Zaloguj się

View Full Version : Update na dniach?

Sasha Rookslayer
11-05-2017, 21:39
No cześć.

W grze nic się nie dzieje, forum umarło, więc trzeba założyć temat.
Można wiedzieć kiedy jakaś aktualizacja? Jakieś konkursy czy najazdy? ;)

Jeżeli nie potraficie tego zorganizować to może jakaś rekrutacja na nowych członków Ekipy, którzy robiliby takie urozmaicenia? No i oczywiście wyrzucić nieaktywne osoby.

Mam nadzieje, że w tym roku doczekam się odpowiedzi.
Płacz mile widziany.

Hokage
11-05-2017, 22:53
Squid robi upa ale weźmy pod uwage ze on nic z tego nie ma ( ma rl zycie ) ! Nie ma obowiazku tego robic a kazdy krytykuje jak moze! ludzie ogarnijcie sie i dajcie mu pracowac a na pewno w koncu cos wejdzie!

Powodzenia!

Malff
12-05-2017, 08:54
Squid robi upa ale weźmy pod uwage ze on nic z tego nie ma ( ma rl zycie ) ! Nie ma obowiazku tego robic a kazdy krytykuje jak moze! ludzie ogarnijcie sie i dajcie mu pracowac a na pewno w koncu cos wejdzie!

Popieram :)

#t
Myślę, że trzeba cierpliwie czekać. Łatwo narzekać, ale pomyśl sobie ile jest roboty przy takim upie... A jeszcze jak ktoś robi za darmo...

PS. Up na dniach :D

Hide
12-05-2017, 09:19
Squid pisał, że będzie "na tygodniach" to będzie, doczekamy się : ) grunt, żeby był dopracowany i warty robienia : P

gwnstopro
12-05-2017, 11:45
Co kilka tygodni ten sam płacz. Jak będzie to będzie, po co wylewasz tu żale michałku? Nie każdy żyję tylko grą internetową. Osobiście, mam nadzieje, że w tym roku nie doczekamy się aktualizacji.

NoTricks
12-05-2017, 17:51
Updejt żeby był dobry i udany z pewnością wymaga wiele pracy, a co za tym idzie i czasu. Jak dobrze (?) wiem, to przykładowo taki Ahmed był dodawany "na raty"? To chyba dosadny przykład jak wiele czasu zajmuje stworzenie kolejnego NPC Abdul'a z ciekawymi i wartościowymi misjami - nie wiem jak Wy, ale ja już zbieram scale armory i brass legsy na mainie :D

Podszyfacz
12-05-2017, 18:26
Ja rozumiem, że można się upominać o update itp., ale trochę nie w ten sposób. Ten główny tak, poczekać trzeba i dobrze, bo fajnie, żeby był skończony jak należy. Co do ilości członków ekipy to tu bym się zgodził. Jakaś rekrutacja mogłaby być. Również jeśli chodzi o umieszczenie jakiś newsów też można by było co tydzień coś pisać. Cokolwiek związanego z serwerem jak np. dziś naprawiliśmy debug w depozycie na Rooku itp. Duperelle, ale jednak to właśnie newsy utrzymują gazety przy życiu, bo "ludzie chcą wiedzieć", a jeśli nie ma newsów to nawet choćby za murami działo się wszystko to ludzie będą myśleć, że "są olewani". Myślę, że trochę o to Sashy chodzi.

Pozdrawiam.

Sokol from West
12-05-2017, 22:06
Co do ilości członków ekipy to tu bym się zgodził. Jakaś rekrutacja mogłaby być.

Zapomnij, takiego czegoś tutaj raczej już nie będzie, to nie ten sam serwer co kiedyś, a dwa - Mortiis od tak nie zaufa nowej osobie, jeszcze która przeszła przez rekrutacje. Na pozycje tutaj trzeba naprawdę sobie zasłużyć :)

Również jeśli chodzi o umieszczenie jakiś newsów też można by było co tydzień coś pisać. Cokolwiek związanego z serwerem jak np. dziś naprawiliśmy debug w depozycie na Rooku itp. Duperelle, ale jednak to właśnie newsy utrzymują gazety przy życiu, bo "ludzie chcą wiedzieć", a jeśli nie ma newsów to nawet choćby za murami działo się wszystko to ludzie będą myśleć, że "są olewani".

Tutaj się zgadzam - takie newsy powinny być co tydzień/dwa, zawsze to by dawało innym do zrozumienia, że jednak coś ekipa robi na tym serwerze poza banowaniem :) Temat poruszany kilkukrotnie jeśli się nie mylę :)

@t
Zapewne do wakacji się doczekacie, a jeszcze jak to robi sam Squid, to ten update będzie znów ciekawy, haha :D Cierpliwości, powinniście się już dawno przyzwyczaić, że aktualizacja jest raz na "ruski rok" :P

Rastamanek
16-05-2017, 07:37
Generalnie nie potrzebnie znowu poruszanie tego samego tematu. Może coś będzie, a może jednak nie, ale raczej stawiam na tą pierwszą opcję. Chyba, że za kolejny rok wejdzie coś drobnego i bezsensu xD.

Ps. Obecnie mamy lód w City w maju niezłe APO :)

Colinovsky
16-05-2017, 07:53
A może by tak olać w końcu serwer, na którym wszyscy mają graczy w dupie? XD Jest tyle różnych gier, a zapewne nawet innych serwerów tibijskich, w których aktualizacje następują regularnie i administracja dba o graczy. Proponuję tylko pójść na przód i nie przejmować się tym marnym serwerem. :)

Ero Senin
16-05-2017, 09:09
Jeżeli serwer generuje jeszcze jakieś przychody to powinno się to zapłacić komuś kto wykona dla graczy update

Zgłaszacz
16-05-2017, 11:39
ja jestem przekonany ze juz santano nigdy nie dokonczy tego co niby prawie juz skonczone
przestancie oszukiwac
a squid moze i pisze update ale co z tego, tempo zółwia z rl tibii i sam to robi, nie mozecie kogos do ekipy przylaczyc? tak sie czegos boicie?

djakon
17-05-2017, 07:01
ja to mam beke niesamowita, bo niby za duzo osob w ekipie, ale jezeli chodzi o update i szybsze expienie to jestescie w stanie sami zaproponowac zeby ktos do niej doszedl :D:D:D

tigon
17-05-2017, 17:07
Pogoda się zrobiła to i brak czasu na up, myślę że na zimę będzie up w stylu świątecznej choinki wiec cierpliwości, wszystko w swoim czasie :D

Squid
17-05-2017, 18:11
Tak, na dniach ;)

#SQUIDSPOILUJE #ARMIA_DIUQSA
http://i.imgur.com/VSCo7rq.png