Zaloguj się

View Full Version : Rabbit present u Alfara?

Arab
29-01-2017, 14:47
Witam, mam pewną propozycje dotyczącą Rabbit present'ów.
Wszyscy dobrze wiedzą, że nie ma gdzie ich sprzedawać a lecą z Cracków w miarę często, można je sprzedać na evul u NPC, ale on przeważnie nie ma kasy... może warto dodać je do Alfara?
Co o tym myślicie? Loot z Cracków został znacznie osłabiony (chodzi o BH) to chociaż rabbitami można to naprawić :)
Proponuję cenę 15-22sc za jednego.

Karmazynek
29-01-2017, 14:54
Mimo, że ta propozycja już mnie nie dotyczy zaznaczyłem w sondzie tak ponieważ tak jak wspomniał autor rabbitów nie ma gdzie sprzedawać nie licząc pewnego npc na evul który z reguły nie ma kasy żeby z nami handlować.
Rabbit present to najlepszy item zaraz po bh (które nie wypadają zbyt często) jaki można wyloocic z cracków dlatego sądzę, że dodanie go do npc Alfar będzie trafnym posunięciem :) cena rabbita podana przez Scuv'a jest rownież jak najbardziej trafiona.

Sasha Rookslayer
29-01-2017, 14:59
Gdyby NPC Talkative Tommy miał więcej pieniędzy oraz przedmiotów do handlowania z nim to byłbym na nie, ale że NPC nigdy nie ma pieniędzy, a ten przedmiot ciężko sprzedać, to jestem na tak. Te króliczki moim zdaniem już dawno powinny zostać wprowadzone do Alfara albo do Nordesa.

C9 Fanboy
29-01-2017, 15:28
Gracze z wyższym levelem powinni trzaskać wysokie profity, jestem na tak!

Sokol from West
29-01-2017, 15:33
#up

Dam like za podpis!

@t
Propozycja, która już dawno powinna być wprowadzona na serwerze :) Szczególnie po tym, jak osłabili loot'a z Crack'ów. Co do npc na Evul - o nim to już całkowicie zapomnieli, co jest po prostu żenujące, bo po coś go dodawali :)

Jestem na tak :)

Toczka
29-01-2017, 16:04
Jestem jak najbardziej na TAK , bo o tym npc na ev to juz szkoda cokolwiek wspominac , a rabbity lecialy i leca a nie ma co z nimi robic.
W sumie mozna tez dodac item o nazwie Broken Hilt bo tez leca a co z nimi mozna robic -_-

Samuraj
29-01-2017, 16:49
Oczywiście jestem na tak możliwość sprzedaży królika jest tylko u npc na evul a wiadomo owy npc wiecznie nie ma kasy wiec dodanie możliwość sprzedaży do alfara to bardzo dobry pomysł cena 2-3kcc szt i bd git :D

tigon
29-01-2017, 16:59
Popieram, masa tego leży w dp i nie ma co z nimi robić

Exspaze
29-01-2017, 19:30
Jestem na tak bo nikt tego syfu nie chce kupować

Kiroshi
29-01-2017, 19:35
Jasne że na tak item nikomu nie potrzebny zalega w dp bez celu

Hokage
29-01-2017, 19:39
jesli wam przeszkadza to nie zbierajcie? npc kupuje je jak ma kase i jest git. nie piszcie ze nie ma z nimi co robic bo jak dawalem 2 kcc to trzeba bylo sellac...

#t
jestem na nie

Sam swojego czasu nadropiłem tego pełen mnóstwo raz to, że nikt tego nie kupuje, a dwa że ciężko to sprzedać u NPC tak

co tam seplenisz?

Master.Lucas
29-01-2017, 21:33
Jestem jak najbardziej na tak, grałem trochę 3k+ i wiem jak lecą rabbity i nie ma co z nimi robić. Cena myślę 15-25sc za sztuke,

Hide
30-01-2017, 00:18
Jestem za bo przez 53 lv spadło mi 1 bh :) myślałem, że będzie lepiej

Demon
30-01-2017, 00:42
nigdy nie byłem na crackach, a notorycznie męczę się, żę sprzedażą królików, bo poprostu dużo ludzi ma tego full i nie ma co z tym zrobić

oczywiście jestem na tak

Rastamanek
30-01-2017, 03:53
jesli wam przeszkadza to nie zbierajcie? npc kupuje je jak ma kSe i jest git. nie piszcie ze nie ma z nim co robic bo jak dawalem 2 kcc to trzeba bylo sellC...
Ty i Twoje zdanie jak zawsze coś głupiego i bezsensu walniesz ..... XD

#T
Sam swojego czasu nadropiłem tego pełen mnóstwo raz to, że nikt tego nie kupuje, a dwa że ciężko to sprzedać u NPC na evul bo kiedy bym nie wszedł to nigdy nie ma kasy. Nie tyczy się to mnie, ale i też innych graczy - jestem na tak

Nektar
30-01-2017, 20:26
jesli wam przeszkadza to nie zbierajcie? npc kupuje je jak ma kase i jest git. nie piszcie ze nie ma z nimi co robic bo jak dawalem 2 kcc to trzeba bylo sellac...

