PDA

View Full Version : Trainery Rook po wykonaniu ahmeda

Podszyfacz
06-05-2017, 16:21
Witam,

Każdy wie, że po wykonaniu Ahmeda mamy trainery x8 shooter w zamku i to jest zajefane, ale...

Ale polega na tym, że cena dostania się na Tropicano rośnie wraz z poziomem. Oznacza to, że jeśli jesteśmy sobie w trainer na Tropicano i pójdziemy np. zjeść i nas lognie to musimy znów płynąć na tropiki. Jak sobie skillujemy i robimy coś międzyczasie to też jak nas lognie to jesteśmy w świątyni. Na moim poziomie (950+) koszt płynięcia to ok. 10cc. Nie piszę, że to dużo, ale jak mam 20x tam płynąć robi się z tego 5sc, co już jest sporo. Można cenę kliknięcia dać np. 1k zamiast 50gp w tamtych trainerach tak, żeby było spoko, ale 10cc za pół godziny to lekka przesada (i rośnie wraz z lvlem).

Proponuję 3 rozwiązania, z których jedno - najlepsze wybrałby admin:

1. Zrobienie tak, że gdy kończy nam się czas w trainerze to wyrzuca nas gdzieś na zamku w jakieś miejsce lub przed trainer (oczywiście loguje tak samo).

2. Zrobienie tak, że po wykonaniu Ahmeda nie płacimy za płynięcie na Tropicano (z powrotem może nadal być opłata).

3. Zrobienie teleportu za drzwiami obok kadzi obok ahmeda, które to drzwi można będzie otworzyć po wykonaniu ahmeda i tp daje nas do zamku (najgoorsza propozycja, bo na bossy też można tp sobie dać, więc bez sensu, ale też mi wpadło do głowy, więc napisałem).

Proponuję coś z tym zrobić :D

Chyba sobie żartujesz gościu, nie dość że możesz mieć 8x Trainer Shooterów na FACC, to jeszcze narzekasz? Chłopie, co to jest 5 czy 20sc w dzisiejszych czasach? Nic. Szkoda ci pieniędzy, to nie trenuj. Polecam tobie 5x zwykłych Trainerów pod depo jeżeli żałujesz kasy. :v

Zapomniałem jeszcze dopisać, że aktualnie możemy trenować 30 minut, a nie 10 minut jak to było kiedyś, a ty jeszcze płaczesz? Ogarnij się.
Jestem na nie.

Na RL trenują bez logowania 12h i jest jakoś dobrze, a to jest OTS :>, więc nie pitol proszę. Co do FACC to jaki problem zrobić bramkę do zamku żeby była PACC? ŻADEN. Można to też dodać i po problemie. Chcesz bossy i skill - musisz mieć PACC i tyle, a jeśli z zamysłu było to FACC to bramka PACC na same trainery i po kłopocie.

Opłata za przejazd na tropicano jest specjalnie zrobiona zależnie od poziomu. Na mainie też planujemy kolejne takie przedsięwzięcia ze względu na to, że dla niskiego poziomu 1 platynka to już jest dużo a wysoki zostawia po 5cc w ciałach potworów bez zaglądania bo mu się nie opłaca schylać.

Jeżeli chcesz zaoszczędzić to mam dla Ciebie dobrą radę: częściej zaglądaj w okno tibii i ciągnij za wajchę ;)

PS. Kiedyś było 20 minut i ludzie żyli, teraz 30 minut i nadal źle...

Nie zawsze mogę. Często mnie loguje z trainera, a botów nie używam, więc wiesz. Poza tym to tylko propozycja. Jeśli tak przedstawiasz sytuację to najlepiej byłoby gdybyś zrobił opcję 1. Bo to tylko tyczyło by się trainerów. Napiszę Ci PW z czymś.

Sasha Rookslayer
06-05-2017, 16:24
Chyba sobie żartujesz gościu, nie dość że możesz mieć 8x Trainer Shooterów na FACC, to jeszcze narzekasz? Chłopie, co to jest 5 czy 20sc w dzisiejszych czasach? Nic. Szkoda ci pieniędzy, to nie trenuj. Polecam tobie 5x zwykłych Trainerów pod depo jeżeli żałujesz kasy. :v

Zapomniałem jeszcze dopisać, że aktualnie możemy trenować 30 minut, a nie 10 minut jak to było kiedyś, a ty jeszcze płaczesz? Ogarnij się.

Na RL trenują bez logowania 12h i jest jakoś dobrze, a to jest OTS :>, więc nie pitol proszę. Co do FACC to jaki problem zrobić bramkę do zamku żeby była PACC? ŻADEN. Można to też dodać i po problemie. Chcesz bossy i skill - musisz mieć PACC i tyle, a jeśli z zamysłu było to FACC to bramka PACC na same trainery i po kłopocie.

Nie wiesz co piszesz. Kompromitujesz się tylko. ;)

Jestem na nie.

Squid
06-05-2017, 17:44
Opłata za przejazd na tropicano jest specjalnie zrobiona zależnie od poziomu. Na mainie też planujemy kolejne takie przedsięwzięcia ze względu na to, że dla niskiego poziomu 1 platynka to już jest dużo a wysoki zostawia po 5cc w ciałach potworów bez zaglądania bo mu się nie opłaca schylać.

Jeżeli chcesz zaoszczędzić to mam dla Ciebie dobrą radę: częściej zaglądaj w okno tibii i ciągnij za wajchę ;)

PS. Kiedyś było 20 minut i ludzie żyli, teraz 30 minut i nadal źle...

Hokage
07-05-2017, 12:11
Chyba sobie żartujesz gościu, nie dość że możesz mieć 8x Trainer Shooterów na FACC, to jeszcze narzekasz? Chłopie

Piszesz tak dlatego, że w domku masz 8x ts?

#t

Ale jak gdzieś odchodzisz od kompa to klikasz i masz 30 minut. Możesz spojrzeć na zegarek i wrócić wcześniej i po kłopocie. Po 2 nie musisz skilować bo przecież to prawie nic nie daje.
Mogli by zwiększyć jeszcze czas afkowania za większą kwotę i to wszystko
/Scuv
Mylisz się :D na rooku skille są odczuwalne #sprawdzone

Sunarrem
07-05-2017, 12:30
Uwazam ze system offtraina powinien byc juz dawno na tym otsie
Zaznczam OTSIE. Nawet na rl tibi na posiadajac pacc mozna skilowac offtrain.

#t
Jestem na tak

Colinovsky
07-05-2017, 14:05
Ludzie mają jeszcze problemy z ciągnięciem dźwigni? Dziwi mnie, że w ogóle jeszcze to ręcznie robicie. XD

Oczywiście propozycja bez sensu. :)

Voltan
06-07-2017, 00:49
Propozycja została odrzucona poprzez głosowanie, pozdrawiam.