PDA

View Full Version : Shaman Mask - czwarta kula.

djakon
09-03-2017, 19:57
Misja 10 - Zniszczenie czwartej kuli - jedzenie dragon eggow pomaga nam w niszczeniu kuli.

Po zjedzeniu smoczego jaja i kliknieciu w kule nadal otrzymuje komunikat:
18:50 Nie probuj, to Cie zniszczy! Nie jestes wystarczajaco silny, musisz odczekac pelna godzine, albo zjesc smocze jajo!

Licze na szybka odpowiedz administracji.

@down
Okej, ale komunikat wyskakiwal Ci tak samo jak mi? Jezeli tak to wciaz jest bugiem, bo nie powinno go byc po zjedzeniu dragon egga - tak samo jak nie ma go po odczekaniu godziny. Jezeli jest po skonsumowaniu smoczego jaja to znaczy, ze w ogole one nie zadzialalo.

@Haram Masari
Stanalem na kuli, zjadlem jajo, a nawet kilka dla pewnosci, ale to nic nie zmienilo i wciaz wyskakuje ten sam komunikat:
22:24 Nie probuj, to Cie zniszczy! Nie jestes wystarczajaco silny, musisz odczekac pelna godzine, albo zjesc smocze jajo!

Kiroshi
09-03-2017, 19:59
Musisz do skutku tak robić ja kiedyś zjadłem 50 jajek i dopiero zaliczyło :V
Szansa 1/10 chyba jest ale nie pamiętam

#Edit
No tak wyskakiwało bo na zniszczenie jest jakaś tam szansa i trzeba robić co chwile tzw jajko>klik>jajko>klik i tak do upierdliwego końca

Haram Masari
09-03-2017, 22:33
Stan na tej kuli. Zjedz dragon egga i kliknij w kule

Rinson
13-03-2017, 16:36
Dziwi mnie to zgłoszenie, bo odkąd jest ten quest to nie pamiętam, aby ktokolwiek zgłaszał nam problem z tą misją. Mimo wszystko podsyłam temat do Mortiisa.

Orson_Pall
26-03-2017, 11:40
Mam dokladnie to samo :) coś juz poradziles w tej spawie?

Squid
26-03-2017, 11:52
Możesz nagrać filmik, co niby się takiego dzieje?
Bo patrząc na teście jedyne co mogę stwierdzić, to to, że albo jecie zwykłe jajka i Wam się czas nie zeruje, albo powinien Wam chociaż jakiś komunikat przy użyciu dragon egga wyskoczyć (że nie możesz użyć dragon egga).

djakon
26-03-2017, 13:33
Moge nagrac filmik, ale dopiero po unbanie, ktory jest 30stego poznym wieczorem, pozdro!

@nizej
Mi nie zabiera nawet many kiedy klikam w kule wiecej niz jeden raz. Probowalem juz dawno niszczyc kule twoim sposobem.

Kiroshi
26-03-2017, 13:49
Robiłem te misję ostatnio Tranzolem zaliczyło mi ok po 30 próbie jak jadłem jajka tak żeby załadować full manę

Showtek
27-03-2017, 23:49
Przedwczoraj rozwaliłem tą kulę po 20 próbach i się udało musisz stanąć na kuli zjeść jajko i wtedy kliknąć. Jest też opcja ze rozwaliłeś tą kulę już.

Orson_Pall
28-03-2017, 01:21
Czasami mam tak, ze po kliknieciu jajka moge kliknac znowu kule, nawet 2-3x, ale w koncu sie 'zawiesza', i jedzenie jajek nic nie daje

Squid
28-03-2017, 13:08
Filmik na PW poproszę, zamykam temat bo zbędny SPAM się tworzy.
Jak będzie filmik to wtedy będę mógł coś zdziałać, bo będę widział co się dzieje...