#t
jestem na nie

Troche słabo, ze jestes na nie bo stracisz klienterie, ale było trzeba troche wiecej placic za te króliki ;c

#t Jak najbardziej na tak bo nie ma co z tym robić i tylko zawadza w depo.

djakon
31-01-2017, 16:48
Przeciez mozna odkupic przedmioty od npc Talktive Tommi i sprzedac rabbity, co nie? Czy chodzi o to, ze u npc nie ma nic poza rabbitami? XD

Ogolnie do npc mialy byc dodawane przedmioty z postaci, ktore dostaly delete, ale jakos tego nie widze - to rozwiazaloby problem.

Poki co jestem na tak, ale wolalbym zeby Talktive Tommi byl prowadzony zgodnie z zapowiedziami...

1st R. Boonek
31-01-2017, 17:00
te broken syf z cracka (ten mieczyk 1atk/1def tez mozna dodac do soni jakiejs czy cos w tej chwili nie ma skad hajsu wziac na apo, jestem na tak

Sorc Kingow
01-02-2017, 07:23
Jestem na TAK. Również takie Hunting Spear oraz Rook Bootsy dodać do jakiegoś NPC ogólnie dostępnego Sonia lub tych dwóch NPC od Maski, Arma.
Czasami, to spada i nie warto wyrzucać, bo zazwyczaj korzysta się jako ozdobę domku.
Co do ceny Rabbita myślę, że 18 SC będzie bardzo dobrą ceną skupu. A do Rook Bootsów połowa wartości Soft Bootsów czyli chyba 5-6 SC i Hunting Spear 8-12 SC.
To ogólnie gra miałaby na takim 3k lvl w miarę sens.
Te BH, byłoby takim lekkim dodatkiem do Cracków, jak np. Broszka z Perfect Apocalypto.
Cracki się bije masowo, to BH może spadać, a Apocalypto się bije zarobkowo w dużo mniejszej ilości, to broszka dużo rzadziej spada.

#Boonek
Broken Hilta za 15 SC można skupować, bo on chyba w miarę spada z Cracków.

Yoren
01-02-2017, 15:03
Jestem na TAK. Również takie Hunting Spear oraz Rook Bootsy dodać do jakiegoś NPC ogólnie dostępnego Sonia lub tych dwóch NPC od Maski, Arma.
Czasami, to spada i nie warto wyrzucać, bo zazwyczaj korzysta się jako ozdobę domku.
Co do ceny Rabbita myślę, że 18 SC będzie bardzo dobrą ceną skupu. A do Rook Bootsów połowa wartości Soft Bootsów czyli chyba 5-6 SC i Hunting Spear 8-12 SC.
To ogólnie gra miałaby na takim 3k lvl w miarę sens.
Te BH, byłoby takim lekkim dodatkiem do Cracków, jak np. Broszka z Perfect Apocalypto.
Cracki się bije masowo, to BH może spadać, a Apocalypto się bije zarobkowo w dużo mniejszej ilości, to broszka dużo rzadziej spada.

#Boonek
Broken Hilta za 15 SC można skupować, bo on chyba w miarę spada z Cracków.

Co ty cpiesz chlopcze? Rozeznanie to masz bardzo slabe. Broken hilt 15sc? 5sc to jeszcze, u talkative tommy mozna sellac rabbity po 60sc wiec za 25sc można sprzedawać u tych elfow/dwarfow. Rook bootsy spadają rzadko i nikt tego nie ma, potrzebne są do misji u Ahmeda. Cena u npc okolo 20sc i git. Gdyby mieli wyceniac wszystko, co można zloocic, to niech nie zapominają o gemach z queena i innych pierdółkach

Na tak

Goatee
03-02-2017, 12:45
Te rabbity dodałbym do NPC u Elfów i Dwarfów ze zmnienną ceną tak jak inne przedmioty tam występujące. Sam mam ich ponad gbp w dp i nie ma co z tym zrobić. Oczywiście jestem na tak.

NoTricks
04-02-2017, 17:53
Tak, ciekawe jak długo będzie trzeba czekać na realizację tej koncepcji.

Voltan
09-09-2017, 01:37
Propozycja prawdopodobnie wejdzie w życie, pozdrawiam.