View Full Version : Pandemonium Armor !!
Basta of Seba
24-09-2007, 19:03
To tak jak w tytule,szukam kogos pewnego 700+ kto mi pomoze zrobic P Armor Quest.Piszcie do Dzolo.
basta jak ty zrobisz jak ty drut 450+? na takim lvl-u trudno knightem zrobic no ale probuj :p
On ma drugiego hara knight'a czytałem gdzieś na forum a propo pandemonium armor, poproś assasina on zawsze pomaga..
kurde ja musze do niego zagadac bo jeszcze nie wykonalem p armorki :/ a w sobote odbanuja mnie wreszcie czopy ;)
Eron Than
26-09-2007, 12:22
nom ja też nie wykonałem mam 560 troche wstydz może pójde z wami (razem zawsze rażniej) ..
Ja tez jesli mozna to szukam jakiegos zioma mam 481 ek :D jesli ktos moze pomóc pisac tu lub Gargus
@Pokhau czy jak ty tam Assasin Knight nie zawsze pomaga w P-armie , ja raz go poprosiłem to mówił ze ma lagi a jak napisałem ze dam mu 1kcc mówił wieczorem pójde on taki na kase skąpy
@Topic
Napewno ci Pomoze
-Michcio
-lukasz (ale to druid)
-Sarumar
Oni napewno ale Sarumar to nie wiem bo on lubi expic ;d
ZioMekCK
28-09-2007, 21:50
@Pokhau czy jak ty tam Assasin Knight nie zawsze pomaga w P-armie , ja raz go poprosiłem to mówił ze ma lagi a jak napisałem ze dam mu 1kcc mówił wieczorem pójde on taki na kase skąpy
@Topic
Napewno ci Pomoze
-Michcio
-lukasz (ale to druid)
-Sarumar
Oni napewno ale Sarumar to nie wiem bo on lubi expic ;d
lukasz teraz na pewno nie pomoze, bo jest facc, a jak juz bedzie mial pacca to powinien pomoc...
za sl moge isc :p ale nei daje gwarancji ze przezyje :p no ale bede sie staral jak najbardziej ( w 80% zabijam wiska solo :P ) jak cos pisac na nick Fiszu
RAfaello
09-10-2007, 01:33
ja moge isc z wami pisac do Rafaello to ja chetnie pojde wplacilem kase juz ;]
:)
kamilkkk
10-10-2007, 17:44
Ej a jak ktos ma 120lvl:P ehhe nie smiac sie to da rade?? nop ta ze bedzie szedl za wami wy wejdziecie tam rozwalicie powiecie ze juz i wejde i wezne to tak mozna??
GrenceWettias
11-10-2007, 16:16
chyba raczej nie da rady tak :p
xD
<<<<<<<<<60 znaków>>>>>>>>
kamilkkk
11-10-2007, 21:06
czemu <<<<<<<<
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<60 znakow>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
doniczekmateo
11-10-2007, 21:15
dlatego ze jest solo room i tylko ty musisz rozwalic Wise mana czy mena zapomnialem :D nikt inny ci nie wyczysci poniewaz jak wchodzisz do solo room to wisek jak by sie respi no i tyle :D
a jak ktos mam 200 lvl i chcialby isc na pandemke to w tym soloroomie moze tak szybko poniegnac do teleportu?? czy trzeba zabic wiska??
nie,musisz zabić Wise Mana! + bija cie 2 lub 4 zombie!!!
A wogóle to przecież w temacie nie chodzi o to jaki jest ten quest tylko o to cy ktoś mógłby pomóc mu w p armie!!!
Nabij ten 550 i solo zob :d potem 700 i kapciuchy =D zycze powodzenia pzdr
Basta of Seba
04-11-2007, 16:31
@up. Jak mozna p armor solo zrobic "?" Potrzebne sa do tego 2 osoby...
Ps.Mam juz 550 lvl :>
Trudno bedzie ci wykonac na tym lvl pande.Na 800lvlpadaj sorc/druid a co dopiero ty:confused:
monsterboss
05-11-2007, 21:42
basta jak ty zrobisz jak ty drut 450+? na takim lvl-u trudno knightem zrobic no ale probuj :p
zal nie widzisz ze on pisze zeby pisac do Dzolo......
On teraz gra knightem......
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.