PDA

View Full Version : Misja w antycznym mieście

Agresja
14-01-2017, 21:18
Witam. misja na rook w antycznym mieście ze sklejeniem szkieletu smoka jest zbugowana. Zrobiłem wszystko jak w poradniku. Cztery razy wyskoczyło <udało się skleić> po czym do restartu nie działo się nic i straciłem kleje, które lootałem 3 dni. Mój kolega miał podobną sytuacje tylko, że jemu po 5 min zaliczyło misje.

Sir Avengo
15-01-2017, 01:12
Ja osobiście problemów nie miałem. Chociaż to już nie pierwszy raz gdy ktoś o tym pisze. Niestety jeśli nie zaliczyło Ci tej misji kleje będzie trzeba lootać od nowa jak i kilku innych graczy :(

Goatee
15-01-2017, 09:46
Pewnie coś pomieszałeś i źle zrobiłeś. Ja osobiście tą misję zrobiłem bez problemu.

Rinson
15-01-2017, 12:17
Nigdy problemów nie było z tą misją, jesteś pewny, że dobrze wszystko zrobiłeś? Jesteś pierwszą osobą od czasu wprowadzenia tej aktualizacji, która zgłasza problem z tą misją a czasu minęło już dość sporo...

Agresja
15-01-2017, 12:59
Jestem pewny, cztery razy wyskoczyło <udało się skleić> i do restartu nie działo się nic. Mój kolega robił jakoś trzy dni temu i zaliczyło mu dopiero po czasie

Podszyfacz
17-01-2017, 09:01
A kliknales prawym w szkielet smoka po ulozeniu kosci? :D

Ile grasz w Tibie? Od wczoraj? Jak nie od wczoraj to pomysl: Tibia to "gra klikania", wiec jak cos Ci nie dziala to znaczy, ze zwykle trzeba cos kliknac albo przelozyc ;)

Agresja
20-01-2017, 11:31
Nie domyśliłem się, że trzeba kliknąć wiesz... Dopiero jak drugi raz klej wylałem to zaliczyło...