View Full Version : Najazdy Rook
Jak już wszyscy wiecie najazdy na Rook,u są ostatnio rzadkim gościem nie chodzi mi o typowo najazdowe moby ale głownie rozchodzi mi się o te Questowe a mianowicie Rook Composer i Antic Goda wiele osób ma zadanie u bazina jest to zadanie nr 3 i 11 na odebranie lota z tych potworów i wykonanie jest niemal niemożliwe do zrealizowania tak więc wchodzą z prośbą o częstsze stawanie tych potworów tak żeby nie czekać z wykonaniem owych zadań xxx czasu :(
Sasha Rookslayer
24-01-2017, 14:11
Zgodzę się, ostatnio prawie w ogóle nie widać tych najazdów. Również jestem za tym, aby były one częstsze na wyspie początkujących, ponieważ niektórzy mają misje do zrobienia. :p
@edit
Ja mam takie zdanie, że jak jest robiony najazd na Main, to nie powinien on się łączyć z najazdem na Rook.
W jednym dniu zrobić najazd na Main, a w kolejnym Rook. ;)
Sorc Kingow
24-01-2017, 14:14
Najazdy i tak są często, także wystarczy w ładnej grupie osób poprosić o Composera lub inne mooby Questowe i postawi Voltan/Rinson.
Jeżeli nie załapiesz się na najazd, to Twój problem.
Jeszcze częściej nie mogą postawiać, bo to są jednak mooby Questowe.
#Sasha
Prawda, jeżeli robi najazd w 2 dni pod rząd, bo tak często jest, to mógłby jeden dzień Rook, drugi Main.
Troszkę zapomina o Rooku.
Merranusow
24-01-2017, 14:14
Dobrym rozwizaniem bylo by dodanie automatycznego najazdu z tymi potworami. Gdzies w okolicach facc/pacc
Ostatni najazd był chyba miesiąc temu, na którym był Composer i God. Powinni coś robić częściej bo jak ktoś ma np 5x loot z Composera to może w 2k17 nie zdążdyć ;)
Dobrze by było jakby zrobili arene Questowa gdzie tylko można RAZ wejść żeby zaliczyć ową misje :)
Master.Lucas
24-01-2017, 14:22
Dobrze by było jakby zrobili arene Questowa gdzie tylko można RAZ wejść żeby zaliczyć ową misje :)
I co z tego że wejdziesz tylko raz? Jak misje masz na pięciokrotne lub trzykrotne odebranie lotu.
Falk avar
24-01-2017, 14:23
Ostatnio naprawde jest mało mobów typu composer i god, a z tego co wiem to sporo ludzi ma misje na odebranie lota. Naprawde przydały by sie najazdy tych mobów
Generalnie nikt nie kazal ci zostawac na wyspie poczatkujacych gdzie polowa potworow i itemow nie powinna istniec, a jeszcze masz czelnosc narzekac, ze nie ma tam najazdow? Jezeli masz z tym problem to mozesz zawsze wyjsc na main. Na wyspie poczatkujacych jest wystarczajaco duzo nowych potworow, misji czy itemow - wiekszosc z nich nie powinna sie w ogole tam znalezc, natomiast nikt nie tworzy glupich tematow. Osobiscie jako gracz mainlandu (pewnie wiekszosc podzieli moje zdanie) twierdze, ze administratorzy nie powinni marnowac swojego czasu (a nie maja go zbyt wiele, jedynie Voltan sumiennie stara sie cos zdzialac) na wyspe z ktorej powinno sie wyjsc na 15 lvlu, na wieksze zainteresowanie zdecydowanie zasluguje main. A sama idea najazdow tez nie bardzo mi sie podoba, gdyz ten czas mogliby poswiecic nad pracami przy update, bo najazdy nie sa na tyle interesujace aby o update zapomniec.
Reasumujac w skrocie - nie najazdom na rooku jak i na mainie, dajcie wieksze prawa obecnym zaufanym osobom i sprobujcie kooperowac aby stworzyc mniej, czy bardziej regularne aktualizacje, gracze tylko o to prosza.
Pozdrawiam, siema
Postaramy się niedługo rozwiązać ten problem. ;)
Na tą chwilę zrobiłem najazd na rook gdzie możecie spotkać po 2x Ancient God'a i 2x Rook Composer'a. :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.