Zaloguj się

View Full Version : [PvP Event] Blokada rzucania runami paraliżującymi.

Sasha Rookslayer
08-01-2017, 14:35
Krótko, zwięźle i na temat - proponuje całkowicie zablokować używania run, które paraliżują graczy na PvP evencie.

Harakiri II
08-01-2017, 14:41
Wkoncu to pvp a runy służą do pvp. Jak chcesz biegać po arenie i zdobywać lvl to daj propozycje zrobienia "maraton eventu" a nie wymyslasz głupoty

Na nie

Makael
08-01-2017, 14:48
Wolałbym raczej żeby zrobili coś z lagami, które występują podczas eventów i bardzo utrudniają walkę, a wtedy na pewno paraliże nie będą sprawiały dużego problemu. Wychodzę z założenia, że jak coś jest to należy z tego korzystać. Sam wiesz, że często ktoś biega po arenie żeby tylko wydłużyć ten event ile się da i wtedy ta runa dużo ułatwia.

#t
Wybacz, ale jestem na nie.

Karmazynek
08-01-2017, 14:58
Oczywiście, że NIE jest kilka osób które wchodzą na event i tylko na nim biegają trzymając hota z exura lub uhem co jest trochę bez sensu i jedynym w sumie sposobem żeby te osoby padły jest albo zmniejszenie areny albo właśnie rzucanie parali a jeżeli ktoś ma problem ze jest na evencie np. 5 vs 1 no to proponuje aby na eventy się nie zgłaszał bo wiadome jest, że jeśli na evencie jest jakaś gildia to najpierw wybija wszystkich graczy którzy w tej gildi nie są a później walczą między sobą.

tigon
08-01-2017, 15:29
Jestem na nie, pvp eventy nie są obowiązkowe.

Demon
08-01-2017, 16:14
W jakim celu zostały wprowadzone parale? W celu urozmaicenia rozgrywki player versus player, a więc na zdrowy tok myślenia jak możemy chcieć to wycofać?

Również jestem na nie :rolleyes:

Nektar
08-01-2017, 16:15
hahaah.. teraz to sie uśmiałem XDD Jak można wyłączyć parala skoro ona słuzy tylko i wyłącznie do pvp, a skoro to jest arena pvp to chyba logiczne, ze to nie przejdzie. Pomyśl czasem to nie boli.

To nie koncert życzeń jestem na nie

Haracz Jaracz
08-01-2017, 18:15
Da Ci przewagę podczas uciekania przy PvP Evencie, bo i tak ciągle biegasz nie bijąc nawet, i czekasz jak wszyscy padną. :D

Śmieszek, na nie.

Sokol from West
08-01-2017, 19:33
Jak chcesz biegać po arenie i zdobywać lvl to daj propozycje zrobienia "maraton eventu"

Dobrze ujęte :D Idealny maraton dla niego! :D

@t
Dawno tu nie było tak słabej propozycji :) Zapewne chcesz tego zmienić, gdyż zostajesz ciągle paraliżowany na PvP Eventach. Może poszukaj sobie gildii/kolegów z którymi będziesz chodził na takie eventy i oni będą innych paraliżować? :) Wtedy pewnie już byś nie chciał takiej zmiany, prawda? :)

Jestem na nie.

Arab
08-01-2017, 20:08
Jestem na nie.
Parale od zawsze stanowiły element pvp, po to wprowadzili te runy na APO :)
Blokada parali na PvP eventach? To jest jedyny sposób na "Maratończyków"

Merranusow
08-01-2017, 20:12
sory jestem na NIE, chociaz omylkowo zaznaczyłem TAK

Hokage
08-01-2017, 23:14
jest kilka osób które wchodzą na event i tylko na nim biegają trzymając hota z exura lub uhem

to sasza to sasza XDDDDDDDDDDDD

#t

Boli cię to, że cie prarluję na pvp i nie dostaje bana bo robię to ręcznie? jesteś aż tak żałosny że nawet tego chcesz? hahaha

#t

jestem na nie

Voltan
09-09-2017, 01:40
Propozycja odrzucona przez użytkowników.