Zaloguj się

View Full Version : Guildia Pro100wRyj

lolmenix
04-03-2017, 00:57
Nudzisz się?? Chciałbyś należeć do guildii??wyrzucili cię? NIe spelniasz wymagań ?
Wstąp do najwspanialszej gildii we wszechświecie :)
- brak progu lvl :) do guildii możesz wstąpić mając 1 lvl :) nie mneij jednak musisz mieć postępy w grze w przeciwnym razie zostaniesz wywalony :)
-aktywność graczy w grze i na czacie Gildijnym
-oferujemy pomoc w grze :)
-Chciałbyś/aś pogadać ? to sie świetnie składa posiadamy ts3 myextreme.pl kanał 69 o nazwie Apo7.6
- Jeśli chcesz dołaczyć pisz do lolmenix knight (leader) albo do vice liderów :)
- Mamy wojnę z jdm :) myślisz ze nie mamy szans wygrać (spokojnie wystarczy ze pomalutku zabijamy i nei pozwalamy expic lov lvl z tamtej guildii) JDM przegrało JDm opadło :)
http://i65.tinypic.com/jjsego.jpg
Nie czekaj dołącz już dziś

Hauntzer
20-03-2017, 22:18
Fantastyczna gildia, też chciałbym dołączyć, niestety nie posiadam potencjału do tej gry. :/

Nie wiem czy śmiać się czy płakać, powodzenia. xD

>>>AWESOME<<<
20-03-2017, 23:50
Jestem osobiscie ciekawy kto z JDM tak Ci za skore zaszedl ze za kazdym razem po nas cisniesz i wgl uwazasz ze mamy wojne ;p no nic i tak zycze powodzenia :) (w glebi serca chcialbym byc w tak ekstra gildi jak ta lecz jestem niestety w JDM wiec pewnie na starcie jestem zdyskwalifikowany xDD)

Lynieeek
21-03-2017, 00:02
Jestem osobiscie ciekawy kto z JDM tak Ci za skore zaszedl ze za kazdym razem po nas cisniesz i wgl uwazasz ze mamy wojne ;p no nic i tak zycze powodzenia :) (w glebi serca chcialbym byc w tak ekstra gildi jak ta lecz jestem niestety w JDM wiec pewnie na starcie jestem zdyskwalifikowany xDD)

Dobrze ujeles :). Niewiem co takiego robimy :D. Ale pewnie ja tez juz odpadam ;////. Ps jak cos to moj low to Pamalini Knight 458 elite knight :D

1st R. Boonek
21-03-2017, 00:43
troll slaby, gracz slaby, postac jeszcze slabsza, a gildi nawet nie biore pod uwage...

po co ten temat, nie ma czego gratulowac

djakon
21-03-2017, 02:35
prosze o invite nick zii baba dzienkuje