View Full Version : Rook Depozyt
Kamilosek55
14-12-2016, 17:32
Witam , proponuje propozycje. Mianowicie:
Dodanie w Antycznym Mieście depozytu takiego jak na (real tibi). który działa tylko w jednym mieście
Jestem na tak ale żeby można było korzystać z depo na Antic mogła by być jakaś misja :)
Sir Avengo
14-12-2016, 18:06
Jestem na tak ale żeby można było korzystać z depo na Antic mogła by być jakaś misja :)
Jeśli już dostęp do depo ty tylko po jakiejś misji. Jestem na tak :-)
Sasha Rookslayer
14-12-2016, 19:20
Jeśli już dostęp do depo ty tylko po jakiejś misji. Jestem na tak :-)
Dobry pomysł. Dostęp do depo (przejście przez bramkę) po wykonaniu Ramzes Helmet i będzie okej. Jestem na tak.
Master.Lucas
14-12-2016, 19:35
Jestem na tak. Sasha może trochę przesadziłeś z tym po wykonaniu Ramzes Helmu, może po oddaniu wszystkich części do naszego kapłana? To już zależy od Administracji.
Jestem na TAK
Ale trzeba wykonać kilka misji żeby nie było tak łatwo...
Sorc Kingow
16-12-2016, 21:01
Jestem na TAK, ale taki depozyt nie musi być koniecznie po ukończeniu questu.
Wystarczy, żeby był za opłatę. A ilość cap'a wzrastała wraz z awansem arenek.
Myślę, że 250 cap'a na start i 3 sc byłaby spoko opcją na 1 arence.
Im wyżej mamy arenki, tym większa opłata wraz z wzrostem cap'a max. 2500 najlepiej.
Jezeli cos takiego mialoby powstac to chcialbym zobaczyc podobny podzial depozytow na miasta na mainie(przynajmniej 2, ale lepiej 3) bo jestem pewien, ze kazdy ze starszych graczy(main i rook) ma kilkanascie noob charow tylko po to zeby zachomikowac swoje smieci i ''zwiekszyc pojemnosc dp''.
Jestem za o ile wprowadzenie dp w antycznym miescie bedzie rownac sie z podzialem tych z main.
PS. Rob sondy rozwazniej bo glosowanie Ci ''uniewaznia''.
Podszyfacz
11-01-2017, 23:13
Na tak tylko, żeby na Ancient było OSOBNE DEPO. To znaczy Depozyt, który jest dostępny tylko na wyspie, a nie jest dostępny np. z depozytu w City. I odwrotnie - depozyt w City niedostępny na Ancient. Bo jak się zrobi cały depozyt ancient to właściwie niektórzy mogą praktycznie stamtąd nie wychodzić, a nie o to chodzi.
Ewentualnie lepsze rozwiązanie czyli opłata za wejście do depozytu np. 1sc (niby dużo niby mało, ale do ustalenia) i wtedy jak chcesz wejść do depozytu to musisz zapłacić za każdym razem. Nie róbmy już aż takich super ułatwień.
Co do misji na to, to wydaje mi się, że można to połączyć w moją propozycją skierowaną do Mortiisa nt. wyrównania broni na Rookgaardzie (TAK!, będę o tym pisał wszędzie i zawsze) i stworzyć ciekawą misję.
Ale nie wiem po co tam komuś depo? Chcesz coś z depo to zabierz sobie z głównego miasta i będziesz to miał przy sobie... Może jeszcze chcieli byście zeby w depo był npc i dodawał darmowy exp za wejście do depo i otwarcie skrzynki?
#t
jestem na nie
Haracz Jaracz
12-01-2017, 02:54
Jestem na nie, z tego powodu, iż to nie ma najniższego sensu oddzielnie depo robić.
First Mudzyn
12-01-2017, 08:34
Nie no to chyba by było dla Was za proste i główne miasto wyspy początkujących widywalibyście raz na crasha :>
# Nie!
Moim zdaniem było by za łatwo lecz jeśli miał by ten depozyt na antic powstać to tylko po wykonaniu jakieś misji :D
Propozycja odrzucona, pozdrawiam.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.