PDA

View Full Version : Quest na ihy - psychol

Plendil
27-04-2017, 15:33
15:27 Psychol: Przykro mi ale spozniles sie! Danie wystyglo i wszystko poszlo na marne! I tak 4x z rzędu... Przychodziłem zawsze z 3 minuty przed czasem, cierpliwie czekałem do danej minuty, nawet ustawiłem hi i danie na hotkeye, również spamowałem i za każdym razem "niby" się spóźniałem, moim zdaniem to jest bug. Próby były wczoraj o: 00:46, 14:40, 17:40 i dziś 15:27 ...

Yoren
27-04-2017, 15:43
Pomyśl. Masz 2 godziny na odbiór dania. Nie patrz na czas na tibii tylko na swoim kompie. Przykładowo Psychol pisze ci o 18, żebyś wrócił za 2 godziny. Wracasz do npc po tym czasie, jesli wybije 20:01 na kompie bierzesz misję. Inaczej nie wytłumaczę.

Hokage
27-04-2017, 16:43
Ja byłem po 2h+ i napisał mi , że wróciłem za późno XD Coś chyba jednak jest nie tak.

Arab
27-04-2017, 18:35
Wszystko jest dobrze, wystarczy pilnować godziny i przyjść w odpowiedniej MINUCIE, później masz 10 minut aby dotrzeć do Zinaba - robiliśmy ten quest nie tak dawno i wszystko się udało za pierwszym razem.
Temat zamykam.

Squid
27-04-2017, 22:15
Z tego co widzę, to Santano przy tworzeniu tych misji popełnił jeden drobny błąd. HyHy. Dosłownie taki drobniutki! (brak znaku '=') :)
Mianowicie na odebranie dania jest te kilka minut, jednakże jeżeli napiszecie idealnie w pierwszej sekundzie po tych 2 godzinach - dostaniecie komunikat, że danie wystygło. Dlatego warto podejść minutę-dwie później niż powinniście ;)

Buga poprawiłem, jednak na serwerze głównym zmiany będą widoczne przy najbliższej aktualizacji.