View Full Version : Czyszczenie domków
Witam
W dniu dzisiejszym zakończyliśmy czyszczenie domków. Na stronie głównej serwera pojawiło się wiele nowych ofert, może właśnie tym razem uda Ci się wylicytować swój wymarzony domek? :)
Dodaliśmy również wiele ciekawych przedmiotów do NPC Talkative Mathew oraz Talkative Tommi. Sprawdźcie czy to właśnie dziś jest Wasz szczęśliwy dzień na przeprowadzenie z nim udanego handlu. ;)
Pozdrawiamy!
Ekipa APO
Haram Masari
15-03-2017, 07:21
bardzo ciekawy update, opis misji i questu prawie jak u santano, zaraz lece sprawdzic nowe miejscowki
Podszyfacz
15-03-2017, 08:38
Ogólnie Ciesze sie, ze czyszczenie jest w miare regularnie teraz, ale pewnie znów bedzie "nic" do kupienia, bo "nocni" wykupia wszystko, ale przynajmniej NPC bedzie mial kase. Szkoda.
Bardzo fajnie że domki zostały pozabierane graczom którzy nie wbijali do gry dosyć sporo czasu
Czekam na update !
Rastamanek
15-03-2017, 10:22
Dobry krok bo w końcu można wylicytować konkretny domek i nie prosić się graczy czy sprzeda a loguje po xxxx czasu. Powodzenia w licytacjach i wciąż czekamy na update :)
Ojciec Mateusz
15-03-2017, 11:09
Fajny uptade, tyle czasu wam to zajelo, podziwiam i szanuje! ide obadac nowe tereny.
Blackd.rar
15-03-2017, 14:19
Jeden z ciekawszych updatów w całej historii tego serwera, tyle na to czekałem.
gwnstopro
15-03-2017, 15:27
To o czym marzyłem od dawna, wylicytować swój ulubiony domek i pohandlować z Mathewem. Pozdrawiam
NPC sie sprawdza, a i ceny itemow wzrosly - bardzo dobrze. Mam nadzieje, ze zaraz dojdzie kolejne 3000 rabbitow u Tommiego, a potem temat, ze nie ma gdzie ich sprzedawac. XD
Czekam na jakies informacje odnosnie update, bo to chyba czas najwyzszy? :D
Sasha Rookslayer
15-03-2017, 16:24
Liczyłem na coś lepszego, np. automatyczne najazdy, które są już gotowe, ale taki news również może być. Ciesze się, że coś działacie i czekam w końcu na jakiś update.
Co do lepszych domków, które są przepisane na Mortiisa/ Santano to co? Co z nimi? ;)
Harakiri II
15-03-2017, 17:56
Liczyłem na coś lepszego, np. automatyczne najazdy, które są już gotowe, ale taki news również może być. Ciesze się, że coś działacie i czekam w końcu na jakiś update.
Co do lepszych domków, które są przepisane na Mortiisa/ Santano to co? Co z nimi? ;)
Pewnie bedzie jakis konkurs czy cos w tym stylu.
#T
No dobrze, ze chociaz cos sie dzieje na serverze :)
Wszyscy spodziewali się innego newsa ale lepszy taki niż żaden ;) Może niebawem Santano doda coś od siebie ;)
#t
Jakieś słabe te domki były bo mało przedmiotów ma npc ;)
+ dla ekipy, że coś robi.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.