Zaloguj się

View Full Version : 1542lvl Wykonuje Ahmeda

Master.Lucas
05-05-2017, 01:26
Czołem

Dziś jako 5 osoba na serverze wykonałem 100 misji Ahmed Martwego Terrorysty, nie było łatwo, ale po ciężkich trudach udało mi się !

http://i68.tinypic.com/10f2q91.jpg

Szczególne podziękowania za pomoc dla:
Awesome
Leonidaas
Sasha
I wielu innym graczom też dziękuje.

Squid
05-05-2017, 01:41
Gratulacje! :)

Jestem jeszcze ciekaw kiedy odkryjecie tajemniczy przedmiot :D

Sasha Rookslayer
05-05-2017, 01:56
Gz, szkoda że nawet 2 bossa nie blokniesz.

Sunarrem
05-05-2017, 04:09
Jestem jeszcze ciekaw kiedy odkryjecie tajemniczy przedmiot

Ciekawe czy jakis owy przedmiot wql istnieje. A jesli nawet , to ci ktorzy wykonali powinni dostac wskazowki.

*Yoren*
Ja nigdy nie prosilem sie sashy o pomoc w tych misjach.
Dodam ze ma w grze wieczne ignore. Zapewne sam potwierdzi ze wql mu nie odpisuje

*Sasha*
czy pisalem ci w grze o pomoc z tymi misjami?. Raczej nie. Wiec skoncz pisac ok? To ze udostepniles poradniczek, nie oznacza ze prosze sie ciebie o pomoc,gdyz byla to twoja dobra wola iz pokazalem te owe misje.
Z tej gry , bossow i innych rzeczy , cieszysz sie bardziej niz nie jedno dziecko z porazeniem Mozgowym

#t gz

Teraz mozesz wykonac misje na Merranusie haha

Podszyfacz
05-05-2017, 09:17
#temat
GRATULACJE!

Ciekawe czy jakis owy przedmiot wql istnieje. A jesli nawet , to ci ktorzy wykonali powinni dostac wskazowki.

Skoro napisal, to pewnie istnieje :D

A co do wskazówek to niech troche RL Tibii tez bedzie i niech odkrywaja nowe tereny i jak ktos wykona to niech sie tylko pochwali co to jest, ale nie pokazuje wszystkim, zeby byla zabawa dalej, a nie poradniki od wszystkiego! :)

???
nic npc o tym nie pisal a chyba powinien jak taki istnieje?

Jak zaczynalem na RL to najlepsza zabawa bylo to, ze jak sie cos kliklo to sie cos wykonalo niespodziewanie, albo wlazlo sie do ukrytej dziury i znalazlo pusty resp ze slabymi potworami dajacymi fajny exp albo sie padlo na hita, wiec jesli Squid dodal cos, zeby ludzie szukali, ale zostawil to w tajemnicy to tym lepiej :D W koncu cos zaskakujacego. Ciekawe czy na Rooku tez cos jest? :D

Hokage
05-05-2017, 09:35
Gratulacje! :)

Jestem jeszcze ciekaw kiedy odkryjecie tajemniczy przedmiot :D

???

#t

nie ma za co xD

Gratuluje!

Yoren
05-05-2017, 10:22
Ale wy jesteście tani, żeby prosić sashe o pomoc. Awesome zrobil 1, bo mu pomagałem. Ja zrobiłem 2, bo Awesome mi pomógł. I to byla współpraca. No ale, żeby prosić o pomoc najbardziej zakompleksioną osobę na serwerze to trzeba miec tupet. Tak czy siak misje nie byly łatwe, wiec gratulacje się należą.

Squid
05-05-2017, 10:30
Ciekawe czy na Rooku tez cos jest? :DOczywiście, że jest ;) Z tym, że na rooku jest to tak jakby 'nagroda końcowa', na mainie będzie trzeba się jeszcze trochę pobawić ^^

???

Może jeszcze NPC powinien napisać, że trzeba użyć mózgu i pomyśleć?

>>>AWESOME<<<
05-05-2017, 11:19
Oczywiscie gratuluje i dzieki za pozdrowienia

Ale wy jesteście tani, żeby prosić grubego o pomoc. Awesome zrobil 1, bo mu pomagałem. Ja zrobiłem 2, bo Awesome mi pomógł. I to byla współpraca. No ale, żeby prosić o pomoc najbardziej zakompleksioną osobę na serwerze to trzeba miec tupet. Tak czy siak misje nie byly łatwe, wiec gratulacje się należą.

Zgadzam sie ;]

Zgłaszacz
05-05-2017, 19:33
Oczywiście, że jest ;) Z tym, że na rooku jest to tak jakby 'nagroda końcowa', na mainie będzie trzeba się jeszcze trochę pobawić ^^

Może jeszcze NPC powinien napisać, że trzeba użyć mózgu i pomyśleć?

chodzi o to ze npc mogl napisac: Mam dla Ciebie taka rade: wez szukaj, moze cos znajdziesz

a nie, zostawiles na odpierakdodskdoadokk ol za przeproszeniem i nic nie pisze, mamy sie sami domyslec?

nie gratuluje

Harakiri II
05-05-2017, 19:40
chodzi o to ze npc mogl napisac: Mam dla Ciebie taka rade: wez szukaj, moze cos znajdziesz

a nie, zostawiles na odpierakdodskdoadokk ol za przeproszeniem i nic nie pisze, mamy sie sami domyslec?

nie gratuluje

Jest napisane "tajemniczego zamku" samo w sobie slowo tajemnica oznacza cos ukrytego tak? Wiec gracze maja sobie sami poradzic i odkryc co jest ta "tajemnica" i skoro Squid pisze, ze jest warte zachodu, to z pewnoscia tak jest.

#T
Gratulacje

Ojciec Mateusz
06-05-2017, 01:43
Jakie to piekne, zrobiles questa na serverze przy maksymalnych osiagach 50osob online, gratuluje szczerze!

Malff
06-05-2017, 08:08
Gratulacje! :D
Teraz wbijaj lvle :]

1st R. Boonek
06-05-2017, 09:54
Jihad nie chcial, Recon odmowil, Bratva wyjebala, Lucas przygarnal... :rolleyes:

gratuluje

djakon
06-05-2017, 12:31
gratulacje, ale wolalbym juz robic taski na mino na rlu niz tutaj ahmeda XD

Ebooo
07-05-2017, 10:29
Gratulacje

Ciekawe czy ten tajemniczy Przedmiot zanjduje sie na terenie zamku

'Prorok'
07-05-2017, 12:54
Gz, ziomek! :cool::cool::cool: