View Full Version : Urosły piórka
Witam, w moim temacie chodzi o postawę moderatora- Scuv. Zacznę temat od tego wątku http://www.forum.toproste.pl/showthread.php?p=1190844#post1190844
No więc tak, jakim cudem w/w moderator zamyka temat w sprawie buga na podstawie zrobionego przez siebie questa? O ile mi wiadomo to tematy bugów kierowane są docelowo do administracji i dopóki ktoś z ekipy się nie wypowie każdy może napisać swoją odpowiedź. Dodatkowo wprowadza graczy w błąd bo jednak Squid napisał, że bug był. Już nie wspomnę o dawaniu upomnień za słowo "rudy" i chamskim tłumaczeniu. Na tyle lat ile on gra powinien wiedzieć jak to funkcjonuje na forum. Chciałem się dowiedzieć co myślicie o w/w kwestii i jego postawie jako moderator (chyba czas na rosół)
@Harakiri II
nie czepiam się ale jednak bug był ;)
odnośnie do- autor ma nie równo pod sufitem i próbuje gwiazdorzyć. Proszę o nie edytowanie mojej ankiety i nie ja ten post wymyślałem. Napisane na prośbę innego gracza, któremu nie zatwierdzlili posta.
/Scuv
Squid chyba Ci wszystko wyjaśnił, odpowiedział na Wasz problem mimo, że temat był zamknięty, co uniknęło zbędnego nabijania postów i offtopu.
Rastamanek
28-04-2017, 09:15
Generalnie chłopakowi troszkę się , że tak wyrażę "pomieszało" w tej głowie. Pisząc, że będzie dawał warny lub upomnienia i nikt mu tego nie zabroni mało tego słowo "rudy" dla niego to jest obraza, przecież to śmieszne. Jak na moje od momentu pójścia na rooka zaczął robić "coś" celowo czyli mścić się? Już nie wiem jak obrać w słowa tak szczeniackie zachowanie.
Ps. Bez obrazy, ale szanujmy się :)
/Scuv
Tak, nikt nie zabroni mi dawać warnów oraz upomnień użytkownikom, którzy obrażają innych użytkowników.
Harakiri II
28-04-2017, 09:39
Ostatnio tego questa wykonalo 5 osób i każda z tych osób wykonała go za pierwszym razem i bez problemu, więc moim zdaniem nie ma co się czepiać w/w moderatora skoro gracz Yoren wyjaśnił wręcz na poziomie przedszkola jak należy wykonać tą misję..
Zgłaszacz
28-04-2017, 11:00
Zamknął temat aby nie było nabijania postów, proste. Goscie z maina maja nabijać posty gdzie na rooku nawet 50 lvl nie wbili xDD
Dobrze zrobił.
Takich moderatorów nam potrzeba. Agresja, zrób to tak jak ja napisałem a potem spróbuj jak squid.
Sokol from West
28-04-2017, 11:46
@t
Scuv wykonuje bardzo dobrze swoje obowiązki - jak nie było komu robić, to były negatywne komentarze "gdzie są Ci wszyscy moderatorzy", a jak teraz jest Anmael, Demon i Scuv, to też źle, bo wzięli się za tych "prowokatorów" i "użyszkodników".
Żeby nie było wątpliwości:
Gracz pisał do mnie w grze, jednakże odpisałem mu, że sprawdzę to po godzinie 22. Z tego też względu moderator zamknął temat aby nie było zbędnego nabijania postów - miał na to moje pozwolenie.
Po 22 sprawdziłem co i jak i natknąłem się na buga, więc go poprawiłem i poinformowałem Was o nim.
Co do 'rudy' - nie każdy chce być utożsamiany z kolorem włosów, ze względu na to, że 'szatyn' czy 'brunet' nie mają przypiętej przez społeczność łatki, a dla osób z płomiennym kolorem włosów jest przypięta niezbyt fajna.
Widzę, że niektórzy próbują na siłę pogwiazdorzyć zakładając takie tematy...
1st R. Boonek
28-04-2017, 13:16
ja tam nie wiem po co w ogole tyle osob w ekipie ilosc osob ktore moga cos zrobic na forum czyli (squid; yagami; amnael; scuv; voltan; mortiis; rinson) to jakas 1/3 wszystkich uzytkownikow... osobiscie nie natknalem sie na naruszenia ze strony araba, ale widze duzo usuwanych postow(nie wiem przez kogo).. nic sie tu juz nie dzieje..
Rudy? Slowo jak slowo, ale mnie na jego miejscu wkurwilby fakt, ze szukasz byle jakiego slowa zeby tylko mu dojebac i uciec od konsekwencji... Wyobraz sobie ze od dzis bede nazywac cie dywanem, niby nic obrazliwego, pasuje ci?
zapewne troche racji jest po obu stronach
Sasha Rookslayer
28-04-2017, 13:25
ja tam nie wiem po co w ogole tyle osob w ekipie ilosc osob ktore moga cos zrobic na forum czyli (squid; yagami; amnael; scuv; voltan; mortiis; rinson) to jakas 1/3 wszystkich uzytkownikow...
Nie wprowadzaj w błąd.
#temat
Jeżeli wyjaśnił wszystko dobrze to miał prawo zamknąć temat, aby nie było zbędnego spamu. Przecież zawsze ktoś z Administracji może otworzyć temat i dodać swoje trzy grosze. Wszystko chyba zostało wyjaśnione, więc i ten temat można zamknąć. :v
Zrobil to, bo jest moderatorem i moze zamykac sobie tematy. Tak samo jak Anmael moze banowac chatboxy - nie mam na mysli siebie.
btw. sam robilem ten quest i udalo mi sie odebrac danie
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.