View Full Version : 3500 by zło :)
Rastamanek
29-01-2017, 01:45
http://i65.tinypic.com/2v868b4.png
Szczególne pozdrowionka dla pindolqa i całej reszty, którzy czują się pozdrowieni :D:D
#edit
#Yoren
Wymyśl coś nowego :[
#Sasha
Zło nigdy nie śpi xD
#Nvm
Tak się składa, że mam pojęcie, ale ja rozumiem 'słowa' (ignoruj zazdrośników) Aż tak musiałeś się rozpisywać? Co Cię interesuje moje prywatne życie człeku zajmij się sobą, a nie plujesz jadem przy każdej okazji jestes żałosny i tyle XD
#Hokage
Z Tobą to nawet nie ma co się wdawać w dyskusję bo to jest jak bym pier**** do tej klawiatury, tyle zrozumiesz.
Ps, Dzięki wszystkim :D
Mordeczka69
29-01-2017, 01:48
hejtuje, nie gz i wgl kim jestes? i w sumie nie gz i do tego hejt, noł nejmie z małym lvlem.
i nie pozdrawiam i jeszcze raz hejt hejt hejt.
@edit
do tego dodam ze 100% olx,gumtree i pewnie otomoto...
gratulacje, ale 4ooo by wygladal jeszcze fajniej :D
Jeszcze raz WIELKIE gratulacje
Gratuluje mój druidzie czekam na top 1 ed
Dzięki za pozderki :)
Palldino
29-01-2017, 08:58
levurek na motylkach wes
slabeusz
gyzsy
First Mudzyn
29-01-2017, 10:56
A znasz ten wierszyk? Rasta,rasta............. i basta !
Gratuluje moczymordko :>
Czekam na 4k.
Roomcajs
29-01-2017, 11:02
Kapuś, nie gratuluję.
Nie gz, ponownego rsa i takie tam. Oddaj eq Tomaszowi
Coś nowego? Nie wstawiłbyś tego screena z tej postaci, gdyby nie uc Aziela, na które go wyruchałeś. Nie miałbyś tej postaci ale skoro już ją masz, to czego ci gratulować? Pvp do dupy, lvli wbiłeś tyle co nic.
Sasha Rookslayer
29-01-2017, 11:47
Gratulacje!
Czas najwyższy chyba iść spać, co? :D
#Yoren
Dlaczego usunąłeś fragment posta, który był związany ze mną? Nie podejmuj tematów, o których nie masz zielonego pojęcia i tym bardziej żadnych argumentów, bo nawet nie jesteś stroną, tylko "kolegą kolegi, któremu ktoś coś zabrał" :v
Na ciebie nikt nigdy nic nie wymyślił (bo sam się podkładasz) w przeciwieństwie do twoich marnych kolegów i najlepszym przykładem niech będzie twój opis - sam jesteś bezrobotnym tibijskim frustratem, nie ma cię w grze tylko rano, wstajesz i się logujesz, siedzisz dzień i noc - pętla się zamyka. Przy okazji możesz za kolegę wyjaśnić co znaczy pojęcie "a yoren zlotuwki", bo to jest zrozumiałe chyba tylko dla ciebie i tego, kto to napisał. Wątku twojego realnego życia i wyglądu nawet nie ma co poruszać, bo kiedyś będziesz się musiał z tego rozliczyć (https://www.youtube.com/watch?v=Eu-uxNQGccY), a będzie płacz i zgrzytanie zębami, że najbardziej produktywny czas swojego życia przeznaczyłeś na granie w tibię.
Podejmij dyskusję, albo zgłoś.. prosty człowieku :)
#t
Gratuluję.. siedzenia 20h/dobę i wypisywania pierdół w grze, na martwym serwerze. W sumie smutne.
C9 Fanboy
29-01-2017, 14:45
Jeżeli okradłeś babyface to nie gratuluje, ta zniewaga krwi wymaga.
Szallony
29-01-2017, 14:51
Gratulacje Rasta ! ;D
Karmazynek
29-01-2017, 14:57
Gratuluje wbicia 3,500 poziomu doświadczenia!
Lecisz teraz do 4k! :)
:O
Nie gz, ponownego rśa i takie tam. Oddaj eq Tomaszowi
Coś nowego? Nie wstawiłbyś tego screena z tej postaci, gdyby nie uc Aziela, na które go wyruchałeś. Nie miałbyś tej postaci ale skoro już ją masz, to czego ci gratulować? Pvp do dupy, lvli wbiłeś tyle co nic.
przy okazji moze i mi oddac. gdyby nie ja chara tez by nie mial.
#t
wbiles 85 lvli wiec nie ma czego gratulowac. chyba tego ze siedzisz rano, w dzien i cala noc a piszesz ze pracujesz gdzies tam jako kucharz hahaha
1st R. Boonek
29-01-2017, 15:23
Chyba by Złom haha XD gz świrze
Porucznik Borewicz
29-01-2017, 20:39
przy okazji moze i mi oddac. gdyby nie ja chara tez by nie mial.
#t
wbiles 85 lvli wiec nie ma czego gratulowac. chyba tego ze siedzisz rano, w dzien i cala noc a piszesz ze pracujesz gdzies tam jako kucharz hahaha
Zapomniałes jak Ty nie chodziłes do szkoly i calymi dniami siedziałes na APO?
#t
Gratulacje
Gratuluję, widzę, że mój hajs się nie marnuje. :)
Gratuluje ; ) nie śpimy, lecimy.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.