Zaloguj się

View Full Version : [Wywiad] z Cineq - by Graydon!

Graydon
04-05-2007, 02:27
Graydon: Witam. Czy mógłbym z Tobą przeprowadzić wywiad?
Cineq: Tak.
Graydon: A wiec na początek kilka słów o sobie. Ile masz lat, czym sie interesujesz?
Cineq: Mam 14 lat, chodzę do 2 klasy gimnazjum. Hmm, ja tez mam czas na prywatne życie jak Neko, mam dziewczynę. Lubie z nią spędzać czas. Również trenuję parkour. ^^
Graydon: Teraz kilka słów o Twojej postaci. Ile nią grasz? Jaki poziom osiągnąłeś? A jaki mlvl?
Cineq: Hmm, sam nie wiem od kiedy gram. Jest to moja pierwsza postać. Na dzień dzisiejszy ma ona 354lvl i 65% do 35 mlvla. Skille 120/110.
Graydon: Dlaczego akurat wybrałeś paladyna?
Cineq: Hmm... Wszyscy mi mówili, że źle wybrałem. Kiedyś paladyn to dno teraz to najlepsza profesja.Ma dużo hp i many, i nie musi używać uhów jak knight.
Graydon: Co sądzisz o ostatnim update? Zwiedziłeś już jakieś nowe miejsca? Jakie są Twoje odczucia po nim?
Cineq: Jak wiecie miałem 4 miesięczna przerwę. Dopiero w ten poniedziałek zacząłem zwiedzać. Ten update jest udany. Najbardziej podobają mi sie potworki szczególnie MSy.
Graydon: Jak sadzisz, czy Twoja postać jest lubiana na APO?
Cineq: Ile ludzi na Game-Chat tyle osób mnie lubi. Mam jakiś dar, który pomaga mi nawiązywać kontakty. Przydatne na RL. Dziś miałem skulla. Podbiegają do mnie dwie postacie i jedna mówi "Toż to Cineq, prędzej ciebie spekuje."
Graydon: Co sadzisz o 'władzy' na APO? Jak oceniasz prace GMów i Tutorów?
Cineq: Hmm... kiedyś toczyłem z Exodem wojnę, a teraz normalnie do siebie gadamy. ^^ Tak to z wszystkimi GMami i tutorami gadałam poza jednym. Ci co narzekają na nich po prostu nigdy z nimi nie gadali. Oni NAPRAWDĘ są tylko ludźmi...
Graydon: Jak długo masz zamiar grać na APO?
Cineq: Hmm... jak Mortiisowi będzie zależało na kasie, a nie na graczach, wtedy zakończę grę.
Graydon: Jaki kontakt masz z innymi graczami? Chodzi mi o osoby +500lvl.
Cineq: Hmm... normalny, ale tylko z Masterem Manym często gadam. ^^
Graydon: Jak oceniasz pomysł Armia FanSite (http://armiafans.yoyo.pl/)?
Cineq: Mam nadzieję, że nie skończy się tak jak z ostatnia stronką.
Graydon: Gdyby była możliwość, zmieniłbyś swoja profesje?
Cineq: Phii, na jaką? Knight, który musi się uhać?(Jestem leniwy ;o) Drut, Sorc co nigdy nie wykonają pandemonium? ;>
Graydon: Masz jakieś rady dla początkujących palladynów?
Cineq: Paladyn to najtrudniejsza z profesji. Niech skille 100/90 i 30 mlvl wbija i lecą expić, najlepiej z blokerem potem solo demony. ;>
Graydon: To by było na tyle. Dziękuje bardzo za wywiad. Czy zgadzasz sie na opublikowanie go na łamach serwisu Armia FanSite?
Cineq: Tak.
Graydon: Czy chciałbyś kogoś pozdrowić?
Cineq: Pozdrawiam: Cinqa, Andarixa, Favera, Goldena. To z nimi zaczynałem grę i mi sie przyjemnie grało. Może nie byli h-lvlami ale przynajmniej było do kogo sie odezwać. Pozdrawiam także wszystkich fajnych ludzi z GC:)
Graydon: Jeszcze raz dziękuje. Żegnam.
Cineq: Teraz i na zawsze i na wieki wieków. Amen!

Informuję iż FanSite nie został jeszcze zaakceptowany przez Mortiisa, ze względu na pisaną przez niego maturę.

catek
04-05-2007, 03:30
bardzo dobry wywiad, dobrze że użyłeś kolorów ;) fajne pytania, odpowiedzi również. Co do fansite, to troche mało informacji tam można znaleźć, ale dosyć fajna strona, wywiad 10/10 , podoba mi się :)

Glucio
04-05-2007, 09:16
ten wywiad to chyba najlepszy ze wszystkich bo użyłeś kolorów, pytania są dobrze złożone i ogólnie bardzo dobry wywiad, moja ocena to 10/10:D

Justyneczka
04-05-2007, 09:31
:eek:

BrAWO bardzo ładny wywiad dobrze użyte kolory gratki

pozdrowienia

Ogel
04-05-2007, 10:14
Wywiad całkiem fajny, nie za długi, w sam raz. Pytania całkiem fajne, wszystko czytelnie.
Ogólna ocena 8/10.

