Zaloguj się

View Full Version : Domki

Showtek
23-11-2016, 11:58
Witam,
Mam taka propozycję aby usun±ć z server'a kradzieże w domkach.
A więc proponuję wprowadzić do domków opcję że gracz wpisany na "aleta sio" nie może przesuwać oraz brać itemów z domków b±dĽ kła¶ć w domku a mogli by tylko gracze z somem tj. "aleta som". Wydaje mi się że nie było by tyle skarg że kto¶ komu¶ domek okradł.

#edit

Pewnie kto¶ Cie okradł?

Nikt mnie nie okradł ale jest trochę takich sytuacji. Sam jeste¶ przykładem takiej sytuacji.

lol xD

poprostu jak komu¶ nie ufasz to go do domu nie zapraszasz, zupełnie jak w normalnym życiu xD

o czym to ¶wiadczy? ZAPOMNIAŁEM XD nie zapominaj, że to tylko i wył±cznie Twój problem
Wydaje mi się że Anmael Ci odpowiedział na twój post.

Hokage
23-11-2016, 12:20
Pewnie kto¶ Cie okradł?

Powiem szczerze że propozycja bardzo dobra. Sam miałem przypadek, że dałem sio komu¶ na trajnery i zapomniałem zamkn±ć drzwi główne od domku i mnie okradł.

#t

jestem na tak/.

#niżej
ale gdyby była ta opcja było by wszystko ok

Demon
23-11-2016, 12:20
lol xD

poprostu jak komu¶ nie ufasz to go do domu nie zapraszasz, zupełnie jak w normalnym życiu xD

Powiem szczerze że propozycja bardzo dobra. Sam miałem przypadek, że dałem sio komu¶ na trajnery i zapomniałem zamkn±ć drzwi główne od domku i mnie okradł.
o czym to ¶wiadczy? ZAPOMNIAŁEM XD nie zapominaj, że to tylko i wył±cznie Twój problem

Makael
23-11-2016, 12:24
Teraz kradzieże w domkach s± raczej rzadko¶ci± ale moim zdaniem takie co¶ powinno zostać dodane już dawno. W sytuacji kiedy mamy spory domek, dużo rozłożonych itemów i chcemy ten domek sprzedać, a nie można go całego obejrzeć z zewn±trz to trzeba wpu¶cić potencjalnego nabywce do domku i tu jest problem, bo często tacy ludzie rezygnuj± i za każdym razem trzeba te itemy zbierać, a potem układać od nowa.

#T
Jestem na TAK.

Sasha Rookslayer
23-11-2016, 13:13
Z tego co wiem to Tutor i Senior Tutor nie mog± podnosić/ przesuwać przedmiotów z podłogi. Wystarczy skopiować skrypt i tyle. :D

#temat

Dobra propozycja. Tyle mieli¶my przypadków, że nawet najlepszy ziomek okrada koleżkę, więc taka opcja byłaby dobra. Zawsze to jaka¶ gwarancja zabezpieczenia się przed złodziejaszkami. :D

Jestem na tak.

1st R. Boonek
23-11-2016, 13:13
Nie zapraszam do domu kogos komu nie ufam wiec jestem na nie.

Arab
23-11-2016, 16:23
Nie zapraszam do domu kogos komu nie ufam wiec jestem na nie.

lol xD

poprostu jak komu¶ nie ufasz to go do domu nie zapraszasz

Jestem tego samego zdania co Boonek i Demon, je¶li komu¶ nie ufasz to go nie zapraszaj, proste.
Jestem na NIE

Master.Lucas
23-11-2016, 16:27
Podpisuje się pod Arabem Boonkiem i Demonem. Nie ufasz nie zapraszaj elo.
Jestem na nie.

Voltan
09-09-2017, 01:46
Większo¶ć głosów na nie, odrzucona.