
Wydałem ponad 1000uc na Main'ie oraz 20uc na Rookgardzie. :D Szkoda, że nie pierwsze miejsca.. :D
Co ty za głupoty wygadujesz skoro wynika z tego co podali że Eboo wydał 18,4uc ? Ból dupska się załącza widzę ;) Szkoda, że cokolwiek wygrałeś.
Gratuluje pozostałym wygranym :D
kornikowy
11-11-2016, 10:15
I znów te same osoby wygrały co kiedyś. To nie fer.
Gratulacje dla zwycięzców ;)
1st R. Boonek
11-11-2016, 11:33
3/4 wygranych to gracze z roka gratuluje dopuszczenia mozliwosci 50cio krotnie lepszych zarobkow(expa tez) na wyspie poczatkujacych niz na main
#t gratulacje dla tych co wygrali
Ps. Esercito I budzok to wgl chyba ta sama osoba xs
Sorc Kingow
11-11-2016, 11:43
3/4 wygranych to gracze z roka gratuluje dopuszczenia mozliwosci 50cio krotnie lepszych zarobkow(expa tez) na wyspie poczatkujacych niz na main
#t gratulacje dla tych co wygrali
Ps. Esercito I budzok to wgl chyba ta sama osoba xs
#boonek
Esercito tak
#topic
Gratulacje tylko dla Sashy :)
Nie wiem jak to w praktyce, ale z maina dwie postacie jednej osoby nie powinny wygrać, tylko jedna z nich.
Co do Sashy wygrał Main i Rook prawidłowo.
gwnstopro
11-11-2016, 11:50
Dobrze, ze sasza G. nie wygrał. Ogólnie to nie gratuluję nikomu, takie nagrody jak w tej loterii nie powinny mieć miejsca.
Gratuluje pozostałym wygranym :D
Pewnie kupował losy z kilku postaci. Z tego co wiem Frostbite (1390 losów) jest jego, a na tym samym koncie jest Lekarz Aziel (1160 losów) i Ojciec Mateusz (1002 losy). XD Na rooku pewnie zrobił podobnie.
#Topic
Gratuluję zwycięzcom. :)
Jak 18,4 uc jak oddał 18400 głosów...
18400:20=920 uc
#t
Gratulacje dla zwycięzców! :)
kornikowy
11-11-2016, 17:52
3 i 4 miejsce na MAIN, to Eboo -,- Może zróbcie jeszcze raz losowanie z maina? Bo to trochę przesada, żeby wygrać tyle razy i nie fer dla innych.
Sasha Rookslayer
11-11-2016, 17:57
3 i 4 miejsce na MAIN, to Eboo -,- Może zróbcie jeszcze raz losowanie z maina? Bo to trochę przesada, żeby wygrać tyle razy i nie fer dla innych.
Eboo ogólnie zajął kilka miejsc.. Jak się nie mylę to 3 na Main'ie i 2 na Rookgardzie.
Nie wysłał losów z jednej postaci, a z kilku, więc zajął kilka miejsc.. Proste. ;)
Fatality
11-11-2016, 18:40
Gratuluje tym co wygrali na APO, ale przede wszystkim temu co wysłał prawdziwego "lotka" i trafili tą szczęśliwą szóstkę wygrywając 2MLN zł, niestety ja miałem tylko trójkę ;/
Szkoda, że nikt na APO nie dopłacił "złotówki" scaraba żeby wziąć pod uwagę liczby z lotto plus :D Wtedy wszystko potoczyłoby się inaczej...
Gratulacje wszystkim :) :)
Nie sprawiedliwe, że dana osoba wygrała loterie 2 lub więcej razy... Powinniście tego dopilnować!
Gratuluję tym co wygrali
Almost Famous
12-11-2016, 14:42
właśnie to jest nie fer, wygrywa 2 nagrody 1 osoba, ogar admini
Przecież to było do przewidzenia, że jedna osoba może wygrać kilka razy. Tak samo jak w lotto, wyślesz 3 takie same kupony i trafisz szóstkę to wygrywasz 3x. Moim zdaniem przydałaby się loteria na którą jeden los kupimy tylko z jednej postaci. Wtedy byłyby bardziej wyrównane szanse.
#
gz sasha kupna 1000 jajek za 1000uc XD Janusz biznesu z ciebie :)
kurde, troche mnie juz dobrego na APO spotkało, ale loterii to nigdy nie wygrałem : D moze następnym razem : )
Zrob guptasom loterie i tak beda narzekac xD
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.