PDA

View Full Version : [Rook] Nowy Ring

Agresja
05-02-2017, 16:17
Witam, moja propozycja to dodanie dwóch questów na wyspie początkujących na nowy ring. Mianowicie {Lucky Ring}. Działał by on na zasadzie połączenia np. club ring i ring of the sky.
Procent, który dawał by do szczęścia byłby zależny od zabitego potwora bez znaczenia na poziom posiadacza. Im słabszy mob tym więcej szczęścia, oprócz Bossów i potworów najazdowych. Pierwszy quest byłby na pusty nie nazwany ring. W drugim queście, było by to kilka misji u NPC Rino. Nagroda po wykonaniu misji to dodanie do pustego pierścienia (szczęścia, oraz możliwość jednorazowego zaklęcia go w wybrany skill -oprócz obrony). Pierścien działał by 30 min. z opcją doładowania go (oczywiście płatnie) do max 10h.

Mam nadzieję, że pomysł się spodoba. Proszę o komentarz do swojej odpowiedzi

@edit: Sasha Rookslayer
Skilli dodawał by tyle samo co zwykły a loota procentowo od moba, przy najmniejszym szczęściu i tak by była większa szansa niż z ring of the sky

@edit: Natsu
Za dużo rzeczy na rooku? Ciekawe jakich... Na main jest shaman set, uw , qotn, anni 3 i wiele wiele innych a questów na rook samych w sobie jest mało (nie licząc Ahmeda)

@edit: Hokage
Ciągle coś chcemy bo to to jest taka gra, w której co jakiś czas się coś dodaje. Na serverze nie tylko jest main, a to jest tylko propozycja ;)

Zniesmaczony Gracz
05-02-2017, 16:55
Jestem za. Dawno nie było jakieś aktualizacji na rooku. Co do ceny, 30 cc na 30 minut? Myślę, że cena byłaby zależna od poziomu.

Sasha Rookslayer
05-02-2017, 20:34
Ciekawa propozycja na połączenie umiejętności we władaniu daną bronią z szansą na zdobycie lepszego loot'u. Osobiście propozycja mi się podoba, jest godna uwagi, ale nasuwa się najważniejsze pytanie. Kto to zrobi?

Ewentualnie można jeszcze zrobić różne zadania na niekończącego się ringa z daną umiejętnością oraz lepszego ringa, który ma większe statystyki od ringa of the sky. Tak, aby było to bardziej zauważalne. Jestem na tak.

@edit: Sasha Rookslayer
Skilli dodawał by tyle samo co zwykły a loota procentowo od moba, przy najmniejszym szczęściu i tak by była większa szansa niż z ring of the sky

Wiem, wiem co napisałeś. Czaje.

Master.Lucas
05-02-2017, 20:41
Zainteresowała mnie Twoja propozycja dotycząca tego questu. Mimo tego że przestałem grać na rooku to byłbym za wprowadzeniem owego ringa. Co do ceny takiego ringu to dałbym go 200cc za 60min, skoro ma być to coś nowego to niech to też kosztuje. Ogólnie jestem na tak.

Exspaze
05-02-2017, 21:11
Fajny pomysł a cene można zawsze ustalić jestem na TAK

wonsik
05-02-2017, 21:35
Fajny pomysł. Ciekawie by było, jeżeli by był na czas, a działałby tylko wtedy gdy mamy go założonego od początku do końca bicia potwora. Pomogłoby to 'spalic' trochę ccków, ponieważ gracze byliby zmuszeni do ciągłego ładowania pierścienia.
Jestem na tak.

Rastamanek
06-02-2017, 03:20
Mi się nie podoba ta propozycja ze względu na to, że za dużo jest już naje**** na tym rooku niech zajmą się mainem, a nie rookiem bo na dzień dzisiejszy na rooku więcej idzie zarobić niż na main:confused: a co do bossów najazdowych czy z aren tak jak z itemami i tak dużo macie jeszcze Wam mało?

#
Jestem na nie

Novi
06-02-2017, 05:15
W sumie nie głupi pomysł...
Podoba mi się całkiem całkiem... :cool:
W końcu jakies odświeżenie tutaj :D
A Quest nie musi być trudny, bo to jednak nie duża pomoc :)

Natsu
06-02-2017, 08:32
Jeśli chcesz nowego ringa to wyjdz na maina jakiś czas temu dodali critical talisman daje crita i loota jestem na nie bo za dużo rzeczy na rooku niech coś na mainie dodadza

Hokage
06-02-2017, 18:55
Przecież rook to już przesada jakie macie itemy + zarobki gdzie leci full eq z bossów a dalej ciągle coś chcecie. Graj na mainie, tam masz dużo ringów.

#t

jestem na nie

Moon Red
06-02-2017, 19:39
Jestem na NIE, obecnie rook wyglada jak main tyle ze bije sie po 1 mobku, to zbyt duze ulatwienie. Lepiej niech poprawia system broni

NoTricks
06-02-2017, 20:36
Jakby to miało urozmaicić graczom na rook'u grę, why not ;)

Ale zaznaczyłem nie, bo i tak to nie wejdzie w życie, gdyż góra raczej naszego płaczu nie słucha :P