Met Zaken
04-05-2007, 10:21
Bardzo ciekawy wywiad...Sporo sie dowiedzialem o tym graczu,prucz tego jak ma na imie...=P

Cineq
04-05-2007, 10:34
Bardzo ciekawy wywiad...Sporo sie dowiedzialem o tym graczu,prucz tego jak ma na imie...=P

Cineq-Cinek-Marcinek-Marcin ; >> Maj nejm is Marcin.

362626
04-05-2007, 10:49
Dobry wywiad pytan nie jest tak długi ale ciekawy duzo można se dowiedziec o tym graczu ocena 10/10

Graydon
04-05-2007, 12:07
Dziękuję za pozytywne komentarze:) Wkrótce kolejne wywiady by Graydon:D

Blaqus
04-05-2007, 14:11
bardzo dobry wywiad, ładne pytania

Noski
04-05-2007, 15:32
no bardzo fajny wywiad bardzo mi sie podoba cienq powraca do gry fajnie
WYwiad hmm daje 9 na 10

POzdro

Arhexen
04-05-2007, 18:54
Bardzo fajny wywiadzik , konkretne, rzeczowe pytania. Nowy Mariusz Mix Kolanko z Ciebie bedzie :]. Pozdro <<<|||ZAL|||>>>

Emca
04-05-2007, 19:59
Cineq-Cinek-Marcinek-Marcin ; >> Maj nejm is Marcin.

CINEQ!

Już Cię lubię, masz tak samo na imie jak ja (Marcin's rox) :D

:d

VaReZ
04-05-2007, 20:14
nieźle a co miał cineq na myśli że ma wolny czas tak jak neko ?

04-05-2007, 21:24
Dobry wywiad, ciekawe pytania i jeszcze ciekawsze odpowiedzi bo wkońcu odpowiada na nie sam Cineq :) Miło jest się dowiedzieć trochę o ludziach z APO. :) Wywiad średniej długości wsam raz. :)

Pozdro

Golden
04-05-2007, 23:27
;o fajny wywiadzik 10/10 :D
duzo sie dowiedzialem

Ps.
50 postów ^^

Noski
05-05-2007, 08:15
no ten wywiad jak dla mnie sredni troszke przykrotki ;/ pytania jako tako moga byc ale stanowczo za krotki:/
daje 7/10
POzdro

Cineq
05-05-2007, 13:59
nieźle a co miał cineq na myśli że ma wolny czas tak jak neko ?

No ja nie maniaczę. Faktycznie mam RL życie więc i pasuje do mnie wypowiedz Neka.

Graydon
05-05-2007, 15:13
Dziękuje jeszcze raz za wszystkie komentarze:D Ogólnie oceny mnie zadowalają - kto następny do wywiadu?:D

MartineZ
05-05-2007, 20:36
Wywiad spoko :)
CineQ w jakim teamie skaczesz? :p

Raiden
05-05-2007, 23:10
troszke za krotki ale dobry 8/10 :P

Cineq
07-05-2007, 23:13
Wywiad spoko :)
CineQ w jakim teamie skaczesz? :p
Zainteresowanych zapraszam na www.bstokpk.glt.pl

kajojek
08-05-2007, 10:44
fajny wywiadzik :] a kto chce wywiad ze mna ?:D:D

Arthur
11-05-2007, 19:24
Może zróbmy jeszcze wywiad z 15 lvl ?? Ludzie, z całym szacunkiem Cineq, gz twego lvla itd. Ale w RL Tibii z lvl 3 razy mniejszym od takiego MDW nie zrobią wywiadu...

Graydon
12-05-2007, 09:23
Może zróbmy jeszcze wywiad z 15 lvl ?? Ludzie, z całym szacunkiem Cineq, gz twego lvla itd. Ale w RL Tibii z lvl 3 razy mniejszym od takiego MDW nie zrobią wywiadu...

Po 1 nie rób offtopów. Po drugie zazdrościsz, że z Tobą nie przeprowadzą wywiadu. Po 3 nie umiesz liczyć xD MDW ma 320lvl. 320:3 = 106,6[6], a nie ma osoby z 106,6lvl:) Może mieć 106lvl lub 107lvl:)

I nie próbuj być mądrzejszy, bo tutora nie dostaniesz. żal...

Arthur
12-05-2007, 14:43
po 1. nie robienie offtopów to tylko pisać ciągle: "ciekawy wywiad"?
po 2. Ty nie umiesz liczyć... kto zrobi wywiad z 106 lvl -.- ??
po 3. Nie chcę być żadnym tutorem i nie zazdroszczę żadnego lvl-u, bo to tylko gra. Chyba napisałem, że gratuluje lvl Cinqowi i w ogóle. Tylko mówię do autora tematu, żeby z KAZDYm medium-high lvl nie robić wywiadu.
Gdyby ktoś mnie poprosił o udzielenie wywiadu, też bym się zgodził.