Zaloguj się

View Full Version : Czyszczenie domków

Voltan
15-03-2017, 00:56
Witam

W dniu dzisiejszym zakończyliśmy czyszczenie domków. Na stronie głównej serwera pojawiło się wiele nowych ofert, może właśnie tym razem uda Ci się wylicytować swój wymarzony domek? :)

Dodaliśmy również wiele ciekawych przedmiotów do NPC Talkative Mathew oraz Talkative Tommi. Sprawdźcie czy to właśnie dziś jest Wasz szczęśliwy dzień na przeprowadzenie z nim udanego handlu. ;)

Pozdrawiamy!
Ekipa APO

Haram Masari
15-03-2017, 07:21
bardzo ciekawy update, opis misji i questu prawie jak u santano, zaraz lece sprawdzic nowe miejscowki

Podszyfacz
15-03-2017, 08:38
Ogólnie Ciesze sie, ze czyszczenie jest w miare regularnie teraz, ale pewnie znów bedzie "nic" do kupienia, bo "nocni" wykupia wszystko, ale przynajmniej NPC bedzie mial kase. Szkoda.

Kiroshi
15-03-2017, 09:42
Bardzo fajnie że domki zostały pozabierane graczom którzy nie wbijali do gry dosyć sporo czasu
Czekam na update !

Rastamanek
15-03-2017, 10:22
Dobry krok bo w końcu można wylicytować konkretny domek i nie prosić się graczy czy sprzeda a loguje po xxxx czasu. Powodzenia w licytacjach i wciąż czekamy na update :)

Ojciec Mateusz
15-03-2017, 11:09
Fajny uptade, tyle czasu wam to zajelo, podziwiam i szanuje! ide obadac nowe tereny.

Blackd.rar
15-03-2017, 14:19
Jeden z ciekawszych updatów w całej historii tego serwera, tyle na to czekałem.

gwnstopro
15-03-2017, 15:27
To o czym marzyłem od dawna, wylicytować swój ulubiony domek i pohandlować z Mathewem. Pozdrawiam

djakon
15-03-2017, 15:42
NPC sie sprawdza, a i ceny itemow wzrosly - bardzo dobrze. Mam nadzieje, ze zaraz dojdzie kolejne 3000 rabbitow u Tommiego, a potem temat, ze nie ma gdzie ich sprzedawac. XD

Czekam na jakies informacje odnosnie update, bo to chyba czas najwyzszy? :D

Sasha Rookslayer
15-03-2017, 16:24
Liczyłem na coś lepszego, np. automatyczne najazdy, które są już gotowe, ale taki news również może być. Ciesze się, że coś działacie i czekam w końcu na jakiś update.

Co do lepszych domków, które są przepisane na Mortiisa/ Santano to co? Co z nimi? ;)

Harakiri II
15-03-2017, 17:56
Liczyłem na coś lepszego, np. automatyczne najazdy, które są już gotowe, ale taki news również może być. Ciesze się, że coś działacie i czekam w końcu na jakiś update.

Co do lepszych domków, które są przepisane na Mortiisa/ Santano to co? Co z nimi? ;)

Pewnie bedzie jakis konkurs czy cos w tym stylu.

#T
No dobrze, ze chociaz cos sie dzieje na serverze :)

Hokage
18-03-2017, 07:53
Wszyscy spodziewali się innego newsa ale lepszy taki niż żaden ;) Może niebawem Santano doda coś od siebie ;)

#t

Jakieś słabe te domki były bo mało przedmiotów ma npc ;)
+ dla ekipy, że coś robi.