Zaloguj się

View Full Version : [Rook] Dodanie dwóch mobów!

Sasha Rookslayer
22-11-2016, 17:48
Cześć, proponuje ciekawe propozycje. Mianowicie:

1. Dodanie kolejnej areny w Antycznym Mieście. Chodzi o dodanie w niej potwora o nazwie Ancient God. Wymagane rzeczy, aby się tam dostać? Jeden artefakt oraz jedna część hełmu. Można wchodzić raz na 4 godziny. Wymagania, aby dostać się na takiego moba? Oczywiście oddanie wszystkich części.

2. Możliwość bicia Mutated Mummy. Chodzi dokładnie o usunięcie krat z czternastego pomieszczenia na Rabbit Present Quest. Czas respawnu tego moba to 4 godziny.

Proszę o komentarze.

#edit

Chciałbym, aby wszyscy użytkownicy, którzy głosują na nie - napisali komentarz dlaczego tak głosują.
Mam pewne obawy, że Ci użytkownicy celowo głosują na nie, ponieważ nie lubią mojej osoby. http://emoty.blox.pl/resource/hahaha.gif
No i co najlepsze? 99% z nich nie gra na Rooku. :D

Master.Lucas
23-11-2016, 10:07
Bardzo dobry pomysł ! Zaznaczyłem że podobają mi się obydwie opcje.

Co do 1 propozycji- Ancient God powinien być dostępny gdyż mamy misje u NPC Bazin na trzykrotne odebranie lota z niego. Więc jestem bardzo za tym żeby ten mob był dostępny.

Co do 2 - Też to popieram gdyż z Mummi leci niebieski motylek który jest nam potrzebny do oddania na wejście na bossa o nazwie Ahmed.

Podsumowując na pewno dużo osób było by zachwycone jakby nasza EKIPA APO to wprowadziła i co do tych propozycji prosiłbym żeby udzielały się osoby które graja na Rookgardzie.

1st R. Boonek
23-11-2016, 10:39
Na roku jest juz za duzo nasrane wszystkiego teraz nalezy skupic sie na main

#nie

Hokage
23-11-2016, 12:25
Macie już za dużo bossów na których szybko można wbić xx lvli. Rook to wyspa początkujących a i tak macie możliwość bardzo łatwo expić i zarabiać xx UC.
Teraz kolej na uptade main ;)

#t

jestem na nie

Sasha Rookslayer
12-12-2016, 14:28
Czekam na odpowiedź kogoś z Administracji. Jak na razie to 2 osoby napisały dlaczego są na nie, pisząc słabe argumenty. Zresztą, oni nawet na Rook nie grają. Reszta raczej celowo zaznaczyła nie.

Co do Ancient Goda, to może nie wprowadzajmy tego, niech zostanie tylko jako mob najazdowy, a Mumia? Czemu nie, zawsze to jakieś urozmaicenie bicia bossa co x godzin. No i jeszcze szansa na zdobycie niebieskiego motyla, który jest potrzebny do wejścia na Ahmeda na arenie. ;)

Samuraj
12-12-2016, 21:40
Propozycja nr 1 odpada całkowicie wystarczy God na najazdach bo i tak jest dużo aren na Antic jak dla mnie w zupełności wystarczy to co jest a co do propozycji nr 2 może zostać dodana :D

Podszyfacz
12-12-2016, 23:20
Ancient God jest potrzebny do misji najazdów jak na lekarstwo. Dodałbym Rook composera raz na tydzień na jakimś respie. Mutated Mummy to ciekawy pomysł :)

Wszystkie jednak potwory za opłatą 10sc wejście. To sprawiłoby, że nie każdy by chciał i mógł to bić.

Master.Lucas
13-12-2016, 11:00
Co do wypowiedzi wyżej zgadzam się z GODEM jak i Mummia, ale co do tego Rook Composera to może nie raz na tydzień, a np. co 2-3dni ? Z ceną za wejście się zgadzam 10sc dobra cena. Czekamy na wypowiedź kogoś z Administracji.

Merranusowy
13-12-2016, 12:06
Ogolnie twierdze, ze lepiej jak voltan zrobi najazd w city z mobami typu composer itd ,a reszta mobow za terena miasta.

Arenki juz maja mysle ze jest okej, ile mozna zaniedlugo wieksze lvl na rookgardzie beda niz na main.

Rajakov
20-12-2016, 14:07
Dodali wam areny na których tak szybko wbijacie lvl'e i jeszcze chciał byś kolejne bossy? nie za dużo na raz? przecież to wyspa początkujących. Niedługo napiszesz propozycje żeby zrobili wam czary jak na mainie żeby można było szybciej expic.

#T

Jestem na nie. i tak macie już zbyt dużo

Pistacja
21-12-2016, 22:36
Tak ale zdecydowanie nie co 4godziny :eek:. Ancient God to co kilka dni żeby nie było za łatwo ;)

First Adachi
19-01-2017, 17:47
Tak !! ze wzgledu na wykonywanie misji z odebraniem lotu za Gooda . Najazdow zbyt czesto nie ma i gracze nie moga wykonac zadania jest to zalezne od Gm'a kiedy kto wykona misje ...

Merranusow
20-01-2017, 10:36
Ogolnie mysle . Ze gdyby zrobic automatyczny najazd z tym potworem ,raz na tydzien lub co kilka dni. Problem zostanie rozwiazany raz na zawsze.
Tylko mam jedno pytanie,kto to zrobi??

Rinson
20-01-2017, 11:29
Mi się żadna propozycja nie podoba. Jestem na nie chociażby z powodu lootu, jaki jest w tych potworach.

Zamykam i odrzucam z uwagi na fakt, że większość jest na nie.
Pozdrawiam.