Zaloguj się

View Full Version : [Forum] Problem z wejściem na forum.

Nvm
24-04-2017, 17:33
Notorycznie, od kilku dni mam problem z dostępem do forum. Pisząc na chatboxie, przeglądając tematy, siłą rzeczy strona się odświeża, czasem trzeba to robić kilkukrotnie, żeby się ponownie dostać.

Nie wiem czy problem jest znany, dlatego piszę. Może ktoś też się z tym spotkał?

http://i65.tinypic.com/29n9csz.jpg

Sasha Rookslayer
24-04-2017, 17:36
Również czasem mam z tym problem. Ja mam taką na to rade: zmienić przeglądarkę i działa. ;)

Hokage
24-04-2017, 17:39
Mi tak dzieje się na tablecie jak zmuli mi neta ale odświeżę i od razu ładuje się i jest ok. Nie trzeba zmieniać przeglądarki. Sam nie wiem czemu tak się dzieje.

Makael
24-04-2017, 17:41
Jak przeglądam forum używając Firefox'a, to sygnalizuje mi, że strona nie jest bezpieczna i kilka razy miałem taką sytuację jak u Ciebie. Kiedy przeglądam forum używając Chrome'a, to nie spotkałem się jeszcze z takim problemem.

Podszyfacz
24-04-2017, 18:30
Jak przeglądam forum używając Firefox'a, to sygnalizuje mi, że strona nie jest bezpieczna i kilka razy miałem taką sytuację jak u Ciebie. Kiedy przeglądam forum używając Chrome'a, to nie spotkałem się jeszcze z takim problemem.

U mnie na odwrót:
Stary FF jak ma za dużo Cashe się tak wykłada lub Chrome, który wykłada się regularnie. Ogólnie u mnie pomogło czyszczenie Cashe i aktualizacja przeglądarki :)